Santiago Munezz написа:Твърдо ЗА!Време е ЦСКА окончателно да престане да съществува!
Това няма как да се случи. "Говеждото" БФС няма да го позволи!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Santiago Munezz написа:Твърдо ЗА!Време е ЦСКА окончателно да престане да съществува!
Мистри написа:BRF написа:Син до гроб_ написа:Ще има ли ми-ми? Кой ще е мъжът и кой жената?![]()
Ще ви направим една тройка!
С две жени ще ни е добре.
icko65 написа:korteneca написа:yanke написа:Чак толкова да паднат армейските фенове, ако допуснат това да се случи..
Това вече се е случвало в миналото. Може да питаш старите фенове на Ботев, Сливен, Черно море и др.
Я пак -кво се е случвало с Ч.море?Нещо не вдянах къде е приликата...
icko65 написа:korteneca написа:yanke написа:Чак толкова да паднат армейските фенове, ако допуснат това да се случи..
Това вече се е случвало в миналото. Може да питаш старите фенове на Ботев, Сливен, Черно море и др.
Я пак -кво се е случвало с Ч.море?Нещо не вдянах къде е приликата...
След края на турнира ЦДНВ остава на 6-тото място. С решение на спортната секция на МНО, на мястото на армейският Ботев (Пловдив) се създава сборен отбор с най-силните футболисти от ЦДНВ, Ботев, Черно море, Сливен и др. Името на отбора е „Народна войска“. Отборът завършва на второ място след „Динамо“.
От следващият сезон отборът е наследен от основният армейски отбор ЦДНВ, а другите армейски отбори започват от по-ниски дивизии.
BRF написа:Мистри написа:BRF написа:Син до гроб_ написа:Ще има ли ми-ми? Кой ще е мъжът и кой жената?![]()
И отпред ще ви влиза и отзад едновременно!
BRF написа:Мистри написа:BRF написа:Син до гроб_ написа:Ще има ли ми-ми? Кой ще е мъжът и кой жената?![]()
И отпред ще ви влиза и отзад едновременно!
rebel написа:Ако ЦСКА даде мача на Литекс, то Литекс ще си осигури участие в Европа, което означава , че един измежду Локо Сф и Берое, ще го издухат. Да се обединяват, но да не е за сметка на феърплея!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта