Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот emi_cska » 22 апр 2015 01:49

Karager включете ме и мен в листа за тези лични съобщения. Да от години не съм в България но милея за ЦСКА!
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 22 апр 2015 01:58

karager написа:Щото си си ги спрял. :lol:

Готово, пуснах ги :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2015 06:30

Tommi написа:Имам предвид, че състоянието им е достатъчно тежко и при едно решение на шефовете цялата процедура е по-скоро формалност (разбира се трябва да изчакат да мине). Защото в други случаи примерно съдът може да реши, че не са налице предпоставките за фалит и да прекрати производството. По принцип откриването на производство не означава задължително, че ще се стигне до фалит.
Конкретно с разпоредбите на БФС не знам как стоят нещата, но би трябвало да си продължат участието, докато тече процедурата по несъстоятелност. Има варианта и с отказването по финансови причини.
Но за мен ще е изненада, ако още сега се случи нещо, а не изчакат края на първенството.

Отбор, влязъл в процедура по несъстоятелност губи статута си на член на БФС, което го вади автоматично от футбола. Поне в последния Правилник за статута на ФК има такова условие. За мен също ще е изненада, ако това въобще се случи, особено след приказките за платените милиони за спасяване на лиценза на ЦСКА за следващият сезон.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 апр 2015 07:52

emi_cska написа:Karager включете ме и мен в листа за тези лични съобщения. Да от години не съм в България но милея за ЦСКА!

Аз мога да ти кажа и без ЛС,какво ще стане днес...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 апр 2015 08:35

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Виж ги какво правят!Само за фалит говорят.

Последно, кое да гледам? Това, което виждам да правят повече от година е да дават пари за заплати и за покриване на дългове. Ако за теб това не е достатъчно предвид факта, че не те са собственици на клуба и изобщо не е тяхно задължение, за мен е важна индикация, макар и индиректна.
GOLEADOR написа:Няма армейски фен който да не ги подкрепи (Ми И) ако намеренията им са да стабилизират финансово клуба.Но атаките по медиите срещу Младенов и Томов,завръщането на мутрите на Армията,разделянето на футболистите на наши и чужди,това няма как да не ме накара да се съмнявам в намеренията им.Какви игри играят,включва ли това премахване на клуба като главен претендент за базите и възможност след това те да се отдадат на бизнесмени,това не знам.Но виждам , че не са читави хора.Щом изкараха ,че треньора на ЦСКА е виновен за финансовото състояние на клуба,какво повече да говорим?Дано тези хора скоро се осъзнаят,защото фалират ли клуба,тесен ще им се види света!

Атаките срещу Томов и най-вече Стойчо дойдоха когато Томов спря парите, предназначени за служители и ги даде на Стойчо. Точно това вся раздор, преди това нямаше проблеми, нали помниш?
А, както казах, ако целта е да се ликвидира клуба и да се вземат базите, можеха да го направят отдавна и по безкрайно по-елементарен начин, в сравнение с днешната "сложна схема", която ти се привижда. Просто не трябваше да дават никакви пари на Томов и готово - още преди година да сме изпаднали в Ж група. Защо ще си "усложняват" живота и ще наливат бая кинти, които на всичко от горе ще изгубят, като по тоя начин отлагат незнайно до кога умишления фалит и "кражбата" на базите?

Васконти,нима с изказванията си за фалит на ЦСКА семействата помагат на клуба?Как мислиш,кога е по-вероятно да си намерим спонсор,когато станем шампиони и играем в ШЛ или когато собственика ни мотивира играчите като ги уверява,че фалита на ЦСКА е неизбежен?

Томов колко спонсори привлече с изказвания как нещата са добре и няма проблеми?
В момента не сме опряли до спонсор, в момента трябва някой да извади големи пари и да спаси положението. Ако не го направят фамилиите, кой ще го направи - Томов ли, Стойчо ли?
Как не разбираш, че ако не бяха тия фамилии ОТДАВНА да сме на майната си и Томов не може да направи нищо по въпроса! Как не осъзнаваш този очеизваден факт!
Ако днес ни "фалират", то това ще е защото са решили повече да не дават пари, а не защото са поставили изискване за титла! Това осъзнаваш ли го? Длъжни ли са да дават пари когато НЕ ТЕ са собствениците? Защо Лира не вади пари, защо чичо Лори не дава пари? Как може изобщо да ти хрумне да не държиш отговорен СОБСТВЕНИКА на клуба, а да обвиняваш тоя, който е давал пари до сега, без изобщо да е длъжен??

Що се отнася до пресконференцията днес... аз чувам, че ще се използва лиценза на Витоша(Бистрица), но източника ми не е надежден, но и не е съвсем за подценяване.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 22 апр 2015 08:56

Първоначално и аз мислех че ще обвяват процедура по несъстоятелност. Обаче ми се набива едно нещо, ако гонеха това нямаше да раздават заплати вчера. Даването на заплати за мен поне звучи така искат да до бутат края на сезона с наличните играчи. Стария Манджуков също очаквам скоро да се оттегли.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 апр 2015 08:58

За тази година като сложим всички данъци,здравни и др. екстри,които са за сметка на клубът по груби сметки излиза,че треньорския щаб на Стойчо ни струва около 1мил. лв..И това по време на "оздравителен" и "свит" бюджет.Ако цъфтяхме и връзвахме сигурно Моу,Гуардиола,Клоп и т.н. щяха да се редят на опашка пред кабинета на Томов!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 апр 2015 09:10

Не режете вени предварително! Днес няма да е денят на Страшният съд, но не очаквайте и много добри новини.Предимно ще се плюят ,Лупи и Стойчо.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 апр 2015 09:21

onegavon написа:Не режете вени предварително! Днес няма да е денят на Страшният съд, но не очаквайте и много добри новини.Предимно ще се плюят ,Лупи и Стойчо.

Нека видим какво ще кажат за Томов и Стойчо и тогава да правим заключения дали е плюене или факти.
Аз се надявам изобщо да не говорят за тях, а само за клуба и бъдещето му, но все пак сме в България...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 апр 2015 09:29

vaskonti написа:Томов колко спонсори привлече с изказвания как нещата са добре и няма проблеми?
В момента не сме опряли до спонсор, в момента трябва някой да извади големи пари и да спаси положението. Ако не го направят фамилиите, кой ще го направи - Томов ли, Стойчо ли?
Как не разбираш, че ако не бяха тия фамилии ОТДАВНА да сме на майната си и Томов не може да направи нищо по въпроса! Как не осъзнаваш този очеизваден факт!

Пич,ти знаеш ли как се докарват мощни спонсори на отдавна фалирал клуб,който отдавна не е ставал шампион и отдавна не играе в ЕКТ ?
Томов да няма магическа пръчка ? Не го защитавам,ама по негово време ЦСКА не "лягаше" на тоя и ония и биехме Левски,където ги хванехме...
Сега ситуацията с нашия клуб е обърната на 180 и причината е в тия "благодетели"...Много ми напомня ситуацията и с ТИТАН,пристигнаха с фанфари,а си тръгнаха с псувни...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Архив”