Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

"Добрите новини в ЦСКА предстоят"

Мнениеот boabbb » 21 апр 2015 13:25

Колеги, спрях да гледам ( за щастие ) БГ футбол с пускането на новия платен канал, но нещата, които се случват напоследък с ЦСКА ме провокират да пусна тази тема с мнението ми. Заглавието е цитат на Ивайло Манджуков от вчера - след загубата от Локо Сф. Съжалявам, но за мен това нещо не е нормално. Хора, които едва ли не искат да се представят за спасители на ЦСКА от "лошия и крадлив" Томов, всъщност се превръщат в гробокопачи на този отбор :!: Значи, Стойчо, който бие наред есента ( селски, градски, какъвто ще да му е футбола - човека взимаше повечето мачове ), обаче взима много пари ... Сега Галин Иванов е удобен и евтин, обаче го бомбят наред :roll: Кое ли е по-изгодно? Да се пропуснат евротурнирите и играчите да си заминат без пари, обаче треньора да ни е евтин, или обратното :?: Съжалявам, че ще вляза в режим на гадаене, но за мен няма никаква логика в разликата в играта и най-вече отношението на играчите в мачовете есента и сега ! Те на практика са същите ! Какво се промени ? Съжалявам, но аз твърдо НЕ ВЯРВАМ на Инджови, Манджукови и подобни типажи с вид на комсомолски секретари, които викат, че ни чакат светли дни след 7 мача без гол. След 7 мача без гол има оставки :!: Да, част от тях бяха при Стойчо, но аз лично се съмнявам, че той имаше каквато и да било власт след началото на пролетния полусезон ... Да стигнеш до това противника ( Киро Гела ) да те хвали, след като са те сгазили с 3:0 ... Унижение - това е думата. Феновете реагират нормално - все пак крайните фенски маси и на ЦСКА, и на Левски не са сред най-образованите слоеве на обществото и просташките изпълнения са очаквани. В крайна сметка какво правиме :?: Малко се оказахме като във вица за песимиста и оптимиста, дето песимиста казал "По-зле не може да стане" , а оптимиста казал "А-а, може, може" .
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

pomiqr268

Re: "Добрите новини в ЦСКА предстоят"

Мнениеот pomiqr268 » 21 апр 2015 13:36

Първите 3 кръга със Стойчо да не би да сме вкарали 9 гола и да сме спечелили 9 точки и да сме отправили 30 удара към противниковата врата? Следващщите четири мача са следствие на подготовката на Стойчо. Той подготовка не може да провежда. Ако не му докараш 10 нови футболисти тренирали дори сами е загубен. Никога не сме били и на километър от титлата. Просто "Лудогорец" бяха в ШЛ. "Лудогорец" всеки мач ни смаза с изключение последния на "Армията", когато футбол нямаше. Радуканов с 5 пъти по-малка заплата спечели купата и суперкупата. Какво спечели Неустойчо през последните 3 години в ЦСКА? Нали е морален защо вземал такава заплата, че и 200 бона взе неустойка, която по закон не му се дължи и пари, които са били предназначени за персонала. Да призоваваш хората да си купуват акции, за да спасят клуба ... Призива е бил по-скоро да му плащат заплатата на тоя некадърник.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 апр 2015 13:41

Вие, цесекарите, сте уникални)))) Значи за първите три мача Стойчо Младенов няма никаква вина, но за следващите четири най-големия виновник е Галин Иванов...Е как става така?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 апр 2015 13:50

Стигнахте до там, че каквото и решение да вземете все е грешно. ;) Това е положението.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот kolokolo » 21 апр 2015 13:52

Tommi написа:- Бат Стою кой би миналата година в Европа?)

Това което знам е на кого Стою разпори окаляните подуенски дупета . И кой влезе в историята като Св. Лупий Говедоебач . :)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Jason SS
Контакти:

Мнениеот Jason SS » 21 апр 2015 13:53

Споделям мнението на boabbb.
Стойчо не е безгрешен нито най-добрият тренер, но беше за пореден път взет за жертва от поредните НОВИ на Армията.
Дали можел да води подготовки и е добър тренер ... ами за бг е доста добър дори!!!
Кой друг е шампион два пъти и два пъти напуска като втори тоз век ... не само в ЦСКА ами изцяло в бг?
Има много трески за дялане и аз често съм се срамувал от интервютата му след мач, като целия му коментар е да обвинява другите вместо да коментира нашата си игра и грешки ама да го наричат гробокопач на ЦСКА, хайде молим ви се.
Нека сега Манджуците докажат, че могат да създадат един добър отбор-шампион с добра структура и бюджет "според чергата" и тогава ще си променя мнението за тях, но до момента те са същите, като боклуците. Като потръгне отбора и чрез интриги отвътре осигуряват свободното падане през пролетта. В колко серии ше го гледаме това...

Потребителски аватар
Red joker

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Red joker » 21 апр 2015 13:57

kolokolo написа:
Tommi написа:- Бат Стою кой би миналата година в Европа?)

Това което знам е на кого Стою разпори окаляните подуенски дупета . И кой влезе в историята като Св. Лупий Говедоебач . :)

С това си и остана,за съжаление ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 21 апр 2015 13:58

Jason SS написа:Споделям мнението на boabbb.
Стойчо не е безгрешен нито най-добрият тренер, но беше за пореден път взет за жертва от поредните НОВИ на Армията.
Дали можел да води подготовки и е добър тренер ... ами за бг е доста добър дори!!!
Кой друг е шампион два пъти и два пъти напуска като втори тоз век ... не само в ЦСКА ами изцяло в бг?
Има много трески за дялане и аз често съм се срамувал от интервютата му след мач, като целия му коментар е да обвинява другите вместо да коментира нашата си игра и грешки ама да го наричат гробокопач на ЦСКА, хайде молим ви се.
Нека сега Манджуците докажат, че могат да създадат един добър отбор-шампион с добра структура и бюджет "според чергата" и тогава ще си променя мнението за тях, но до момента те са същите, като боклуците. Като потръгне отбора и чрез интриги отвътре осигуряват свободното падане през пролетта. В колко серии ше го гледаме това...

Със селекция 3 млн. евро и аз ще стана шампион в България.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 апр 2015 13:59

Всяка пирамида в един момент рухва.И на чичо Томовата и дойде времето.Сега ЦСКА е с повече дългове, "спасителите" с по-тлъсти банкови сметки.При такава заплата,бонуси и %-и едва ли има човек в България,който да не се "влюби" в ЦСКА.

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 21 апр 2015 14:03

Типажите за които споменаваш са Партийни секретари - назначени за милионери след 89та г. Сега са получили партийно поръчение да спасяват отборчето , така че ..... няма да се плашите , споко .

Върни се в “Архив”