vaskonti написа:Achtung_Juden написа:Ами не е ли Лира инвестмънтс с капитал 2 лева?
Тъй де, а Лира е собственост на....
На Дейвид Лоурънс, естествено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Achtung_Juden написа:Ами не е ли Лира инвестмънтс с капитал 2 лева?
boabbb написа:Иван Куфаро и Животното ли са ни представители на феновете, беТия ли са финансово стабилните
Това ли е каймака на привържениците на ЦСКА, бе
Пичове, ако такива ще влизат на ръководни постове в ЦСКА, по-добре да ни закрият
boabbb написа:Иван Куфаро и Животното ли са ни представители на феновете, беТия ли са финансово стабилните
Пичове, ако такива ще влизат на ръководни постове в ЦСКА, по-добре да ни закрият
Teo написа:vaskonti написа:Achtung_Juden написа:Ами не е ли Лира инвестмънтс с капитал 2 лева?
Собственост е на Томов до колкото знам, нали с негови кредите е издържал отбора през 2013-2014 които след време ще трябва да връщаме...
vaskonti написа:Teo написа:vaskonti написа:Achtung_Juden написа:Ами не е ли Лира инвестмънтс с капитал 2 лева?
Собственост е на Томов до колкото знам, нали с негови кредите е издържал отбора през 2013-2014 които след време ще трябва да връщаме...
До колкото знаеш? А това го знаеш от къде, от Томов ли?
Не разбрах, с какви негови кредити е издържал отбора? Взел е кредити на свое име, след което е давал парите на ЦСКА ли?
гражданин от село написа:boabbb написа:Иван Куфаро и Животното ли са ни представители на феновете, беТия ли са финансово стабилните
За Куфаро не знам, но за Жувотното казват,че имал стабилен "бизнес".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта