Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот futbolqga » 19 дек 2009 12:21

rsk написа:Аз искам Иво Иванов на на мястото на Фалафела и 1 дефанзивен халф поне малко по-грамотен от Сърмата :|

Без централен защитник и дефанзивен халф някак си може да минем, но без нападател просто не виждам как.Защитни халфове - Гаджев, Балтанов, Бардон, а и Сърмата ако не му намериме отбор, макар да не го харесвам много, а в защита имаме Милиев, Генев и Топчо.Отпаднахме от Лига Европа, отпаднахме и от Купата, така че не ни е нужна толкова дълга резервна скамейка.Разбира се, че ще е чудесно да вземем няколко класни играча, но при положение, че можем да си ги позволим.Най-важен ни е нападателя според мен.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 дек 2009 13:37

Така като гледам ,не очаквам някакви ключови трансфери ,които да решат проблемите на отбора ,може би ще върнем Кривия и най-важния ни ,,трансфер'' ще е връщането на Влади Гаджев ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 дек 2009 14:58

turbogena написа:Така като гледам ,не очаквам някакви ключови трансфери ,които да решат проблемите на отбора ,може би ще върнем Кривия и най-важния ни ,,трансфер'' ще е връщането на Влади Гаджев ;)

И на мен така ми се струва...Според мен връщането на Гаджев ще е от изключителна полза за отбора,халфовата ни линия ще стане в пъти по-стабилна,а освен това ще имаме още един футболист който не се страхува да бие от далеч...а и го прави много добре.Но си мисля,че ни трябва задължително голаджия,просто и Еньо,и Христов не са на нужното за Левски ниво!

nicotine
Контакти:

Мнениеот nicotine » 19 дек 2009 17:02

futbolqga написа:
rsk написа:Аз искам Иво Иванов на на мястото на Фалафела и 1 дефанзивен халф поне малко по-грамотен от Сърмата :|

Без централен защитник и дефанзивен халф някак си може да минем, но без нападател просто не виждам как.Защитни халфове - Гаджев, Балтанов, Бардон, а и Сърмата ако не му намериме отбор, макар да не го харесвам много, а в защита имаме Милиев, Генев и Топчо.Отпаднахме от Лига Европа, отпаднахме и от Купата, така че не ни е нужна толкова дълга резервна скамейка.Разбира се, че ще е чудесно да вземем няколко класни играча, но при положение, че можем да си ги позволим.Най-важен ни е нападателя според мен.

а къде изпусна Минев може би най-класния българин в отбора.. и наистина ще трябва някой ,даже и двама голаджий..Пък и от школата на Левски има наистина много добри голаджий като например Иван Цачев много добър младок също така и Табаков

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 19 дек 2009 18:09

Трябва ни един нападател, който притежава някакъв голов нюх и един стабилен дефанзивен халф. Останалите играчи се научават да си спират топката и да се пласират както трябва и ще стане :)

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 19 дек 2009 19:41

На първо място ни трябва качествен треньор ... според мен.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 дек 2009 19:54

Незнам какво ни трябва.....но според мен, тази зима няма да има качествени трансфери !
Вероятно ще върнем преотстъпените играчи.....плюс можеби 1 или 2 свободни агенти.....вероятно със съмнителни качества !
Дано не съм прав......ама в последните 2 месеца, "адвоката" нагледно ни показа, че по скоро ще се рздели с всичко свястно.......от колкото да купи нещо свястно !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 дек 2009 10:43

nicotine написа:
futbolqga написа:

а къде изпусна Минев може би най-класния българин в отбора.. и наистина ще трябва някой ,даже и двама голаджий..Пък и от школата на Левски има наистина много добри голаджий като например Иван Цачев много добър младок също така и Табаков

Говоря за централни защитници, защото ако не се лъжа Иво Иванов е такъв.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 дек 2009 14:50

Според мен, докато не продадем Зе или докато не дойде арбитража през януари, нови попълнения няма да има, с изключение на Кривия. Така че, по-добре да се съсредоточим върху празниците и да не се тормозим с вестникарски измислици ;)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 дек 2009 15:35

Кривия за чий ни е? Същата работа ще върши като Саша.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Архив”