Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Хората искат да унищожат ЦСКА, Левски, Ботев и Локо, за да няма кой да създава проблеми на правителството.
Акционерът и представител на "Трейс Груп" в ЦСКА Галин Михайлов заяви, че строителната компания не е била търсена за помощ при лицензирането. Той уточни, че "Трейс" е готова да отпусне средства на клуба, но само при определени условия. "Не знам и аз какво се случва в клуба. Нямам представа кой ще е собственик. Не съм говорил с никого, нито с Инджов, нито с Томов. Относително е какво трябва да се предприеме. Не съм убеден, че има основание да се сменя собствеността", каза Михайлов пред "Тема Спорт". "Бихме могли да помогнем с лицензирането, но зависи по какъв начин. Няма да дадем пари на клуба току-така, без да знаем за какво ще се похарчат. Ако получим конкретни указания по какъв начин можем да помогнем, обаче бихме дали средства", добави Михайлов. "Смяната на треньора не е лошо решение. Може би ЦСКА се нуждаеше от освежаване в това отношение. Добре е, че се дава шанс на млад и обещаващ наставник като Галин Иванов", коментира още Галин Михайлов.
"Тема Спорт"
Цимбика акции ли иска? Какво прави тоя пернишки олигофрен при сектор Г? Това ли е сектор Г - Цимбика и сие? Ние наистина не заслужаваме да съществуваме! 

d.milanov написа:Цимбика акции ли иска? Какво прави тоя пернишки олигофрен при сектор Г? Това ли е сектор Г - Цимбика и сие? Ние наистина не заслужаваме да съществуваме!
И на мен ми се стори че е той. Нека не забравяме, че тоя боклук след като го изгониха от Армията, внезапно стана фен на делиорманци!!! По-добре нито Лупи, нито Инджов и Манджуков дават акциите си на фенове, ако тоя престъпник е част от кандидатите да ни управляват.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
-
Aз още ми е трудно да разбера как Лупи вчера обясняваше, че ходил с пет лева в джоба една седмица за да има за ЦСКА. Днеска вика "лични средства не съм давал". Е как така? Бахти мръсния, патологичен лъжец. Тоя едно изречение не може да каже без да има лъжа в него.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

- blue avalanche
- Контакти:
Achtung_Juden написа:Aз още ми е трудно да разбера как Лупи вчера обясняваше, че ходил с пет лева в джоба една седмица за да има за ЦСКА. Днеска вика "лични средства не съм давал". Е как така? Бахти мръсния, патологичен лъжец. Тоя едно изречение не може да каже без да има лъжа в него.
Иска да каже,че без да дава пари за ЦСКА е с 5 лв. в джоба.
Човечецът си е просто един бедняк...С или без ЦСКА...

- hard_hitter
- Контакти:
http://www.livesport.bg/fenovete-napadnaha-tomov-daj-akciite-otivaj-si-v-politikata-video-i-snimki-75491.html
Само като видях кои са начело ... Ако тези спасяват ЦСКА - жална ни майка !
Само като видях кои са начело ... Ако тези спасяват ЦСКА - жална ни майка !
Аз питам след като той не е давал лични средства, а парите идвали от свързани с него фирми и след като всичко било перфектно осчетоводено, то как е осчетоводено - като заем от тези фирми към клуба ли?
Как изобщо е възможно мажоритарния собственик на една фирма да не е дал и 1 лев лични средства за фирмата си, а в същото време да недоволства и да държи сметка на по-малките акционери, че не само са дали лични средства, надвишаващи дела им, ами и след това са се отказали да си ги върнат?
В крайна сметка имам един изключително прост и още по-изключително глупав и тъп въпрос - кой всъщност е собственик на ЦСКА от 1.5 години?
Как изобщо е възможно мажоритарния собственик на една фирма да не е дал и 1 лев лични средства за фирмата си, а в същото време да недоволства и да държи сметка на по-малките акционери, че не само са дали лични средства, надвишаващи дела им, ами и след това са се отказали да си ги върнат?
В крайна сметка имам един изключително прост и още по-изключително глупав и тъп въпрос - кой всъщност е собственик на ЦСКА от 1.5 години?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
Ами не е ли Лира инвестмънтс с капитал 2 лева?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Achtung_Juden написа:Ами не е ли Лира инвестмънтс с капитал 2 лева?
Тъй де, а Лира е собственост на....

[center]I'll be the savior of you all