Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Паркинга ще направи, за титла ще се бори с орязан бюджет на един фалирал според него самия клуб. 

DIMO написа:tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
Ами с дарения. Всъщност, защо въобще някой трябва да го издържа? Важното е, че Томов ще е начело. С него нищо лошо не може да ни се случи.
Ти какъв човек си не мога да разбера.Нали и Томов ще прехвърли акциите на сектор Г!Какъв Томов те гони???Или ти само може да плюеш?Дай предложение за алтернатива на Томов .
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:DIMO написа:tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
Ами с дарения. Всъщност, защо въобще някой трябва да го издържа? Важното е, че Томов ще е начело. С него нищо лошо не може да ни се случи.
Ти какъв човек си не мога да разбера.Нали и Томов ще прехвърли акциите на сектор Г!Какъв Томов те гони???Или ти само може да плюеш?Дай предложение за алтернатива на Томов .
И къде Томов е казал, че ще ги прехвърли?

-
- Контакти:
tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
Така феновете ще разберат реалния собственик на клуба и далаверите му
petko.h.markov написа:tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
Как ще го разберат, след като те ще станат собственик?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Незнам що за хора сме. Човека подарява акциите си на феновете с единственото условие и другите акционери да го направят, визирайки Томов и Лира, защото вече е убедил Манджуков. И ясно каза феновете да преценяват какво да правят с тях, дори и да ги продават. Самият той каза, че би си купил акции на каквато и цена да му ги продадат обратно!!! Човека е готов да налива пари, а ние го хулим!!! Дали ще даде пари под формата на заем или покупка на акции, това ще решат феновете, но той е готов да извади веднага пари за лиценза, а защо не и за нещо повече! Единственото му условие е Томов и Стойчо да се разкарат, както и неоснователните им претенции. Е, човека даде предложение, на ход сме ние. Или оставаме в кома, заради Томов след първи април, или вземаме съдбата си в собствени ръце.
Кашчей написа:petko.h.markov написа:tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
Как ще го разберат, след като те ще станат собственик?
Ами на първо време, като почнат да МИСЛЯТ.

И да четат. Не само да четат, но и да разбират прочетеното.

GOLEADOR написа:tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
Не чете ли изказването на Инджов?Там всичко е обяснено.
Сега го погледах, и това изказване малко ме тревожи.
Ако ЦСКА започне начисто не само аз, а и много хора ще се включат с по-голям ентусиазъм и клубът ще бъде изграден наново", казва Инджов
Последна промяна от tiparnik на 27 мар 2015 21:52, променено общо 2 пъти.
Помни, Цска Е Име, Което Задължава!
DIMO написа:GOLEADOR написа:DIMO написа:tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
И къде Томов е казал, че ще ги прехвърли?![]()
tiparnik написа:GOLEADOR написа:tiparnik написа:Добре аз да попитам, ако прехвърлят акциите на сектор Г кой ще издържа отбора ? Не ми харесва мисълта да станем като Локо ПД .
Не чете ли изказването на Инджов?Там всичко е обяснено.
Сега го погледах, и това изказване малко ме тревожи.Ако ЦСКА започне начисто не само аз, а и много хора ще се включат с по-голям ентусиазъм и клубът ще бъде изграден наново", казва Инджов
Всички сме така.