Отказалият се да помага на ЦСКА Юлиян Инджов заяви в интервю за предаването "Резултат" на телевизия bgonair, че ще подари акциите си на феновете.
„ЦСКА няма да вземе лиценз. Клубът е във фалит, а сегашното ръководство е изчерпало кредита си на доверие", обяви Инджов.
Инджов обеща, че на 31 март ще дари на феновете на "червените" своя пакет акции, който възлиза на 25 процента.....Ето го този който щеше да става собственик,как преди седмица нямаше проблеми за лиценза и финансирането на ЦСКА,а сега изведнъж фалит.Даже и да фалира ЦСКА ,този трябва да си мълчи защото се яви на една пресконференция като аслан,а после се изниза като н.а.с.р.а.н.
Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
volf написа:Кировец написа:djd написа:Ето по-пълно интервюто на Инджов
"На 31-ви ще получа един пакет от акции от "Лира инвестмънтс", който е от порядъка на около 15 % или общият процент, който ще притежавам, е около 25%, което не ми дава никакви права, а само задължения. Такива задължения не мога да имам и не желая да имам при това ръководство. Тези проценти ще ги предоставя на феновете. Не искам да употребявам думата подаря. Най-вероятно клубът няма да има лиценз. Такива пари няма кой да плати, защото ръководството на ЦСКА е изчерпало кредита на доверие отвсякъде. Клубът е в състояние на фалит не от вчера, а много отдавна. И точно тук е отговорността на изпълнителния директор, че той като изпълнителен директор на едно търговско дружество трябва да направи доклад до акционерите и да се предприемат съответните мерки. Не го е направил. Надявам се, че знае какво върши и ще си понесе последствията. Ако ЦСКА започне начисто не само аз, а и много хора ще се включат с по-голям ентусиазъм и клубът ще бъде изграден наново"
Мда. Това е. Искат да фалираме. Никой не иска да плаща дълговете.
Добър вееееечер,другааарю. Добре дошъл във нашия свят...Добре дошъл във България.
В България ли..?!
По цял свят фирма или дружество, което не си плаща дълговете обявява (обявяват го) фалит и бива ликвидиранао!
Само в България е възможно да не плащаш данъци и дългове и да функционираш като такова!
Забел: Ликвидирането не освобождава акционерите от задълженията които са натрупали, то е процес с който те трябва да бъдат "изчистени" от тях!
Ето защо всеки иска да се отърве от акциите си в подобно дружество!
Акционерите имат акции. Една акция има само цена. Акционерите нямат задължения. Задълженията ги има дружеството и отговорност за това носят директорите, не акционерите.
Инджов има предвид, че ще има задължения да дава пари за клуба. А не че ще му се водят дългове на негово име.
Tommi написа:volf написа:Кировец написа:djd написа:Ето по-пълно интервюто на Инджов
"На 31-ви ще получа един пакет от акции от "Лира инвестмънтс", който е от порядъка на около 15 % или общият процент, който ще притежавам, е около 25%, което не ми дава никакви права, а само задължения. Такива задължения не мога да имам и не желая да имам при това ръководство. Тези проценти ще ги предоставя на феновете. Не искам да употребявам думата подаря. Най-вероятно клубът няма да има лиценз. Такива пари няма кой да плати, защото ръководството на ЦСКА е изчерпало кредита на доверие отвсякъде. Клубът е в състояние на фалит не от вчера, а много отдавна. И точно тук е отговорността на изпълнителния директор, че той като изпълнителен директор на едно търговско дружество трябва да направи доклад до акционерите и да се предприемат съответните мерки. Не го е направил. Надявам се, че знае какво върши и ще си понесе последствията. Ако ЦСКА започне начисто не само аз, а и много хора ще се включат с по-голям ентусиазъм и клубът ще бъде изграден наново"
Добър вееееечер,другааарю. Добре дошъл във нашия свят...Добре дошъл във България.
В България ли..?!
По цял свят фирма или дружество, което не си плаща дълговете обявява (обявяват го) фалит и бива ликвидиранао!
Само в България е възможно да не плащаш данъци и дългове и да функционираш като такова!
Забел: Ликвидирането не освобождава акционерите от задълженията които са натрупали, то е процес с който те трябва да бъдат "изчистени" от тях!
Дружеството е самостоятелно лице и то носи отговорност за задълженията си, а не акционерите.
Дружеството е ЮРИДИЧЕСКО лице драги!
Понятие като "самостоятелно лице" в законите и правото не фигурира!
Ма Томов ги плашел, щял да им изцоца милионите. Айде, стига приказки от 1001 нощ. Хора с пари, когато искат да инвестират в такива отбори винаги могат да разсрочат, да погасят напълно и т.н.
Свършиха си работата - сринаха ни в една важна година.
ЦСКА има фенове, които като видят, че се наливат пари се връщат и по стадионите, такива сме повечето българи. Чакаме някой да ни разбуди заспалите задници.
6 месеца бяхме лидер и чертаеха светло бъдеще, сега ми излизат със заучени фрази - ЦСКА бил във фалит от години. Ми тогава що си вреш носа въобще?
Тия са супер неадекватни.
ЦСКА има фенове, които като видят, че се наливат пари се връщат и по стадионите, такива сме повечето българи. Чакаме някой да ни разбуди заспалите задници.
6 месеца бяхме лидер и чертаеха светло бъдеще, сега ми излизат със заучени фрази - ЦСКА бил във фалит от години. Ми тогава що си вреш носа въобще?
djd написа:А може дрътия Манджук да е свил сърмите на младия.![]()
А за дълговете Томов няма никакви задължения. Ако фалираме, почват да гонят Александър Тодоров и да го проверяват дали фалитът не умишлен. Това намеква и Инджов.
Вие сте фалирали още преди идването на Тодоров, така че него могат да го гонят колкото искат, но няма да намерят умишлен фалит. Това съм ви го казвал доста пъти през последните 1-2 години, но вие си живеете с някакви надежди.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
volf написа: Дружеството е ЮРИДИЧЕСКО лице драги!
Понятие като "самостоятелно лице" в законите и правото не фигурира!
Юридическото лице не е ли самостоятелно лице, драги? Аз като физическо лице не съм ли самостоятелно лице, ти като физическо лице не си ли самостоятелно лице, "ЦСКА" АД като юридическо лице не е ли самостоятелно лице?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Васко, не знам на база на какво защитаваш Пампоров и Минджов, но именно тяхна е "заслугата" КФН не разреши на ЦСКА второ публично предлагане!
djd написа:volf написа:Кировец написа:djd написа:Ето по-пълно интервюто на Инджов
В България ли..?!
Акционерите имат акции. Една акция има само цена. Акционерите нямат задължения. Задълженията ги има дружеството и отговорност за това носят директорите, не акционерите.
Инджов има предвид, че ще има задължения да дава пари за клуба. А не че ще му се водят дългове на негово име.
Всеки който получава дивидент, носи и отговорност за дружеството!
Няма как да държиш контролния пакет или да си с право на глас и да не поемаш ангажименти към плащанията.
Вие които сте с по 10 акции сте дали за тях 30 лева и това е вашата отговорност - платили сте си данъка, сега чакайте дивиденти!

Кировец написа:Ма Томов ги плашел, щял да им изцоца милионите. Айде, стига приказки от 1001 нощ. Хора с пари, когато искат да инвестират в такива отбори винаги могат да разсрочат, да погасят напълно и т.н.
Тая думичка, която съм я уголемил трябва да я смениш с друга (примерно помогнат, дарят), за да бъде правилно мнението. Ако дойде някой и каже "Ето ви тия 20 млн. лв., за да спасите клуба, на мен не ми трябват", тогава има надежда за вас. А ако искаш да инвестираш трябва да си направиш сметка за паричните потоци, които ще получиш в бъдеще, като добавиш и 20 млн. лв. със знак минус отпред.

Последна промяна от Tommi на 27 мар 2015 16:31, променено общо 1 път.
Еми... дано фалира. Знаете ли така колко много комплексари ще спрат да бръщолевят по медиите.Например онзи Николай Александров от спортно шоу гонг,а и много други има. И без това отбора цска направи може би най-голямата си наглост от основаването си(макар че,знаеш ли...),като падна умишлено от отбор в А група.Такова нещо и през ума не ми беше минало, но ... това е. Та, опитахте се да преакате най-големия отбор на България, и ето ви сега - получете си заслуженото. Друг път знайте, че футбола е игра, в която нещата се решават на терена, а не чрез уговорки.