Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

alexpetrof
Контакти:

Re: Инджов и Манджукови се отказаха от ЦСКА - Сбогом!

Мнениеот alexpetrof » 25 мар 2015 12:31

suni написа:Кой и къде е казал че фалираме ? Хайде стига полюции,.. бегайте до WC-то за по една злобарка и се успокойте малко ! :mrgreen:

Абе не знам, ама аз ако бях фен на четирибуквието в момента щях да бягам към армията :mrgreen:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 25 мар 2015 12:32

alexpetrof написа:Страхотна новина, фалита е неизбежен, цяла България ликува :P

Споко бре ! Спасението идва от Бургас ! :mrgreen: "Черноморец" взема лиценза на "Левски" - даже няма да сменят екипите си ! :mrgreen: "НЕФТОХИМИК" взема лиценза на ЦСКА, но трябва да ги пременим в ЗЕЛЕНО ! Ами "като се харесват младите" да се вземат :mrgreen: ! Ама нашата "булка" ще бъде по - красива ! :mrgreen: Ще си я наконтим в червено було ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 25 мар 2015 12:33

bobo_13 написа:
vladu написа:
alexpetrof написа:Страхотна новина, фалита е неизбежен, цяла България ликува :P

И това радва ли те че ще фалира, че Лудогорец няма да има конкуренция в първенството и ще е безмислено.По много дребнав начин мислите всички типично българска черта.

Че каква конкуренция е ЦСКА на Лудогорец? Гол им вкара след 3 години. Използваха фактът, че Лц играха в ШЛ и не обръщаха внимание на първенството и къде с късмет, къде с други начини направиха 6 точки преднина и.....? Ако се махнат ЦСКА и Левски от А група, съдиите ще спрат да ощетяват отбори като Ботев, Локо, Берое, Литекс ще спре да играе приятелски мачове с ЦСКА и интригата току-виж се завързала.

Глупости! В последните години кой беше конкурент на Лудогорец за шампионската титла бе, нали ЦСКА и Левски! Ма в ШЛ играели, не мислели за първенството...бла бла бла, бал съм ги, да мислят за каквото си искат. Кой им беше конкурент, да не би Етър? Такива с липсваща клубна принадлежност най-лесно плюете и хвърляте кал по другите! Анонимници един вид... ;)

Потребителски аватар
ceBep

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот ceBep » 25 мар 2015 12:37

Едва ли. Но и да има павета то този път определено няма да са по Томов.

alcedo
Контакти:

Мнениеот alcedo » 25 мар 2015 12:37

Големи диванета сме феновете - най-лесни за манипулиране са футболните запалянковци. Една хвърчаща декларация рано сутринта и сме готови да идем на стадиона и да хвърляме камъни по Лупи! Бързо забравяме много неща.
И сега се вижда що за бизнесмен е Юлиан Инджов. Може ли да кажеш "хоп" преди да си скочил?! Изгони треньора, разбуни духовете, даде празни надежди и сега оправяйте се, били го излъгали!
Много смърди цялата работа! Със сигурност това което ни се показва и от двете страни не е цялата истина. Всеки си играе играта и се оправдава както му е изгодно.
Тъпото е колко елементарно но, признавам, ефективно и лесно се насъсква фенската маса. Сега ще ходим на стадиона да гоним Лупи щото той е злодея. В декларацията последните редове са отправени именно към Червената общност и им се дава съвсем не скрит сигнал как трябва да действат. Ами пресконференциите на Бучката и Чезари, поредните изцепки на Джеки. Змиите на армията наистина са много и се играе някаква игра на два фронта.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот boabbb » 25 мар 2015 12:38

ceBep написа:Едва ли. Но и да има павета то този път определено няма да са по Томов.

А по кого :?: То не остана по кого :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 25 мар 2015 12:38

alexpetrof написа:
suni написа:Кой и къде е казал че фалираме ? Хайде стига полюции,.. бегайте до WC-то за по една злобарка и се успокойте малко ! :mrgreen:

Абе не знам, ама аз ако бях фен на четирибуквието в момента щях да бягам към армията :mrgreen:

Вие като сте "многобуквие" какво, химна ли да ви пеем? Цял свят ви се смее на името - Крейзи форест от Уантайм Сити :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 мар 2015 12:39

Каквото и да стане ЦСКА ще го има! Можете сега да грачите, да се радвате на нещастието ни, но както е казал поета "...не се гаси туй що не гасне"! Затова бъдете спокойни, където и отиде клубът ни пак ще бъде най-великия. Дори във В група да ни изпратят ще се върнем още по-силни и най-важното свободни от расипници, като Лупи, Титаните и всички останали мърши, които години наред късаха парчета от ЦСКА. Вярно ударът ще е жесток, но в нещастието ще се види, колко верни фенове има отбора. Ще се разбере, къде свършва посредственоста и къде започва любовта. Армейци, няма място за униние, ЦСКА е преживял жестоки удари през годините и винаги се е съвземал. Това е нашия клуб и ние няма да го изоставим сега!

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 25 мар 2015 12:40

На мен ми се струва, че никак не е случайно че четири от най популярните клубове в България почти по едно и също време почти обявиха фалит ЦСКА, ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ЛОКО ПД. Мисля,че престоят интересни събития ще почакам и ще видя.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 мар 2015 12:42

Дербито на А окръжна софийска група: Левски-ЦСКА! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”