suni написа:Кой и къде е казал че фалираме ? Хайде стига полюции,.. бегайте до WC-то за по една злобарка и се успокойте малко !
Абе не знам, ама аз ако бях фен на четирибуквието в момента щях да бягам към армията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
suni написа:Кой и къде е казал че фалираме ? Хайде стига полюции,.. бегайте до WC-то за по една злобарка и се успокойте малко !
alexpetrof написа:Страхотна новина, фалита е неизбежен, цяла България ликува
bobo_13 написа:vladu написа:alexpetrof написа:Страхотна новина, фалита е неизбежен, цяла България ликува
И това радва ли те че ще фалира, че Лудогорец няма да има конкуренция в първенството и ще е безмислено.По много дребнав начин мислите всички типично българска черта.
Че каква конкуренция е ЦСКА на Лудогорец? Гол им вкара след 3 години. Използваха фактът, че Лц играха в ШЛ и не обръщаха внимание на първенството и къде с късмет, къде с други начини направиха 6 точки преднина и.....? Ако се махнат ЦСКА и Левски от А група, съдиите ще спрат да ощетяват отбори като Ботев, Локо, Берое, Литекс ще спре да играе приятелски мачове с ЦСКА и интригата току-виж се завързала.
ceBep написа:Едва ли. Но и да има павета то този път определено няма да са по Томов.
alexpetrof написа:suni написа:Кой и къде е казал че фалираме ? Хайде стига полюции,.. бегайте до WC-то за по една злобарка и се успокойте малко !
Абе не знам, ама аз ако бях фен на четирибуквието в момента щях да бягам към армията
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта