Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот memnto » 09 мар 2015 23:08

1ви? :roll:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: За изказванията на Градев и Василев в Зона Спорт

Мнениеот delqnski47 » 09 мар 2015 23:09

Achtung_Juden написа:С четири главни букви се пишат абревиатури, а във вашият случай такова липсва, така че няма логика да се изписвате с четири главни букви. Защо се промениха нещата? Защото Лупи не ги взе на работа и сега ще му излезе през гъза тая работа. По-важният въпрос е защо и как вие се сдобихте с лиценз при такива дългове?

Аз ти казвам как се изписва ЦСКА в тоя форум,пък ти другаде си го пиши,както си искаш,не ме бърка.
Та какво се оказа - Лупи не дал от баницата и те правят сечено.Доста интересно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Harka90
Контакти:

Мнениеот Harka90 » 09 мар 2015 23:10

Каквото и да е Титан поне даваха пари за ЦСКА , а Томов някой може ли да ми обясни откъде и как плаща ? Друго за него - бях забравил за това че 5 дни преди продажбата на ЦСКА от Томов на Титан , Лупи купува двама играчи от Локо Мездра за 500 хиляди евро !!!!!!!!!!! ебаси играчите дето са играели тогава в мездра..................
Последна промяна от Harka90 на 09 мар 2015 23:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 мар 2015 23:10

delqnski47 написа:Колега,нали не говорим за ''посмешището'' и ''ментето'' Градев,който ни беше пръв защитник...по времето на Титан? :roll: Тогава пак размахваше някви документи и тука доста го побъзикваха така.
Честно казано,и тогава,и сега ми е еднакво смешен...за разлика май от други фигури.
Апропо,Василев...не беше ли ''адвокат''(или каквото се водеше там) пак по времето на Титан?

Аз не само за Градев, нямам особено добро мнение и за двамата, но показаха доста документи, Василев и дело водил. Съмнявам се, че ще покажат фалшив документ, който показва, че правилата за лицензиране са заобиколени. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 09 мар 2015 23:16

delqnski47 написа:
Achtung_Juden написа:С четири главни букви се пишат абревиатури, а във вашият случай такова липсва, така че няма логика да се изписвате с четири главни букви. Защо се промениха нещата? Защото Лупи не ги взе на работа и сега ще му излезе през гъза тая работа. По-важният въпрос е защо и как вие се сдобихте с лиценз при такива дългове?

Аз ти казвам как се изписва ЦСКА в тоя форум,пък ти другаде си го пиши,както си искаш,не ме бърка.

Там ли е проблемът, че правят сечено? Не те притеснява, че сте тотално неизряден и фалирал клуб, а че ви правят сечено? Така бяхте много обидени на Батков, че ви правеше сечено за лиценза и той ви беше виновен, а не Лупи. :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 09 мар 2015 23:16

Продължавам да се учудвам на слабата памет на ЦЕСЕКАРИТЕ и постоянното хулене на Титан

Много бързо збравиха, че властта сложи Титан, за да се спаси ЦСКА от фалит и да се спаси лиценза, след управлението на Томов и Митал.....
Много бързо забравихте, че Титан вложи за тези години близо 50 млн. лева държавни пари в ЦСКА(все пак на Титан бяха дадени концесиите на боклука почти в цяла България)
Голяма част от тези пари отидоха за попълване на дупките оставени от Томов и плащане на масрафите му.
90% от казусите по които плащат в момента ЦСКА са играчи доведени и взети в отбора със съгласието на Стойчо(по времето на Титан). Титан испълняваха почти всяко негово желание за нов футболист....т.е. сега му плащате комисионните.

Дори Перуката публично си призна, че е помогнал на ЦСКА и си е затворил очите, за да получат лиценз..,

И въпреки всичко гореспоменато отново се плюе по Титан , БФС и всичко и всеки, който каже дума с/у ЦСКА>
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 мар 2015 23:18

Rivaldo10 написа:
delqnski47 написа:Колега,нали не говорим за ''посмешището'' и ''ментето'' Градев,който ни беше пръв защитник...по времето на Титан? :roll: Тогава пак размахваше някви документи и тука доста го побъзикваха така.
Честно казано,и тогава,и сега ми е еднакво смешен...за разлика май от други фигури.
Апропо,Василев...не беше ли ''адвокат''(или каквото се водеше там) пак по времето на Титан?

Аз не само за Градев, нямам особено добро мнение и за двамата, но показаха доста документи, Василев и дело водил. Съмнявам се, че ще покажат фалшив документ, който показва, че правилата за лицензиране са заобиколени. ;)

Значи ако в тая държава успеем да заринем някъде и адвокати,и лекари,и полицаи,ще е много добре.При адвоката ''да'' и ''не'' няма,а едни мои роднини вече си изпатиха от тъй наречените ''адвокати''. ;) Изобщо не ми говори за тях,нито за кирливите им документи,които са размахвали,само щот Лупи не им даде от баницата.Бивши отрочета на Титан .Ще си проличи рано или късно какво ще стане.Ако ще го взимат лиценза - да го взимат,няма ядове.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 мар 2015 23:20

bobo_13 написа:Продължавам да се учудвам на слабата памет на чорбарите и постоянното хулене на Титан

Много бързо збравиха, че властта сложи Титан, за да се спаси ЦСКА от фалит и да се спаси лиценза, след управлението на Томов и Митал.....
Много бързо забравихте, че Титан вложи за тези години близо 50 млн. лева държавни пари в ЦСКА(все пак на Титан бяха дадени концесиите на боклука почти в цяла България)
Голяма част от тези пари отидоха за попълване на дупките оставени от Томов и плащане на масрафите му.
90% от казусите по които плащат в момента ЦСКА са играчи доведени и взети в отбора със съгласието на Стойчо(по времето на Титан). Титан испълняваха почти всяко негово желание за нов футболист....т.е. сега му плащате комисионните.

Дори Перуката публично си призна, че е помогнал на ЦСКА и си е затворил очите, за да получат лиценз..,

И въпреки всичко гореспоменато отново се плюе по Титан , БФС и всичко и всеки, който каже дума с/у ЦСКА>

Титан е най-голямото зло сполетяло ЦСКА!Борбата на феновете за изгонване на боклуците от Армията бе епична и се радвам,че успяхме да ги изгоним.Няма лошо нещо което тарикатите от Титан да не са причинили на ЦСКА,няма!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 мар 2015 23:21

Achtung_Juden написа:
delqnski47 написа:

Там ли е проблемът, че правят сечено? Не те притеснява, че сте тотално неизряден и фалирал клуб, а че ви правят сечено? Така бяхте много обидени на Батков, че ви правеше сечено за лиценза и той ви беше виновен, а не Лупи. :lol:

Мене ЦСКА винаги ме е притеснявал.По скоро ви се чудя на лицемерието относно Градев и Василев.Били размахали някви си документи сега,но преди като се правеха на наши закрилници и бяха първите циркаджий.Ся всичко е окей.Не че отричам тяхната версия - може и да са прави,няма лошо.Ама става въпрос за друго - аз вече го казах.
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 мар 2015 23:23

DrAvalanche написа:След тях се изказа и представителя на Леджеа. Който май си е болен цесекар и му беше много болно. Всеки има глава на раменете си, който иска да вярва на Лупи.

Какъв е проблема между Легеа и ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”