Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Миналата седмица се чудих защо някой отбор не докара индиец или китаец в първенството и да пробват маркетинг и ей на, мислите ми са стигнали до Лупи.
pomiqr257 написа:Миналата седмица се чудих защо някой отбор не докара индиец или китаец в първенството и да пробват маркетинг и ей на, мислите ми са стигнали до Лупи.
И аз си мисля, че от маркетингова гледна точка е добре, а ако и има качества индиеца– ще е добре дошло. Това с Менти обаче е най голямата глупост.Дано не го върнат, защото не са ни нужни такива изкуствено създадени скандали точно преди най-важната фаза от първенството. Менти, ако иска да си ходи в Африка мен не ме интересува.
BRF написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=535236
Това е добре!
Ще има обжалване и след това въпросът ще се отнесе до комисиите в БФС . Там ясно ли ти е какво ще стане ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
От профила на Градев във фейсбук:
Щом като е доволен от споразумението, значи от ЦСКА са имали основание да заведат такъв иск. Следователно Градев се е н...ал с напускането на Менди през лятото. А и подобно разделяне на Менди с Литекс, по взаимно съгласие и без видима причина, е най-малкото съмнително.
За себе си съм доволен, че приключи делото срещу него, в което ЦСКА искаше 1 млн. евро от Менди и Литекс. Моята работа е да защитавам интересите на клиента си, което е изпълнено с подписването на споразумение в този случай. Аз съм доволен от добре свършената работа!
Щом като е доволен от споразумението, значи от ЦСКА са имали основание да заведат такъв иск. Следователно Градев се е н...ал с напускането на Менди през лятото. А и подобно разделяне на Менди с Литекс, по взаимно съгласие и без видима причина, е най-малкото съмнително.
Лупи пак чупи тъпомера! Терена в Надежда бил за надбягване с камили, .... а какви са терените на собствените ти бази, та губиш футболисти за по няколко седмици/месеци?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Г-н Томов да продължава да говори за шампионски титли, незаобиколими цели, шампионски лиги и тем подобни неща.
И да не се чудим после защо играем толкова зле, защо играчите са толкова припряни и излизат толкова пренавити в мачовете. Ама то трябва и акъл, не само слади приказки. И някой няма ли да му каже най-сетне, че ЦСКА не е ТЯ...
И да не се чудим после защо играем толкова зле, защо играчите са толкова припряни и излизат толкова пренавити в мачовете. Ама то трябва и акъл, не само слади приказки. И някой няма ли да му каже най-сетне, че ЦСКА не е ТЯ...
CSKA Sofia 1948 написа:Г-н Томов да продължава да говори за шампионски титли, незаобиколими цели, шампионски лиги и тем подобни неща.
Тя е - марката, иконата на българския футбол.

CSKA Sofia 1948 написа:Г-н Томов да продължава да говори за шампионски титли, незаобиколими цели, шампионски лиги и тем подобни неща.
Да бе, точно Томов му е виновен на Апостол че е дърво...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
boabbb написа:Е-е, не, досега само Сотир Цацаров нямахме![]()
![]()
"С уважениЯ"
Аз може ли да съм Сталин, Рузвелт, Хари Потър и Веселин Маринов? Да обогатим форума, какво ще кажете :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]