Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr257

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот pomiqr257 » 27 фев 2015 13:58

Миналата седмица се чудих защо някой отбор не докара индиец или китаец в първенството и да пробват маркетинг и ей на, мислите ми са стигнали до Лупи.

cskaarmy
Контакти:

Мнениеот cskaarmy » 27 фев 2015 18:06

pomiqr257 написа:Миналата седмица се чудих защо някой отбор не докара индиец или китаец в първенството и да пробват маркетинг и ей на, мислите ми са стигнали до Лупи.

И аз си мисля, че от маркетингова гледна точка е добре, а ако и има качества индиеца– ще е добре дошло. Това с Менти обаче е най голямата глупост.Дано не го върнат, защото не са ни нужни такива изкуствено създадени скандали точно преди най-важната фаза от първенството. Менти, ако иска да си ходи в Африка мен не ме интересува.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 фев 2015 19:31

BRF написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=535236
Това е добре!

Ще има обжалване и след това въпросът ще се отнесе до комисиите в БФС . Там ясно ли ти е какво ще стане ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 28 фев 2015 23:17

От профила на Градев във фейсбук:
За себе си съм доволен, че приключи делото срещу него, в което ЦСКА искаше 1 млн. евро от Менди и Литекс. Моята работа е да защитавам интересите на клиента си, което е изпълнено с подписването на споразумение в този случай. Аз съм доволен от добре свършената работа!

Щом като е доволен от споразумението, значи от ЦСКА са имали основание да заведат такъв иск. Следователно Градев се е н...ал с напускането на Менди през лятото. А и подобно разделяне на Менди с Литекс, по взаимно съгласие и без видима причина, е най-малкото съмнително.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 мар 2015 18:45

Лупи пак чупи тъпомера! Терена в Надежда бил за надбягване с камили, .... а какви са терените на собствените ти бази, та губиш футболисти за по няколко седмици/месеци?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 01 мар 2015 20:07

Г-н Томов да продължава да говори за шампионски титли, незаобиколими цели, шампионски лиги и тем подобни неща.
И да не се чудим после защо играем толкова зле, защо играчите са толкова припряни и излизат толкова пренавити в мачовете. Ама то трябва и акъл, не само слади приказки. И някой няма ли да му каже най-сетне, че ЦСКА не е ТЯ...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 мар 2015 20:29

CSKA Sofia 1948 написа:Г-н Томов да продължава да говори за шампионски титли, незаобиколими цели, шампионски лиги и тем подобни неща.
И да не се чудим после защо играем толкова зле, защо играчите са толкова припряни и излизат толкова пренавити в мачовете. Ама то трябва и акъл, не само слади приказки. И някой няма ли да му каже най-сетне, че ЦСКА не е ТЯ...

Тя е - марката, иконата на българския футбол. ;) :) :geek:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 мар 2015 22:30

CSKA Sofia 1948 написа:Г-н Томов да продължава да говори за шампионски титли, незаобиколими цели, шампионски лиги и тем подобни неща.

Да бе, точно Томов му е виновен на Апостол че е дърво...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 мар 2015 17:28

boabbb написа:Е-е, не, досега само Сотир Цацаров нямахме :lol: :lol: :lol: "С уважениЯ" :lol:

Аз може ли да съм Сталин, Рузвелт, Хари Потър и Веселин Маринов? Да обогатим форума, какво ще кажете :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Архив”