CSKA ME написа:Аз съм "За" Менди да се върне, защото е класен футболист и стоя за думите си. Освен това е човек с характер.
Вярно е, че Гъргоров, Косоко и Менди напуснаха. Но си спомнете, какво каза Емил, преди да напусне. Как той и Вальо Илиев са разговаряли с Томов за заплатите на момчетата, а те само са ги лъгали. На Гъргоров му писна от лъжите на онзи. Конфликтът между Томов и Илиев бе смекчен, но историята според мен е подобна.
Друг е въпросът, доколко любовта стои над парите и условията! Фактите са такива - капитанът по онова време Бандаловски, почитаният Спас Делев, Косоко и Менди, Гъргоров, който даваше класа в нападение - всички те напуснаха и заради безпаричието.
В ЦСКА има няколко добри футболисти, на които не им се нрави статуквото. Тони Силва също е в това число. Не можеш да тръгваш за шампионска титла с лъжи и безпаричие.
Менди може да донесе класа. А само с желанието на Галчев и ко, няма да стане,
Викаш не им се нрави статуквото,а

Преди да дойдат в ЦСКА,знаеш ли какво им беше статуквото

А дали знаеха ,какво е дереджето в нашия отбор преди да дойдат,а ,как мислиш

?Всички тези неблагодарници и измекяри,които си изброил,дойдоха без да са играли с месеци професионален футбол,кой поради контузии,кой поради други причини и бяха приключили с играта,ако Клуба не им беше подал ръка,нещо ,за което трябва да са благодарни цял живот!Какво се получи на практика обаче-влязоха във форма,придобиха самочувствие,възродиха си кариерата и забиха нож в гърба на благодетелите си ,в най-критичният момент

Дори и да им обещавал заплати Томов,така се е случило ,че не са били налични за момента, може би,не знам каква е цялата история,но по-късно бяха изплатени на всички,просто закъснението беше повод да си бият камшика и да отидат в отбори с много по-добро заплащане,като свободни агенти-нелоялни и подли хора

Така че недейте да ми говорите за статукво и безпаричие,защото когато тези дойдоха в ЦСКА,положението беше много по-зле от сега ,а те се хванаха за предложеното им тогава ,като удавник за сламка!Ако сега върнат менди,ръководителите на Клуба ще олекнат много и пред футболистите и пред болшинството от феновете!Не знам за какъв силен характер на менди ми говориш,но ако е наистина е такъв,той нямаше да стигне до сегашното си положение