Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот Joni_ » 25 фев 2015 13:05

Твърдо против съм връщането на Менди!
Да той може и да помогне, не е лош за нивото на А група, но човек трябва да има малко морал, ръководството също ще направи лош ход ако го върне.
Иначе проблема на Менди е, че бяха дружки с Косоко, той и затова избяга в Литекс, сега Косоко се махна от там и на него вече не му се живее в Ловеч :)
А и като цяло ГГ се няма с това правителство и финансите там сериозно ще намалеят, то и затова не са махнали Балъков още.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 25 фев 2015 13:15

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/tomo ... ska-318012
Да де ама май се връща и ще направите лоша услуга на отбора и треньорското ръководство, ако още на първия мач тръгнете да го дюдюкате. Щом Стойчо е преценил значи така трябва!
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 25 фев 2015 13:25

Аз съм "За" Менди да се върне, защото е класен футболист и стоя за думите си. Освен това е човек с характер.

Вярно е, че Гъргоров, Косоко и Менди напуснаха. Но си спомнете, какво каза Емил, преди да напусне. Как той и Вальо Илиев са разговаряли с Томов за заплатите на момчетата, а те само са ги лъгали. На Гъргоров му писна от лъжите на онзи. Конфликтът между Томов и Илиев бе смекчен, но историята според мен е подобна.

Друг е въпросът, доколко любовта стои над парите и условията! Фактите са такива - капитанът по онова време Бандаловски, почитаният Спас Делев, Косоко и Менди, Гъргоров, който даваше класа в нападение - всички те напуснаха и заради безпаричието.

В ЦСКА има няколко добри футболисти, на които не им се нрави статуквото. Тони Силва също е в това число. Не можеш да тръгваш за шампионска титла с лъжи и безпаричие.

Менди може да донесе класа. А само с желанието на Галчев и ко, няма да стане,
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2015 13:41

Joni_ написа:Твърдо против съм връщането на Менди!
Да той може и да помогне, не е лош за нивото на А група, но човек трябва да има малко морал, ръководството също ще направи лош ход ако го върне.
....

Нека бъдем реалисти! Менди може да бъде едно от много малкото решения на проблемите, които имаме в центъра на защитата - Вальо аут за сезона, Тунчев (дето си е трошлив по принцип) също със здравословни проблеми. Менди направи повече от приличен сезон при Стойчо миналата година.
Нека се доверим на треньора - ако целта е 32-та, то няма място за сантименти :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 фев 2015 14:10

Batkoto написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/tomov-prizna-mendi-shte-se-poiavi-v-cska-318012
Да де ама май се връща и ще направите лоша услуга на отбора и треньорското ръководство, ако още на първия мач тръгнете да го дюдюкате. Щом Стойчо е преценил значи така трябва!

Това казва всичко!И аз съм обиден от постъпката му през лятото,но едва ли на Стойчо му е било по-леко от на мене!Щом Тройчо прощава........

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 фев 2015 14:29

CSKA ME написа:Аз съм "За" Менди да се върне, защото е класен футболист и стоя за думите си. Освен това е човек с характер.

Вярно е, че Гъргоров, Косоко и Менди напуснаха. Но си спомнете, какво каза Емил, преди да напусне. Как той и Вальо Илиев са разговаряли с Томов за заплатите на момчетата, а те само са ги лъгали. На Гъргоров му писна от лъжите на онзи. Конфликтът между Томов и Илиев бе смекчен, но историята според мен е подобна.

Друг е въпросът, доколко любовта стои над парите и условията! Фактите са такива - капитанът по онова време Бандаловски, почитаният Спас Делев, Косоко и Менди, Гъргоров, който даваше класа в нападение - всички те напуснаха и заради безпаричието.

В ЦСКА има няколко добри футболисти, на които не им се нрави статуквото. Тони Силва също е в това число. Не можеш да тръгваш за шампионска титла с лъжи и безпаричие.

Менди може да донесе класа. А само с желанието на Галчев и ко, няма да стане,

Викаш не им се нрави статуквото,а :?: :roll: Преди да дойдат в ЦСКА,знаеш ли какво им беше статуквото :?: А дали знаеха ,какво е дереджето в нашия отбор преди да дойдат,а ,как мислиш ;) ?Всички тези неблагодарници и измекяри,които си изброил,дойдоха без да са играли с месеци професионален футбол,кой поради контузии,кой поради други причини и бяха приключили с играта,ако Клуба не им беше подал ръка,нещо ,за което трябва да са благодарни цял живот!Какво се получи на практика обаче-влязоха във форма,придобиха самочувствие,възродиха си кариерата и забиха нож в гърба на благодетелите си ,в най-критичният момент :x Дори и да им обещавал заплати Томов,така се е случило ,че не са били налични за момента, може би,не знам каква е цялата история,но по-късно бяха изплатени на всички,просто закъснението беше повод да си бият камшика и да отидат в отбори с много по-добро заплащане,като свободни агенти-нелоялни и подли хора :x Така че недейте да ми говорите за статукво и безпаричие,защото когато тези дойдоха в ЦСКА,положението беше много по-зле от сега ,а те се хванаха за предложеното им тогава ,като удавник за сламка!Ако сега върнат менди,ръководителите на Клуба ще олекнат много и пред футболистите и пред болшинството от феновете!Не знам за какъв силен характер на менди ми говориш,но ако е наистина е такъв,той нямаше да стигне до сегашното си положение :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 фев 2015 14:32

Тва е тъпо, виж ми новия подпис! :lol: :cry: От кого толкова се плаши наш Стойчо, не мога да разбера! :lol:

Какво имат тези изброените бре, та и да го възродят? :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2015 14:35

dreben23 написа:Тва е тъпо, виж ми новия подпис! :lol: :cry: От кого толкова се плаши наш Стойчо, не мога да разбера! :lol:

Смешно ти е, защото си нямаш представа какъв батак е ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 фев 2015 14:35

dreben23 написа:Тва е тъпо, виж ми новия подпис! :lol: :cry: От кого толкова се плаши наш Стойчо, не мога да разбера! :lol:

Кое е тъпо ,че не те разбрах :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 фев 2015 14:39

Мен заради разминаванията ми е смешно на ръководство и треньори, то оттам сигурно идват и разминаванията в датите за заплатите! :lol: Единият вика титлата е незаобиколима цел, другият- елате Сити, вземете ме ако вкарам ЦСКА в ШЛ без пари! :)

Томов сигурно затова води нов брат на Прамод Митал сега! :mrgreen:

Дъ биг бос и той кърти с изказвания! :lol:

[offtopic]Домусчиев: "Левски" и ЦСКА да си направят отделно първенство

Да си играят сами всяка седмица, атакува босът
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев атакува "Левски" и ЦСКА. Бизнесменът коментира пред bTV, че сегашното разпределение на финансите от телевизионните права е напълно справедливо и дава шанс и на по-малките клубове да получават средства. Домусчиев не е съгласен с искането на "сини" и "червени", които настояват да получават най-много пари, тъй като са най-гледани.

"Не са само тези два отбора. Ако "Левски" и ЦСКА имат намерение да си правят първенство и сами да си играят всяка седмица помежду си, нека го направят. За мен е важно да има 10-12 финансово осигурени отбора, за да е интересно първенството", коментира Домусчиев относно претенциите на "Левски" и ЦСКА.

"За мен в момента разпределението на средстават от тв правата не е лошо. Дава възможност и на по-малките клубове да могат да получават финанси, които да им позволяват да съществуват. Също така който се представя най-добре е нормално да получава повече. Не може да си втори или трети, а да вземаш повече от шампиона", продължи босът на Лудогорец. :lol:

"Аз каквото трябваше да свърша, го свърших. Подсигурил съм едни пари, дал съм ги на БФС и те ги разпределят по клубовете", добави Домусчиев.[/offtopic]

Тея всяка седмица да им даваш по един Оскар, няма да сбъркаш! :)

Тъпо е, защото лирическият герой не е на дневен ред от години! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”