Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Шампионска Лига - 2014/15

Мнениеот Udoji90 » 17 фев 2015 23:53

ПСЖ ме изненадаха - играха доста по-добре от моите очаквания и видимо по-добре от Челси. Резултатът обаче отговаря на предположението ми. В реванша англичаните ще продължат без големи проблеми. За Шахтьор 0-0 не е лош турнирен резултат, но на свой терен Байерн ще си вземат мача.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 фев 2015 23:57

enguerino написа:От 4 отбора - 2 се ритаха, 1 се защитава, а 4я се помъчи малко, но безрезултатно. Рамирес май си направи дузпичка, ама не я видяха :roll:

А уж тва дяха интересните мачове за седмицата :(

На Рамирес за мен не е дузпа, тъй като Пасторе е далеч от топката и няма как да играе за нея :roll:

По принцип "заслона" си е нарушение, но много нарушения (в най-стриктния смисъл) в наказателното поле не се дават и щеше да е пресилена :roll: :?

На Верати влизането в два крака в краката на Хазарта можеше да е червеничко (ако Ицо беше ала Буси и беше паднал застрелян на тревата) :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 фев 2015 00:04

Големо кланье в Украйна :?

Уйндиано Мъненко е изпуснал яко мача....кой им дава на тия испански некадърници да свирят в ШЛ :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 18 фев 2015 00:12

На мен повече спъване ми се видя отколкото заслон, ама както и да е.

Моурата контузен ли :roll: дано е готов за реванша, че ме кефи. Ибрата само1 нещо за 90 мин направи
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 фев 2015 00:24

Въпреки че не смятам Челси за толкова силен отбор, за колкото се тръби, мислех, че поне ще са равностойни на ПСЖ, та дори и по-добри. Французите са с много контузени, трети са във Франция в момента, а Челси разполага с оптималния си състав. Англичаните стигнаха до един много добър турнирен резултат благодарение на дисциплина и доста късмет. И все пак единственият ти удар към вратата на съперника (лондончани нямат нито един неточен) да е гол и то той да се е получил след комбинация между трима защитници с огромна доза късмет, а противникът ти да е отправил 8 точни и 7 неточни удара, е малко унизително. Особено за отбор, който на 75% ще стане шампион на Англия.

А за Шахтьор-Байерн - не съм гледал и 1 секунда от този мач, но разбрах, че двата отбора са се ритали, като германците са били много боси в атака. Баварците няма да имат лукса да се пазят за Бундеслигата, но с оглед на това, че ако Челси са си гарантирали на 75% първото място, то Байерн трябва да са го направили на 95%, няма и да им се налага.

За утрешните мачове - очаквам Реал да спечели срещу Шалке, но е доста малко вероятно да е с разгромен резултат. По-скоро нещо от сорта на 1:2 ми се струва резонно. В сблъсъка между Базел и Порто ми се струва, че ще има голове и резултат от порядъка на 2:2 ми се струва логичен.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 фев 2015 00:27

sunscres92 написа:Точно към този момент, в който ако попитам 10 човека, сигурно 5 ще ми кажат че той е най-добрият нападате последните 3-4 години.

Събирате се с другите пет и им теглите един хубав бой. Нема да се плашите, имате числено предимство.
После им казвате, че Златан през нито една година от кариерата си не е заслужавал това определение.

Постно начало на елиминациите в турнира. Кавани играч на мача в Париж. Дано утре срещите са по-интересни.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 18 фев 2015 10:21

Като чета някои мненния на фенове на Челси, ми изглеждат твърде убедени в продължаването и лесната победа на реванша. Съмнява ме да се повтори мачът от миналата година, особено ако се повтори играта от снощи. Единствено късмета и Куртоа спасиха сините. Моу не може вечно да разчита на този стил на игра и няма винаги да му минава номера.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 фев 2015 10:34

Мачът на Стамфорд Бридж изобщо няма да прилича на миналогодишния, въпреки че първият мач в Париж си беше абсолютно копие на миналогодишния, защото двамата треньори избраха еднаква тактика, въпреки различните изпълнители. Миналата година малоумникът Блан сам се закопа на реванша, опитвайки се да ''изклати'' Моуриньо с неговата тактика - прибрано и на контраатака, пазейки двата гола аванс, вместо да матира лондончани с един ранен гол и да приключи реванша. Сега такава опасност няма, а този резултат ще принуди и двата отбора да играят хем по-отворено, хем и по-предпазливо, защото един гол променя всичко. Интересно ще бъде..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 фев 2015 10:46

Това след всяко гостуване да се обяснява едно и също нещо направо.... :lol: :mrgreen:

Реванша е друг мач, в друга страна, на друг стадион :lol:

Барселона с офанзивния си стил как завършиха в Париж? :?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 фев 2015 12:17

Мен ми мяза, че да си фен на Челси си е жив мазохизъм, то всека секунда трепериш да ти не бележат що се играе само пред твоята врата :mrgreen:

удоволствие от положения почти няма, 1 удар на мач и квот стане :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”