Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот bultrasa » 14 дек 2009 22:33

Yellow major написа:И аз си мислех .че всичко свърши миналия петък, но днес имам малко инфо за вас. Простака селски е звънял пак на Михов за парите от телевизионните права и с това ще се плати за глобите. Така че няма да ни изгонят до Нова година.
Иначе инфо от Пичони е ,че смата лагер за отбора в Дубай и надстройка за сегашния тим. Или е луд оптимист или знае нещо повече. Все още не е сигурно .че ще празнува в Италия ,но се работи по въпроса.
Днешното инфо с италианците потвърждава това .че се натиска селяка да подписва иначе ,няма футболисти ,няма отбор и няма кой да играе, с две думи аут.
За да не ме питате инфото е тъй наречените тартори.
А забравих Малу си е заминал и май няма да работи с Пичони ще се мисли за нов ?
Това е от мен засега. Лека вечер!

Ако има някаква истина в горе изброеното......и Малу си е тръгнал......ще паднат и доста други химери :geek:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 14 дек 2009 22:36

Лошо пичове! Ако Малу наистина си е тръгнал, работата отива на зле. Това го твърдя поне от два месеца и май най-лошият ми кошмар става истина.
Ако е така,
Ботев във "В" група, а
СелЮ в Г.. групово.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 дек 2009 22:37

Не казвам ,че е сигурно зашото говорих с Малу за двамата конгоанци на мача с феновете и той каза ,че са пак тук след нова година. Но ако нещо се е случило в последните дни..??

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 22:46

Yellow major написа:Зимен лагер в Дубай, никой няма да бяга, взимат се още играчи. Кратко и ясно нали съм майор ;)
С една дума надеждата не е умряла.

Знаеш ли,че за такъв лагер президент на клуба трябва да е Абрамович! :roll:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 14 дек 2009 22:49

Ki Cho написа:Лошо пичове! Ако Малу наистина си е тръгнал, работата отива на зле. Това го твърдя поне от два месеца и май най-лошият ми кошмар става истина.
Ако е така,
Ботев във "В" група, а
СелЮ в Г.. групово.

В интерес на истината той беше единствения който ми вдъхваше малко доверие и надежда!
В крайна сметка човека е име и няма да си плюе на него заради селЮ
:cry:

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 дек 2009 22:51

На Локо Мездра той ли им беше ,та ще ходят на лагер в Испания ,бяха в Швейцария и Турция. Примера ми не е случаен ;)

uberko
Контакти:

Мнениеот uberko » 14 дек 2009 22:58

Канари, следях предната тема постоянно... сега и тази. Незнам какво става всъщност, предполагам и вие, остава само надеждата. Надявам се да се оправите и заедно да смажем неприятната сган в нашия футбол наречена гръмко "грандове". Пожелавам го и също на съперниците ви от Лаута, понеже колкото и да се мразите, ако сте заедно сте по-силни. Винаги съм бил на мнение, че ние, извънстоличните клубове, заедно, трябва да покажем на "богопомазаните" отбори от София какво е истинска любов и истинска омраза.
Поздрави от Стара Загора

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 дек 2009 23:11

Ако Малу се е отказал, официално се отказвам да се надявам на сделка.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 14 дек 2009 23:13

uberko написа:Канари, следях предната тема постоянно... сега и тази. Незнам какво става всъщност, предполагам и вие, остава само надеждата. Надявам се да се оправите и заедно да смажем неприятната сган в нашия футбол наречена гръмко "грандове". Пожелавам го и също на съперниците ви от Лаута, понеже колкото и да се мразите, ако сте заедно сте по-силни. Винаги съм бил на мнение, че ние, извънстоличните клубове, заедно, трябва да покажем на "богопомазаните" отбори от София какво е истинска любов и истинска омраза.
Поздрави от Стара Загора

Не му е сега времето. Оцеляването и на трите отбора е поставено на карта, за какво противодействие говориш. Не ме разбирай погрешно, по принцип си прав, но сега има други по важни цели.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........

Мнениеот SHYNE » 14 дек 2009 23:20

Това е нещо за което мнозина тука проявиха желание ,някои фенове поискаха модовете да пуснат анкета - "стават ли тарторите или не..." . Тишина. :oops: Пълна разсеяност :oops: :oops: Бат Шайн пуска тема "Сделка 2 ..." :lol: Оркестър - Туш ! :mrgreen:

ей ама си опасна скица :) за всяко нещо си имаш няква извъземна логика . бат шайни бил видял че някой си искал да се пусне анкета и затрил темата :lol: оф ВХП-и как ти идват тея конспирации :) нямам си идея .
само да те питам ,по тая логика бат Шайни като видя първи тази тема сутринта защо не я затри а я остави колко вече часа ? сигурно щото се е насрал от преди това затворената сделка или не :) :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Архив”