Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА показа фактури и зададе два въпроса към Георги Градев

Мнениеот dreben23 » 05 фев 2015 15:29

А третата харчи парите и двете са на сухо, затова и мрънкат! :lol: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 05 фев 2015 15:48

Фактури и на Илиенци издават :lol: Ако се направи истинска счетоводна проверка на Армията ще стане чудо :roll: Тактиката Лупи-Титан-Лупи е просто убиец :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 05 фев 2015 16:18

JohnnieWalker написа:Фактури и на Илиенци издават :lol: Ако се направи истинска счетоводна проверка на Армията ще стане чудо :roll: Тактиката Лупи-Титан-Лупи е просто убиец :mrgreen:

Майкоо, тогава и на новия връх "София" ще чуят как се ронят крокодилски сълзи на стадион БА. :lol:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 05 фев 2015 16:50

Специалистът по спортно право Георги Градев отвърна на ръководството на ЦСКА с документи и призова на публичен диспут "червените" шефове Александър Томов и Александър Тодоров. Ето цялото съобщение, което Градев е публикувал в своя профил във "Фейсбук": Господата Сашета продължават да тероризират обществеността с нескопосаните си манипулации и комунистически похвати! 1. Аз НЕ съм участвал по никакъв начин в трансферите на футболистите от Локо Пд в ЦСКА, затова няма как да имам претенции към ЦСКА! 2. Публикуваните от ЦСКА фактури не доказват твърдението, че АЗ имам претенции към ЦСКА! Претенцията е от Генади Вучков, който е организирал дейността си чрез фирмата (на която аз съм управител), както повеляват правилата на ФИФА за лицензирани агенти. 3. Публикуваните от ЦСКА фактури са АНУЛИРАНИ, но НЕ са върнати на издателя. Напротив, Ал. Тодоров е подписал и така е валидирал тези фактури (и съответно е признал дълга), а ЦСКА е потърсил данъчен кредит от НАП в размер на 64 000 евро без да е платил една стотинка на кредитора, за което ЦСКА е разследван от НАП в момента. 4. Договорите с ЦСКА са подписани от Генади Вучков като лицензиран агент и като представител на фирмата (т.е. две отделни страни), а не от мен! Още веднъж - аз НЕ съм участвал в тези трансфери и нищо не търся от ЦСКА в тази връзка! 5. Решенията на БФС са в полза на лицензирания агент Генади Вучков! Моето име никъде не присъства в тях. ТАЗИ ГАДНА КОМУНИСТИЧЕСКА КАМПАНИЯ СЕ ВОДИ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЗА ДА СЕ ПОВЛИЯЕ НА СЪДА И ЗА ДА СЕ НАСТРОЯТ ФЕНОВЕТЕ СРЕЩУ МЕН, НО СКОРО ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ЛИЦЕНЗИРАНЕ И ПАК ЩЕ ПОЛЕТЯТ КАМЪНИ ПО ОНЗИ, КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА ОТНЕМАНЕТО НА ЛИЦЕНЗА НА ЦСКА ПРЕЗ 2008 Г. - АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ! ПРИЗОВАВАМ ЛИЦАТА ТОМОВ И ТОДОРОВ НА ПУБЛИЧЕН ДИСПУТ!"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=531214

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 фев 2015 17:32

Това стана вече досадно. Всеки ден размяна на документи по интернет. Пестят от куриерски услуги ли?

Че има измама с тия ментета, къде ги докарваха на кило, има. Не знам защо се занимават с тоя педал? Ако имат доказателства, да ги дават на прокурора и да си гледат другата работа.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 фев 2015 21:08

JohnnieWalker написа:Фактури и на Илиенци издават :lol: Ако се направи истинска счетоводна проверка на Армията ще стане чудо :roll: Тактиката Лупи-Титан-Лупи е просто убиец :mrgreen:

Така ли заработваше Домус Гел след като му беше поверено Илиянци? ;)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Drunken_Master » 05 фев 2015 23:36

Иво Иванов да не говори за уредени мачове,защото един приятел лично ми е казвал (от Радуканов),че двата мача ЦСКА - Стяуа (2011 г.) са бил уредени...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
dominos

Мнениеот dominos » 06 фев 2015 02:12

Изображение

:P :oops: :lol:
[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]

Сотир Цацаров

Мнениеот Сотир Цацаров » 06 фев 2015 14:50

До потребител memento

Незнайно защо сте публикувал въпросите си към мен в спортен форум!Въпреки това те стигнаха до мен чрез съдействието на мой колега четящ от време на време форума и попаднал на Вашия профил.

Относно първия Ви въпрос "Бил ли е Борислав Михайлов заедно с Кирил Домусчиев на Малдивите на почивка за Нова година, на чии разноски и има ли конфликт на интереси", отговорът ми е не, не е бил на Малдивите. По същото време Борислав Мхайлов е бил на почивка със съпругата си в Дубай. Така и не разбрахме с екипа ми какъв конфликт на интереси може да съществува в случая.

Относно втория Ви въпрос "Имал ли е шефа на БФС Борислав Михайлов или негов близък депозит в КТБ над гарантирания, кой е осигурил цевсията на депозита и има ли конфликт на интереси", отговорът ми е, че Борислав Михайлов не е имал депозит в КТБ. Под близък не успяхме да разберем кой имате предвид. Жена, дете, баща, любовница, приятел, познат.

Относно третия Ви въпрос дали президент на футболен клуб може да стане евдноличен собственик на ТВ правата на А група, изкупувайки акциите на друг клуб, като по този начин го спонсорира и има ли конфликт на интереси", отговорът е, че има право, тъй като според чл. 19 ал. 1 от Конституцията на Република България Икономиката на Република България се основава на свободната стопанска инициатива и според чл. 19 ал. 4 Законът създава условия за коопериране и други форми на сдружаване на гражданите и юридическите лица за постигане на стопански и социален напредък. Конфликт на интереси в подобен случай не би се създал, защото инициативата на футболния президент е в полза на останалите клубове в "А" група и не противоречи на никой закон. Относно втората хипотетична част на въпроса Ви за закупуването на акциите от един футболен президент от друг отговорът отново е не. В случая нямаме договор за спонсорство, а най-обикновена покупко-продажба.

Относно четвъртия Ви въпрос, който на 95% се препокрива с третия, ще Ви отговоря с изчерпателното - не. Погледнете отговора на третия Ви въпрос.

Друг път, когато имате въпроси към мен ги подавайте по законносъобразния начин, защото постнати във форум вероятността да ги видя е нулева.

С уважения Сотир Цацаров.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 фев 2015 15:46

Е-е, не, досега само Сотир Цацаров нямахме :lol: :lol: :lol: "С уважениЯ" :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”