Logical person написа:Red Warrior написа:Logical person написа:Кашчей написа:Без нея, и без участието и във всички възрастови групи на първенството, и мъжкият отбор няма да играе в А група
Това само една от многото идиотщини на БФС. Насила товарят отборите с излишен разход. Защото за повечето отбори си е излишен разход.
Не съм съгласен. Как ще има футбол изобщо, ако е излишен разход поддръжката на школите? Тези, които взимаме от чужбина също са ги задължили да имат школи. Това е все едно да искаме образовани и квалифицирани кадри, но никой да няма задължението да ги създава. Подписът ти не го разбирам честно казано. По-скоро е обратното - ако искаме да оправим мъжкия футбол, първо трябва да оправим ДЮШ и базите.
Търсене и предлагане. Ако в световен мащаб на година 10 000 футболиста слагат край на кариерата си, то мястото им трябва да бъде попълнено. Винаги ще има кой да ги произведе. Сегашното положение при нас , нито е риба нито е рак. Школата не може да произведе достатъчно читави футболисти, но трябва да съществува и гълта 300к на година... Или се инвестира здраво и школата е сериозна, или не се харчат никакви пари за школа.
Ами ако никъде няма школи откъде ще идват футболистите? Сегашното положение на школата на ЦСКА е резултат на куп некадърни собственици. Като пример мога да ти дам, че футболисти от класата на Любо Пенев и Емо Костадинов никога не можем да купим, но можем да си произведем. Ако ти си станал от ЦСКА по някакви други причини, аз съм станал, защото съм виждал в този отбор българи и съм се индифицирал с тях. Между другото, ако навремето се взимаха чужденци, никой нямаше да чувал за Стойчо Младенов. Това е добре да го знае и самият той.