Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот dunavfc » 29 яну 2015 00:09

fcb_bg написа:Какви сини каски да влязат при положение, че от другата страна стои Русия? Т'ва да не е Сърбия? не е толкова далечен споменът от Сърбия, когато Майк Джаксън отказва да изпълни заповедта на Уесли Кларк за поемане на контрола над летището в Прищина, което е под контрола на руски части. Казва му в прав текст: Аз няма да стана причина за избухването на 3-та световна война. Отказвам да изпълня заповедта.

Абе, аз да питам, тоя прословут руски военен гигант, защо винаги воюва със колоси, като Грузия, Молдова, Дегестан и Чечня и незнайно, защо, дори и понякога губи, както беше в първата Руско - Чеченска война... Не спирам да слушам от всякъде, какъв невероятен и неповторим военен потенциал има Русия, как ракетите, самолетите, корабите и бомбите им били нещо невиждано, войниците им били непобедими и т.н. пък исторически в последните 25 год. доста гафове станаха.

Но иначе, Европа, САЩ и Израел ще бъдат премазани за 24 от руската мечка, ако поиска...Замислете се над това, че не може държавата ти да тъне в мизерия и нищета, въпреки, че притежаваш най-големите природни богатства на света и да се дърлиш над страни, които са на светлини години напред пред теб.

Само за сведения, военният бюджет на САЩ е 10 пъти по-голям от този на Русия и, като знам, как се харчат държавни пари и в двете страни, то трудно ми е да повярвам, че през годините руската техника е задминала тази на американците.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 29 яну 2015 00:15

1982 написа:
wannabe написа:Като децата на капутин, медведев и лавров, според мен са в Западна Европа. А ти си пишеш глупоси на твоя цигански руски :lol:

Така е, децата на путкин и свитата му от безпризорни помияри, масово учат и живеят в "лошия Запад", а шараните кълват ли, кълват ..... на сухо. Няма по-смехотворно същество от евтиния рубладжия, най-вече "българските" такива. По цял ден гният в тоя форум и "бранят" виртуално путкиновата олигархия. :lol: :lol:

Нотки на завист ли забелязвам 8-) Tова ясно показва високият морал и широкия мироглед на руснаците и закостенелия американски начин на мислене при бургерите и техните поддръжници :!: Един руснак може да си позволи децата му да учат и живеят навсякъде и във всяка една точка на планетата Земя :!: Виж, за чипсовете не може да се каже същото 8-) Нямат нито финансовият, нито умственият капацитет за да го направят 8-) Задръстена нация :!:
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 29 яну 2015 00:17

1982 написа:
FLANKER написа:П.П.2 Мен ме дразни гадното двуличие на Запада.Не ме разбирай погрешно.Има много кадърни и умни хора ,както в САЩ,така и в Европа.

Всички са двулични, пич, както е казано отдавна - интересът клати феса. Русия, САЩ, ЕС, Китай, Азербайджан и когото още щеш, на никого не му пука за другите, всеки се движи от собствените си интереси.

Само България се движи от американските 8-)
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 29 яну 2015 00:20

FLANKER написа:По -лошо,конфликтът да излезе извън пределите на Украйна.Силно ме притеснява въпросът за тази прословута база ,която НАТО иска да прави за постоянно на нос Шабла.До Крим са 400км.по въздух.А е паднало нещо там,а Европа е пламнала.А ние сме на първите редове.
П.П.Относно сините каски си нямам на идея какво трябва да се направи,защото тук много важна роля има и Русия,докато в Босна и Косово не беше така... :roll:

Добри анализи правиш. И искам да попитам, само на мен ли ми прави впечатление как всички медии гузно, гузно мълчат за натовската база на нос Шабла ? Не, сериозно. Само на мен ли ми прави впечатление, че никой думичка не споменава. Само една вечер по БТВ новините споменаха в рамките на 40 секунди, и то в средата на емисията. Как бихте коментирали това ? :roll: :|

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 яну 2015 00:24

проф. д-р Томов написа:
1982 написа:
wannabe написа:Като децата на капутин, медведев и лавров, според мен са в Западна Европа. А ти си пишеш глупоси на твоя цигански руски :lol:

Така е, децата на путкин и свитата му от безпризорни помияри, масово учат и живеят в "лошия Запад", а шараните кълват ли, кълват ..... на сухо. Няма по-смехотворно същество от евтиния рубладжия, най-вече "българските" такива. По цял ден гният в тоя форум и "бранят" виртуално путкиновата олигархия. :lol: :lol:

Нотки на завист ли забелязвам 8-) Tова ясно показва високият морал и широкия мироглед на руснаците и закостенелия американски начин на мислене при бургерите и техните поддръжници :!: Един руснак може да си позволи децата му да учат и живеят навсякъде и във всяка една точка на планетата Земя :!: Виж, за чипсовете не може да се каже същото 8-) Нямат нито финансовият, нито умственият капацитет за да го направят 8-) Задръстена нация :!:

Успокоявам се, че всичко, което пишеш в 99 % от случаите цели да провокира или да забавлява останалите, защото инак , положението щеше да е притеснително.
Колко точно руснаци, можели да си позволят децата им да учат в чужбина при положение, че средната работна заплата в Русия е по-мака от тази в Полша и Словения ? Много искам да ми направиш и сравнение между средностатистическият американец, европеец и руснак и доходите, които получават 8-)
Почна да ми става тъжно за немските и австрийски пенсионери, че не могат да имат благините, които имат пенсионерите в Русия.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 29 яну 2015 00:24

1982 написа:Така е, децата на путкин и свитата му от безпризорни помияри, масово учат и живеят в "лошия Запад", а шараните кълват ли, кълват ..... на сухо. Няма по-смехотворно същество от евтиния рубладжия, най-вече "българските" такива. По цял ден гният в тоя форум и "бранят" виртуално путкиновата олигархия. :lol: :lol:

Ъ ? Нещо не ти е ясна тезичката. Защо били учели на запад ? Ами отговора е много прост. Защото имат пари и могат да правят, каквото си пожелаят. Като тук логично се стига до ключовия и важния въпрос, а именно защо запада взима с усмивка на уста парите на "лошите рашки". Ето това факитчески е големия въпрос. Това е въпроса, който вълнува обществото. Как става този номер ? Значи хем тоз и онзи бил лош, ама иначе няма нищо лошо да му се прибират паричките. 8-) Слабо, слабо. 8-) 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 яну 2015 00:25

Messi_fan написа:
FLANKER написа:По -лошо,конфликтът да излезе извън пределите на Украйна.Силно ме притеснява въпросът за тази прословута база ,която НАТО иска да прави за постоянно на нос Шабла.До Крим са 400км.по въздух.А е паднало нещо там,а Европа е пламнала.А ние сме на първите редове.
П.П.Относно сините каски си нямам на идея какво трябва да се направи,защото тук много важна роля има и Русия,докато в Босна и Косово не беше така... :roll:

Добри анализи правиш. И искам да попитам, само на мен ли ми прави впечатление как всички медии гузно, гузно мълчат за натовската база на нос Шабла ? Не, сериозно. Само на мен ли ми прави впечатление, че никой думичка не споменава. Само една вечер по БТВ новините споменаха в рамките на 40 секунди, и то в средата на емисията. Как бихте коментирали това ? :roll: :|

Ти имаш ли сведения, че тази база ще се строи ? И, ако се построи, кои по-точно ти каза, че целта и е да нападне Русия ? Ако си го чул по Алфа Тв ще те оправдая, но инак лошо за теб...

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 29 яну 2015 00:27

dunavfc написа:
Messi_fan написа:

Ти имаш ли сведения, че тази база ще се строи ? И, ако се построи, кои по-точно ти каза, че целта и е да нападне Русия ? Ако си го чул по Алфа Тв ще те оправдая, но инак лошо за теб...

Льольо, някъде да съм писал, че е за нападение на Русия ? Май не. Аре само да не се опитваш да ни пускаш по пързалката, интригантче малко. 8-)
П.С. Какво е Алфа тв ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 яну 2015 00:34

Льольо ще казваш на приятелите си или на баща си или поне на някой твой познат. На мен няма да ми викаш, както и да е било, защото нито знам за съществуването ти, нито ме интересува. Ако не е за нападение над Русия, какво точно те притеснява в тази база ? А твоят вожд Адолф Сидеров Сталин, точно това намекваше за хипотетичната военна база в Шабла.

Питам отново, какви сведения и от къде имаш за тази база ?

new_guy
Контакти:

Мнениеот new_guy » 29 яну 2015 00:36

проф. д-р Томов написа:
1982 написа:
FLANKER написа:П.П.2 Мен ме дразни гадното двуличие на Запада.Не ме разбирай погрешно.Има много кадърни и умни хора ,както в САЩ,така и в Европа.

Всички са двулични, пич, както е казано отдавна - интересът клати феса. Русия, САЩ, ЕС, Китай, Азербайджан и когото още щеш, на никого не му пука за другите, всеки се движи от собствените си интереси.

Само България се движи от американските 8-)

Фактец. 8-)

Върни се в “Архив”