Лидерката на френската крайна десница Марин Льо Пен е на мнение, че нейната страна трябва да поддържа стратегически отношения с Москва, а не да бъде в сегашното състояние, близко до студена война с Русия.
В интервю за японския вестник „Асахи“ Льо Пен заявява: „Скланям глава пред Русия, която след краха на Съветския съюз премина през тежък период и успя да възстанови икономиката си.
Русия, която изгради различен от САЩ модел на държава, е велика страна и с нея трябва да се установят стратегически отношения.
Независимо от това Европейският съюз може да поддържа с Русия само отношения, наподобяващи студена война, тъй като следва диктовката на САЩ.“
Лидерката на Националния фронт осъди в интервюто Евросъюза: „Ние не получаваме от ЕС никакви облаги, а само дългове, безработица и крах на идентичността.
Ние загубихме суверенитета си във финансите, бюджета и законодателството и не можем сами да решаваме съдбата си.
Всичко се решава от шепа бюрократи въпреки волята на гражданите, което ги води към нищета и отчаяние.“
Източник: http://temadaily.bg
Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Извънредно: Първомайск се готви за авиоудар!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4hQKwU47qM4[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4hQKwU47qM4[/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

проф. д-р Томов написа:А такаНека най-неграмотнияТ победи

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GRbXvv4ATuo[/youtube]

Както и да завърши тази война украинци и руснаци вече ще се мразят и в червата подобно на хървати и сърби. 

Redneck написа:Както и да завърши тази война украинци и руснаци вече ще се мразят и в червата подобно на хървати и сърби.
Чеченци се бият за руснаци.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Redneck написа:Наемниците са едно, обикновените хора друго. Не бъркай щатите...
Последния проблем с чеченци имаха американците, а не руснаците. В Бостън. А приказката ми беше колко много в момента се мразят руснаци и чеченци. Интересно ми е дали ти споделят мнението 3-те млн. украинци работещи в Русия?
Наемниците са едно, обикновените хора друго. Не бъркай щатите... 
Това за "щатите" го казах образно, не че съм имал предвид Америка.
Исках да кажа да не бъркаш наемници с обикновени хора. А относно 3те милиона украинци работещи в Русия, се сети за хилядите макета, които получават бг паспорти, а голяма част от тях ненавиждат България и продължават да ни хулят и след вземането на бугарски пасош.
Така че тук отново опираме до материалната изгода. Пък и не знам дали са чак 3 милиона при положение, че украинците бягат да работят главно в Западна Европа или САЩ, щото заплатите в Русия са ниски.

fcb_bg написа:Redneck написа:Наемниците са едно, обикновените хора друго. Не бъркай щатите...
Последния проблем с чеченци имаха американците, а не руснаците. В Бостън. А приказката ми беше колко много в момента се мразят руснаци и чеченци. Интересно ми е дали ти споделят мнението 3-те млн. украинци работещи в Русия?

Исках да кажа да не бъркаш наемници с обикновени хора. А относно 3те милиона украинци работещи в Русия, се сети за хилядите макета, които получават бг паспорти, а голяма част от тях ненавиждат България и продължават да ни хулят и след вземането на бугарски пасош.

Така че тук отново опираме до материалната изгода. Пък и не знам дали са чак 3 милиона при положение, че украинците бягат да работят главно в Западна Европа или САЩ, щото заплатите в Русия са ниски.
Последна промяна от Redneck на 27 яну 2015 20:22, променено общо 1 път.
- проф. д-р Томов
Redneck написа: Пък и не знам дали са чак 3 милиона при положение, че украинците бягат да работят главно в Западна Европа или САЩ, щото заплатите в Русия са ниски.
Ами не знам, искат в Русия, а не в ЕС или САЩ

http://lifenews.ru/news/148958
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]
Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.
Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.
Redneck написа:Наемниците са едно, обикновените хора друго. Не бъркай щатите...fcb_bg написа:Redneck написа:Наемниците са едно, обикновените хора друго. Не бъркай щатите...
Ще видим дали ще излезеш прав за омразата, лично аз не мисля така. Настроенията в Украйна не са много розови и хората не гледат на Порошенко като спасител. Нашите и западните телевизии не показват колко е зле и какво мислят хората само в Киев, да не говорим за околностите. Вътрешният им министър Аваков е вдигнал ръце от престъпността само в Киев. Но това не е нужно да го знае редовият европеец на когото му набиват в главата приказката за лошите руснаци на лягане и ставане.
Руснаците не мразят украинците, яд ги е че се вързаха на американската свирка за розовата демокрация. Аз също съм така.
П.С> Аваков има и той стотина милиона долара. Какво не искаха във властта скачешите при -20С майданци? Олигарси във властта ли не искаха? Я земете тоя милионер за шеф на МВР. И за к'во скачехте?