dunavfc написа:Все едно слушам Волен Сидеорв, популизуъм без никакъв смисъл. Германия била в ЕС и живеела добре, което явно означава, автоматично, че и България 7 год. след влизането си в ЕС, трябва да стане като нея... Точно така стават нещата, за 5-10 год. и хоп от една от най-бедните и корумпирани страни, ставаш на нивото на страни, които докато ти се редил за банани и портокали, те са произвеждали компютри, коли, техника и т.н.
Който ми казва, че в Украйна нямаше нахлуване на руски военни и руска военна техника, значи е просто един елементарен двуличник.
Благодаря, оправи ми денят. Значи, казваш, доста слушаш и четеш Сидеров - пак сравняваш.
И пак пишеш глупости. Когато си се "редил" за бананин и портокали страната е произвеждала компютри..., а ако ти не можеш без гореспоменатите ти предлагам да заминеш за по топли страни - там такива благини ги има в изобилие!
Дай доказателства?!!! Име, фамилия - от коя част?! Да не стане като онова бялото вещество което още го търсят в Ирак?
Аз мога да докажа, че на страната на т.анр. украински сили са воювали американци, германци, естонци, латвийки, поляци, шведи ... - това означава ли, че те са нахлули?...
Защо едното виждаш а другото не? Само омразата към всичко руско ли е причината?