Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот mistreated » 08 дек 2014 12:42

trokadero_ написа:ЦСКА гласи продажба на Кукоч

Нали едно казват , сега друго ....
Бъдете уверени , че ако се започне с продаване нищо хубаво няма се случи

Кукоч е от играчите, с които спокойно можем да се разделим при добра оферта. Заплатата му е голяма, качествата спорни. Да не говорим и за характера. Има ли добра оферта да го разкарват, докато все още може.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 дек 2014 12:59

И аз съм на същото мнение!
Ако предложат 1€млн. за Кукоч да го продават!
Бих взел Бандата хем е свободен в момента.. и ще си вкарам Венци (универсалния боец ;) ) да играе ляв бек! Имаме и Милето...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 дек 2014 13:10

А аз съм съгласен, че с Кукоч може да се разделим при добра оферта. В началото казах добри думи за него, но и отбелязах някои слабости. Впоследствие не направи нещо, заради което да се съглася, че е най-добрият ляв бек у нас, за какъвто се мисли. 2-3 силни мача в началото, още 1-2 преди контузията, а в останалите едно голямо нищо. На моменти изглежда, че хвърля повече усилия във Фейсбук и пред медиите, отколкото на терена. Да, не би било зле да остане, докато не намерим друг добър ляв бек, но самото му присъствие в отбора би могло да донесе напрежение. А и в крайна сметка Венци и Неманя също могат да играят на този пост - далеч по-скромни като характер, но се стараят повече. (Мисиджан и Супусепа също могат, но единият е все контузен и почти нямам впечатления от него, а другият просто не е за бек.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 дек 2014 13:21

Udoji90 написа:А аз съм съгласен, че с Кукоч може да се разделим при добра оферта. В началото казах добри думи за него, но и отбелязах някои слабости. Впоследствие не направи нещо, заради което да се съглася, че е най-добрият ляв бек у нас, за какъвто се мисли. 2-3 силни мача в началото, още 1-2 преди контузията, а в останалите едно голямо нищо. На моменти изглежда, че хвърля повече усилия във Фейсбук и пред медиите, отколкото на терена. Да, не би било зле да остане, докато не намерим друг добър ляв бек, но самото му присъствие в отбора би могло да донесе напрежение. А и в крайна сметка Венци и Неманя също могат да играят на този пост - далеч по-скромни като характер, но се стараят повече. (Мисиджан и Супусепа също могат, но единият е все контузен и почти нямам впечатления от него, а другият просто не е за бек.)

Кукоч има качества ама са повече в офанзивен план... отзад никакъв го няма.. :idea:
Които предложи 1 милион евра по-живо, по-здраво с Тончито :idea: 8-)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 дек 2014 13:27

Teo написа:
Udoji90 написа:А аз съм съгласен, че с Кукоч може да се разделим при добра оферта. В началото казах добри думи за него, но и отбелязах някои слабости. Впоследствие не направи нещо, заради което да се съглася, че е най-добрият ляв бек у нас, за какъвто се мисли. 2-3 силни мача в началото, още 1-2 преди контузията, а в останалите едно голямо нищо. На моменти изглежда, че хвърля повече усилия във Фейсбук и пред медиите, отколкото на терена. Да, не би било зле да остане, докато не намерим друг добър ляв бек, но самото му присъствие в отбора би могло да донесе напрежение. А и в крайна сметка Венци и Неманя също могат да играят на този пост - далеч по-скромни като характер, но се стараят повече. (Мисиджан и Супусепа също могат, но единият е все контузен и почти нямам впечатления от него, а другият просто не е за бек.)

Кукоч има качества ама са повече в офанзивен план... отзад никакъв го няма.. :idea:
Които предложи 1 милион евра по-живо, по-здраво с Тончито :idea: 8-)

Ти пък, аз се надявам на 500 К, ти отиде на милион :) Няма кой да даде 1 млн за бек от българското първенство, ако не се казва Кайсара :)

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 08 дек 2014 14:29

Аз лично очаквам продажби на Кукоч,Буш и Соарес.Ако дойде добра оферта може и някой измежду Фелипе,Йоаким и Маркиньос да пуснем.Най-големия ни трансферен удар ще е завръщането на Иван Маркович !!!Изгонените явно ще са Супусепа,Мисиджан,Крачунов,Милисавлевич(може би) + надявам се Апостол и Галчев,само дето Стойчо точно 2мата си любимци няма да махне.
Време му е на Стойчо да се усет ,чи Причиненко трябва да бъде пробван и като деф.халф,със Сънди според мен биха оформили добър тандем.Силно се надявам да го запазим ,защото е универсален и защото според мен е не по-малко класен от Вальо и Тунчев,а да не казвам ,че смятам че е доста над Оршулич ,който също харесвам много,даже по едно време бях на мнение ,че Причиненко ни е най-класният защитник,защото беше стена отзад.
Очаквам зимата да се подсилим с Венци Христов,Златински,Бандата,Караджата и още 1-2 .Много ми се ще да вземем евендър Шо,преди време случайно попаднах на него в Transfermarkt,после му гледах и 2-3 мача и разбрах,че от 3-4дни е свободен агент,много бих се радвал да го вземем.
Ще се радвам на една селекция от повечко българи,не че имам нещо против чужденците ,но според мен трябва да взимаме чужденци само ,ако са под 22-23г,да имат шанс да се развият и да им вземем някакви пари.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 дек 2014 14:37

Jr.Moraes написа:Аз лично очаквам продажби на Кукоч,Буш и Соарес.Ако дойде добра оферта може и някой измежду Фелипе,Йоаким и Маркиньос да пуснем.Най-големия ни трансферен удар ще е завръщането на Иван Маркович !!!Изгонените явно ще са Супусепа,Мисиджан,Крачунов,Милисавлевич(може би) + надявам се Апостол и Галчев,само дето Стойчо точно 2мата си любимци няма да махне.
Време му е на Стойчо да се усет ,чи Причиненко трябва да бъде пробван и като деф.халф,със Сънди според мен биха оформили добър тандем.Силно се надявам да го запазим ,защото е универсален и защото според мен е не по-малко класен от Вальо и Тунчев,а да не казвам ,че смятам че е доста над Оршулич ,който също харесвам много,даже по едно време бях на мнение ,че Причиненко ни е най-класният защитник,защото беше стена отзад.
Очаквам зимата да се подсилим с Венци Христов,Златински,Бандата,Караджата и още 1-2 .Много ми се ще да вземем евендър Шо,преди време случайно попаднах на него в Transfermarkt,после му гледах и 2-3 мача и разбрах,че от 3-4дни е свободен агент,много бих се радвал да го вземем.
Ще се радвам на една селекция от повечко българи,не че имам нещо против чужденците ,но според мен трябва да взимаме чужденци само ,ако са под 22-23г,да имат шанс да се развият и да им вземем някакви пари.

Дано не пипат Милисавлевич! Момчето има качества, поливалентен е и винаги се раздава. Понякога не му върви, но това е напълно нормално.
Маркович и Сънди трябва да е двойката, а не Причиненко и Сънди. Какво чак толкова го възхвалявате тоя Причиненко? Изнесе 1 приличен мач срещу Литекс в първия кръг и после още 1-2 и дотам. Слабо се престави срещу Монтана, после и още в 1-2 контроли. Тунчев е най-класният ни защитник в момента и се радвам, че ще му бъде предложено удължаване на договора. Във футбола няма млади и стари, има можещи и неможещи!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 дек 2014 14:46

Не е най-добрият ляв бек, но и не е най-големият скандалджия, какъвто го изкарват всички. :lol: Аз лично го харесвам, поне знае как да запази топката и да ни изкара тъч, но се вижда и друго, че понякога е много бавен и невинаги желае да се връща навреме да си покрие зоната, а това си е проблем, тип защитник на Арсенал и те не искат да се връщат понякога. Хазартен тип играч си е, определено. Но пък се държи много професионално и не виждам защо медиите вдигат такава олелия, че бил огромен скандалджия, само във фейсбук, където мнозина се държат по същия начин, но щом ги разтоварва психически, не виждам проблем! :) Но ако има оферта и е добра да го вземат, но сякаш има нужния потенциал да стане най-добрия, поне в нашето първенство. Левият бек е най-трудната позиция и най-трудно се намират хора с качества за нея, но мисля, че трябва да сме благодарни, че Кукоч заигра при нас малко или много, тъй като винаги сме си имали дефекти на левия бек, а донякъде той ни запълва тази празнина. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 дек 2014 15:10

И аз силно се надявам да не се разделяме с Милисавлевич. Вярно, че беше заспал някакъв зимен сън още от пролетта, съответно логично си загуби титулярното място, но в последните 2 мача, макар и не срещу най-силните съперници, видях у него същото настроение, което показваше в първите си мачове за нас. Трудно ще измести Силва или Соарес, но дори като ляв бек може да намира отново място в стартовите 11.
Причиненко аз го виждам по-скоро като конкурент на Сънди, а не като партньор. Все пак до нигериеца е добре да играе човек, натоварен с по-офанзивни функции от него. Украинецът на мен лично много ми се понрави в началото на сезона като защитник. Доста пъти съм чувал, че в Монтана е бил слаб, но онзи мач така и не го гледах. Интересно би ми било да го видя като халф - уж това му е титулярният пост.
Видях по-горе, че се споменава Галчев. Колкото и лимитиран играч да е, поне аз не мога да отрека, че през този сезон до момента си играе съвсем прилично и има някои неочаквано добри отигравания в градивен план. Старае се и поема инициативата, както всъщност винаги е правил, но пък и поизчисти грубите си изяви. Точно в този момент си има място в отбора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 08 дек 2014 16:27

Малко офф-топик,но все пак искам да кажа,че Причиненко не носи вина за головете на Монтaна(или ако носи е не повече от 5 %).Доколкото си спомням първият гол си е изцяло на Супусепа,а вторият на Кукоч и Дивиш.Скоро се сетих,че ако вземеме Бандаловски или още по-добрият вариант Й.Христов+ Венци и ое 1 нападател ,бихме могли да варираме и с 3-5-2.
.............................................Дивиш............
............Оршулич/Причиненко...........................Вальо..................................Тунчев
Христов (евентуално)/Силва.....Маркович....Сънди...Бергонси/Марко/Жуан/Златински(eевентуално)-Кукоч
..................................Венци Христов/Силва...............Буш...................................

Върни се в “Архив”