Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот dreben23 » 03 дек 2014 20:33

dreben23 написа:
Red joker написа:Ще направя всичко възможно да гледам днеска добитъка срещу „Монтана“-там има едно-две момчета,които ми хванаха окото и може би, да ни свършат работа в средата на терена.

Пази боже да купуваме от Левски! :lol: А от Монтана бих взел само треньора аз! :)

Връщам си думите назад! Бих взел вратаря, ако не се беше хвърлил в обратната посока при четвъртия гол. :) :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 дек 2014 22:38

dreben23 написа:
Red joker написа:Ще направя всичко възможно да гледам днеска добитъка срещу „Монтана“-там има едно-две момчета,които ми хванаха окото и може би, да ни свършат работа в средата на терена.

Пази боже да купуваме от Левски! :lol: А от Монтана бих взел само треньора аз! :)

Вземи си го у вас. В ЦСКА дано не припарва никога като старши-треньор. Пич е Феро, ама не е за ЦСКА.

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 03 дек 2014 23:50

Вратаря им -Ивайло Василев наистина е много добър,обаче е юноша на Левски и когато ни биха преди 1 месец ,показа Ешпиньо на публиката :) .Иначе принципно от Монтана ми харесва Янко Ангелов(поливалентен халф,21год.,с добра визия над играта,хубав пас,нелоша скорост).

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 дек 2014 09:12

Ивайло Василев има 10 години в нашата школа. Само последната година е бил в школата на Левски.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 дек 2014 12:43

Venko123 написа:Ивайло Василев има 10 години в нашата школа. Само последната година е бил в школата на Левски.

Значи става,а?Аз лично гледах изявите на Минчев,но ме разочарова.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 дек 2014 12:49

dreben23 написа:

От добитъка става единствено Анйете,съгласен съм за Феро,но май на времето се видя,че не може да работи при напрежението в нашият отбор,иначе си е треньор!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 дек 2014 13:10

Мениджъри предлагат полски страж на "червените"

Треньорското ръководство на ЦСКА вече започна работа по зимната селекция. Червените са решили да засилят конкуренцията на вратарския пост. Мениджъри са предложили полския страж Рафаел Кочар, информира "Меридиан Мач". Той е на 25 години и се състезава за германския аматьорски тим Карл Цайс Йена.

Играещият треньор на вратарите Стоян Колев ще наблюдава поляка и ще има последната дума за евентуален негов трансфер. Кочар е играл също за Дуисбург II, Ален и Зиген. През сезона е пазил в шест мача на вратата на Йена.

ЦСКА разполага само с Якуб Дивиш. Стоян Колев иска да се съсредоточи върху треньорството, а Анатоли Господинов все още не е разгърнал своя потенциал. Не е изключено младежкият национал да бъде преотстъпен, за да добие увереност, като играе по-редовно.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 дек 2014 13:16

memnto написа:
Мениджъри предлагат полски страж на "червените"

Треньорското ръководство на ЦСКА вече започна работа по зимната селекция. Червените са решили да засилят конкуренцията на вратарския пост. Мениджъри са предложили полския страж Рафаел Кочар, информира "Меридиан Мач". Той е на 25 години и се състезава за германския аматьорски тим Карл Цайс Йена.

Играещият треньор на вратарите Стоян Колев ще наблюдава поляка и ще има последната дума за евентуален негов трансфер. Кочар е играл също за Дуисбург II, Ален и Зиген. През сезона е пазил в шест мача на вратата на Йена.

ЦСКА разполага само с Якуб Дивиш. Стоян Колев иска да се съсредоточи върху треньорството, а Анатоли Господинов все още не е разгърнал своя потенциал. Не е изключено младежкият национал да бъде преотстъпен, за да добие увереност, като играе по-редовно.

Аматьор :o -екстра :!:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 дек 2014 15:10

ЦСКА се спря на лагер в Турция, след като имаше варианти и за Кипър, а този за Гърция отпадна.

Любопитното е че „армейците” ще бъдат на рекордно продължителен лагер. Те ще се подготвят в Сиде, който е част от курортския комплекс Анталия, от 7 януари до 16 февруари, научи БЛИЦ.

"Никога досега не сме провеждали толкова продължителна подготовка на едно място през зимната пауза - повече от един месец. Или по-точно - 41 дни. Вероятно ще има три-четири почивни дни, когато, който иска, може да се върне в България. Предвидени са осем приятелски срещи, като имената на отборите ще станат ясни допълнително", обясниха от ЦСКА пред нашата агенция.

Източник

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 дек 2014 15:05

Иван Караджов щял да се връща. [offtopic]Спокойно, Лудогорец не вярвам да бие в Стара Загора, съвсем скоро ще си върнем преднината. :) А и пред чуждите агенти не би следвало да им стиска да се изложат с изгъци тип Марек. :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 05 дек 2014 15:12, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”