Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Re: Време разделно...

Мнениеот nerak » 07 дек 2009 15:32

И той да е какво от това ????

tifosa_gialla
Контакти:

Мнениеот tifosa_gialla » 07 дек 2009 15:48

Не е той на 100 %. Имала съм възможност да комуникирам с него. Много готин пич е и добър треньор, но няма този словоред и интелектуален капацитет да се изрази по начин , по който го прави форевъра.

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 07 дек 2009 16:16

howmen написа:Наистина тези теми станаха множко :cry:
След като толкова много милеете за клуба,защо вместо да киснете във форумите и да се карате не отиде един от вас и да открие сметка по която да се съберат пари за спасението на БОТЕВ!?Бас държа че много хора ще ви подкрепят,имате СМС опций :idea:
Лесно е да се говори и пише,трудно е да се действа но първото отърва на всички.
Знам че ви боли,всички фенове на футбола сме така.
Живеем(живуркаме)във времена на страсти,но ако БОТЕВ си пишеше стиховете а не бе потеглил с "Радецки" днес щяхте да се наричате "Ататюрк".
Затова спрете да се конфронтирате помежду си и покажете че заедно сте лицето на БОТЕВ.
Ето такива коментари много ме дразнят. Пич направи си труда да разбереш, какво става с този клуб и тогава ръси тъпи съвети. Ако идеята беше да събираме пари нямаше да обевяваме бойкоти, а щяхме да пълним стадиона. Всеки лев сега вкаран в клуба, е глъдка въздух за селяка. Проумейте го накрая, целта е да се отървем от селяка, дори и да се наложи да фалираме(в най-краен случай).

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 07 дек 2009 17:35

Форевър, моля те, кажи, всички от присъствалите днес на мача ли взимат пари от италианците или само половината? :mrgreen:
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 07 дек 2009 17:47

Forever, молим ти кажи имената, че няма да мога да спя. Има и снимков материал от днес от мача, покажи има ли ги там, да им видим и лицата.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 07 дек 2009 18:08

botev forever написа:
jindo написа:Давай имената ;)

Ще ги имаш.Нека видя до къде ще им стигне наглоста..........

до кога ще чакаш да им видиш наглоста,а и какво има да чакаш ,давай имената да ги знаем и ние ,че май само ти ги знаеш,и моля ти се кажи какво е станало в Кюстендил
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
st_anger
Контакти:

Мнениеот st_anger » 07 дек 2009 18:13

Hacko1912 написа:Forever, молим ти кажи имената, че няма да мога да спя. Има и снимков материал от днес от мача, покажи има ли ги там, да им видим и лицата.

:lol: Спи спокойно! Веднага си признавам - аз взех пари от италианците! Бързам да изпреваря форевъра, защото много рядко изписват името ми правилно!

Веднага ще ви съобщя и обстоятелствата, при които това се случи. Видях се с италианците в един ресторант. Всъщност, това е ресторант по техните стандарти, за мен е пицария, казва се "Мама миа". Хапнахме по една пица, пихме венецианско вино / минути за реклама: Виното беше страхотно, Franconia di blu aris, от региона на Venezia-Julia/ и единият от тях ме попита дали мога да пиша правилно на български език, владея ли форумните хватки и аз му казах: Si, io faccio questo lavoro molto bene... Само дето не си спомням дали не казах perfetto ... Другото, което не помня е, за какво точно похарчих тези пари...

Моля, да вземете това което казвам за самата истина, ако не бях аз човека, никога нямаше да мога да напиша името на виното. А то все пак е част от конспирацията.. Нали още древните са казали - In vino veritas :lol:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 07 дек 2009 18:18

Аз също взех пари от тях - един ден ядохме парче пица в бившия "Аладин" до стадиона с Малу. Е, аз си я платих, но все пак той си плати неговата...

Форевър, треперим пред Твоето Слово! Сами се разкриваме вече!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
st_anger
Контакти:

Мнениеот st_anger » 07 дек 2009 18:19

За хотела в Кюстендил - нищо не казвам. Все пак човекът е женен и е католик :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 дек 2009 18:34

Еми вече двама си признаха че са взели пари. От днес и аз треперя, за това по добре да си призная. Аз също взех пари. Малу и Пичоне бяха вкъщи на гости и докато ги нагостявах с кисело зеле, /което лично терро ми даде/, изведнъж двамаат погледнаха към компютъра и казаха "кво е тва бе пич". Викам форум ...... Усмивки, Прегръдки, Кинити и те така
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”