botev forever написа:Време е шайката мизерници от Италия воглаве със Крумовския ментор да напуснат незабавно територията на "Колежа" и да заемат съдебната скамейка.Писна на всички Ботевисти да бъдат унижавани и лъгани от тази гадна банда мошеници.Ботев Пд стана за смях на цяла България,като последната излагация бе в хотела във Враца и сега в Кюстендил.Просто унеженията и безкрайните лъжи на бандата с техните платени български клакьори за които ще напиша поименно кои са дотегнаха на всички.Ще напиша имената на всички гадове,които взеха пари от италианците за да им осигуряват комфорт от страна на феновете.Просто ги наблюдавам и се смайвам от подлото им държане към феновете........
няколко неща, които забелязах докато четох това:
1. как знаеш какво е станало на хотеал в Кюстендил. И КАКВО е станало, щот аз не знам?
2. как знаеш че някои взимат пари от италианците. в смисъл, ако италианците дават кинти на някои, как пък точно ти знаеш за това? Те няма ли да се крият, да го правят "под масата"? Или това е твое предположение само?
3. как така италианците хем нямат кинти за хотели и прочие и се излагат, хем имат кинти да плащат на "платени български клакйори" още наречени "всички гадове"?
4. Ти ще играеш ли на мача в 15:00 днес м/у фенове и играчи? на коя страна?
Имам и други въпроси, но ще си ги спестя, защото си мисля че ПАК няма да ми отговрип на нито един. Мерси.
И едно предупреждение - ако не дадеш имената на предателите с партиен билет, ше станеш точно като тези италианци, дет само обещават сделки и нищо не правят.