sin4ec написа:Хърватия, Сърбия, Холандия, Русия и Кипър ни дадоха по 12 точки, всички балкански страни ни дадоха точки. Феноменално постижение, едва ли някой го очаквал...
Аз Русия не видях да ни дават 12 точно, но може и да съм пропуснал...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Хърватия, Сърбия, Холандия, Русия и Кипър ни дадоха по 12 точки, всички балкански страни ни дадоха точки. Феноменално постижение, едва ли някой го очаквал...
Venko123 написа:Сериозно ли тоя с тая песен спечели? Леле...![]()
Браво на нашето момиче иначе.
viali69 написа:subzero написа:viali69 написа:Ограбиха ни !![]()
![]()
Пак ли ???
Тва сме българите. Много сме велики и като не успеем в нещо,все някой ни е виновен.
Италианецът не пя нищо особено. Просто името Италия .. Всичко е политика ! Кой ще даде първото място на малка и бедна България ...
viali69 написа:Ограбиха ни !![]()
![]()
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:sin4ec написа:Хърватия, Сърбия, Холандия, Русия и Кипър ни дадоха по 12 точки, всички балкански страни ни дадоха точки. Феноменално постижение, едва ли някой го очаквал...
Аз Русия не видях да ни дават 12 точно, но може и да съм пропуснал...
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
AnalBreaker написа:ДАНО ЗАМЪЛЧИТЕ НАЙ-НАКРАЯ ! ВИДЯХТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА ДЕТЕ Е КЛАСА В ЦЯЛА ЕВРОПА !
Е Браво на Слави, който ѝ даде път !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта