Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Извънредно: БНБ отне лиценза на КТБ

Мнениеот Raoul_Duke » 06 ное 2014 19:49

RedeviL написа:
wannabe написа:Нереално зле написан текст :lol: хората щели да си изкарват масово парите по банки в чужбина :lol:

Що говориш в бъдеще време? Много хора вече си изкарват парите в чужбина. А и като се има предвид, че процедурата е значително по-лесна отпреди, не виждам причина хората да не си изкарват парите на сигурно в чужбина...

Няма даже смисъл да им обясняваш. Някои хора са толкова глупави, че ще има по-голям ефент ако говориш с бордюра пред вас :lol:

Факт е, че много хора си вадят парите и ги изкарват навън. Само, който е тотално скаран с реалността и не следи изкъсо събитията не го знае. Левовете се обръщат в евра и по чужбина. В днешно време процедурата е повече от елементарна и го правят много хора.

Аз не виждам, кой нормален ще остави и 2 лева в ПИБ напр.? Няма такива балами. Има и много други банки, дето са на ръба, ама ко да ви се обяснява... Спасявайте се и плащайте за КТБ 8-)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 ное 2014 19:50

Raoul_Duke написа:
Аз не виждам, кой нормален ще остави и 2 лева в ПИБ напр.? Няма такива балами. Има и много други банки, дето са на ръба, ама ко да ви се обяснява... Спасявайте се и плащайте за КТБ 8-)

Пич, за ДЦК да си чувал?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 06 ное 2014 19:51

Един крадец с мустаци( подобни на ром в зряла възраст)ще отиде там където му е мястото-затвора.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 06 ное 2014 19:51

Разклатеното доверие в банките няма как да се върне лесно. След като хората виждат,че нарочена банка няма как да оцелее независимо в какво състояние е ако решат да я фалират нищо не може да ги спре. Аз не смятам да държа каквито и да е пари в българска банка, вие се оправяйте :lol:
Изображение

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 06 ное 2014 19:53

wannabe написа:
kichukaboy написа:Като чета коментарите в темата колко са интелигентни съм сигурен,че цялата държава да затрият пак няма да разберете нищо.

Само жълтите не разбраха, че собственици им бяха ДПС/ПЕевски/Василев... само жълтите разбират от икономика!

Не!!!
Само жълтите не искат да повярват, че истинският им собственик /така де- в сянка/ е самият Ахмед Доган. Той си беше заплюл ФК ботев още по времето на Христолов /и дори неговата подопечна Ирена Кръстева бе почти финализирала поръчаната от Бащицата сделка/, ама не защото много го боли оная работа за ФК ботев, а заради името и по-скоро- патрона- Ботев. Искаше да се изсмее в лицето на българите с това конщунство, ама... тоя Цецо му развали рахатлъка.
Тюу, простак, не стига че изхарчи чуждите пари /пардон- турските лири/, ами плю в сурата на най-великия му ментор!!!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 06 ное 2014 19:53

Фалитът изобщо не е решение. КТБ явно няма как да върне депозитите. Някаква част ще бъде покрита, но големите депозити ще изгорят и познайте кой ще ги възстанови. Правилно, ние ще ги възстановим! Оздравяване на банкта-ОК, но кой ще налее капитал, за да се оздрави? Една група хора просто си обраха народа най-нагло и както винаги виновни няма. На никой не му пука, че лиценза е отнет. С него и без него, парите ги НЯМА! Колкото до това, че Цветан Василев бил давал пари за благотворителност-извинявайте, ама идете се прегледайте! Съберете ми тези пари, аз също ще дам за благотворителност шепа жълти стотинки от тях.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 06 ное 2014 19:53

demy27 написа:
Raoul_Duke написа:
Tommi написа:
Raoul_Duke написа:Олели-неолели, тва е положението... Не си го измислям аз. Близо 4 млрд. са депозитите, които ще трябва да се изсипят накуп. Ще ги платиш И ТИ, защото искаше фалит 8-)
Близо 500млн. пък са парите на общини, болници, държавни предприятия... Те по закон не са гарантирани, но така или иначе държавата ще им ги възстанови. Ще има и много други преки и косвени загуби, хората ще си изкарат масово парите по банки в чужбина и така... Много ще плаща БълХария 8-)

Депозитите ще ги плати Фонда, няма да съм аз. ;) А после той ще си търси парите от имуществото на фалиралата банка. Лошото е, че се изразходват събраните средства и това носи последващи рискове. А аз лично нито съм искал твърдо фалит, нито оздравяване.
Хората не само, че няма да изкарат парите си по банки в чужбина, а даже през последните месеци вкараха повече пари в нашите банки, отколкото бяха изтеглени от КТБ. Ама твоите експерти явно не са ти казали това. :)
А как изчислиха още 7-8 милиарда лв. косвени загуби, само експертите си знаят...
И последно, държавата ни не е виновна, че излязоха наяве някои далавери на някои "не просто банкери а родолюбци", за да я изписваш по този начин. ;)

А ти отде мислиш, че са парите във Фонда? Наваляли са от небето и някой ги е събрал? :lol: Парите са от търговските банки, а те са ги взели от депозитите, тоест пак от теб и от мен. Да не говорим, че това, което е във фонда е крайно недостатъчно. Нужна е актуализация, която после пак ще е на твой гръб 8-)
И от никакви активи няма да се съберат. Това е най-голямата глупост! Та нали, точно, за да откраднат тия активи, сътвориха целият този цирк. Пеевски и Доган ще ти оставят активи, за да не плащаш ти?! :lol: Вярваш ли си?

Поне ни кажи, как предлагаш да се оздрави банката? От къде ще вземат пари, когато всеки с депозит се втурне да си тегли парите след отварянето на банката?

То беше ясно казано, но Искров и за това излъга. 2 млрд. ги осигурява австрийския фонд, като в залог стоят активите на Бромак и останалите 2 млрд. ги дава държавата под формата на заем. Или с други думи, точно колкото дадоха и на ПИБ за ВТОРИ път през последните години. Сега загубите ще са в пъти повече, Доган ще се облажи, а ти ще платиш. Това е 8-)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 ное 2014 19:56

bluesupport написа:Фалитът изобщо не е решение. КТБ явно няма как да върне депозитите. Някаква част ще бъде покрита, но големите депозити ще изгорят и познайте кой ще ги възстанови. Правилно, ние ще ги възстановим! Оздравяване на банкта-ОК, но кой ще налее капитал, за да се оздрави? Една група хора просто си обраха народа най-нагло и както винаги виновни няма. На никой не му пука, че лиценза е отнет. С него и без него, парите ги НЯМА! Колкото до това, че Цветан Василев бил давал пари за благотворителност-извинявайте, ама идете се прегледайте! Съберете ми тези пари, аз също ще дам за благотворителност шепа жълти стотинки от тях.

Това е невярно. Големите депозити наистина горят, но никой няма да ги възстанови! Горят собствениците им.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 06 ное 2014 19:56

Искам да призова всички злобеещи и вярващи,че Цветан Василев е мегапрестъпника, а държавата честна,справедлива и принципна да си преместят всичките депозити и спестявания във ФИбанк или ЦКБ и да си спят спокойно,че парите им са на сигурно място и няма нищо страшно :lol: Особено след като се изпразни фонда за гарантираните депозити.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 ное 2014 19:57

percival написа:Къде са виновните в случая ? Няма ги 4 млрд ! Няма и един прибран на топло в ареста дори ! Ето това е капака на България !Народа трае!!!

Народът ни трае, та се не трае... :mrgreen:

Малко извън темата, но като гледам, как десетки хиляди белгийци излизат по улиците само при мисълта, че ще им вдигнат годините на пенсиониране. В България не само, че ще си траем и никой няма да излезе, ами ще се намерят и хора, дето ще ти обясняват, колко хубаво и важно било това, че видиш ли, иначе системата ни нямало да издържи и т.н. Абе, с две думи- овце сме си и това е! ;)

Върни се в “Архив”