Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ascold
Контакти:

Re: Ставай и се махай

Мнениеот ascold » 31 окт 2014 11:46

аз лично не вярвам, че президентите (наричани с основание или без "собственици") издържат отборите в България, може би с изключение на един клуб. По-скоро е обратното. Но дори да не е така съм сигурен че феновете на Левски сами могат да се организират и да издържат отбора си на същото ниво каквото е в момента. Колкото до дълговете, това е пълен абсурд. Все едно аз да си продавам апартамента на който е направена съответната оценка или на съответната пазарна цена но да кажа - да ама аз 20 години съм плащал ток и парно дайте ми сега тези пари. С една дума да се вдигаме на война до дупка с този комсомолец! война със всички средства дори ако се наложи и изваждане от групата! Да видим в този случай, ако Левски не е в А група кой ще извади пари за ТВ права на такова първенство или пъл тара какви пари ще сънува за клуб без лиценз.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 31 окт 2014 11:48

http://www.sportal.bg/news.php?news=515923 Позицията на тръста
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 31 окт 2014 11:51

:) :) .. Лично аз мисля, че мустака скоро време няма да напусне Левски.А и ако напусне кой ще дава парите....
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 31 окт 2014 11:53

ascold написа:аз лично не вярвам, че президентите (наричани с основание или без "собственици") издържат отборите в България, може би с изключение на един клуб. По-скоро е обратното. Но дори да не е така съм сигурен че феновете на Левски сами могат да се организират и да издържат отбора си на същото ниво каквото е в момента. Колкото до дълговете, това е пълен абсурд. Все едно аз да си продавам апартамента на който е направена съответната оценка или на съответната пазарна цена но да кажа - да ама аз 20 години съм плащал ток и парно дайте ми сега тези пари. С една дума да се вдигаме на война до дупка с този комсомолец! война със всички средства дори ако се наложи и изваждане от групата! Да видим в този случай, ако Левски не е в А група кой ще извади пари за ТВ права на такова първенство или пъл тара какви пари ще сънува за клуб без лиценз.

Левски, както и доста от клубовете в България, могат да се самоиздържат, въпроса е какво се прави в тази насока и дали има желание. Отговора е ясен, не няма, а причината е видима. В България всичко трябва да се държи на смъртно легло, за да се контролират масите и овцете да си казват, ами ако не е той, кой ще е и да си живеем в мизерията, без амбиции и мечти.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 окт 2014 11:56

ss1914 написа:Организираните фенове на Левски скочиха срещу мустака. В сайта на НКП не спират да пристигат декларации срещу тумора в отбора на Левски, ТКБ. До момента 12 от фракциите са пуснали декларация, като се очаква в следващите дни броят да нарастне. Какво стана с теорията за платените фенове, за хората на хранилка?
http://www.nkp.bg/?lang=1&pid=2

Ами тези фракции са от "селата",както наричате малките населени места.Много ясно че не са на хранилка,като онези дистрибутори-"децата на Батков".Може да има и някоя фракцийка от София,която да не се е докопала до паричките на Мустака и тя да участва в заверата.Но къде тук са "истинските" левскари от София Запад?Дотук добре,разбрахме кои не са успели да се облажат.Но как ще стане това което го предлагате вие?Все едно да отида аз с още няколко мои колеги при собственика на кръчмата и да искаме дял,защото сме фенове/разбирай работници,или хора посещаващи кръчмата/и искаме ние да я управляваме както си знаем и можем/или както си искаме/.И чорбаджията казва-ГОТОВО!Кръчмата е ваша,яжте,пийте и се плодете,както намерите за добре.Ако не ви стигат парите за нещо,просто поискайте от мен.Колкото повече чета,толкова повече лъсва несъстоятелноста на искането от една страна,а от друга си личат отново действията на тези,с които ви отъждествява цяла България.Някой подмолно иска да разкара ТКБ с агентурни методи,като заграби клуба за без пари.А феновете с декларациите са просто маша.Един въпрос към автора-нали не си мислиш,че феновете ще управляват Левски?Ще станете като червените ви антиподи-6млн по един лев месечно-6млн по 12 равно на 72 млн годишен бюджет.Да,ама не-шоуто предстои.
п.п.Успех в борбата с лицето-гъз!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 31 окт 2014 11:57

Жълто-черен Пловдив написа:Вие си знаете. Само казвам, че може да да е сто пъти по-зле от Батков. И преди да тръгнете да го гоните, помислете пак какви са реалните опции.

Майна (без лоши чувства), Левски е нещо много велико и повярвай - за Левски ще се намери кой да дава пари! Разбирам, че за повечето от вас "неутралните" (в кавички, защото, ако не сте от Левски - сте против Левски) е по - добре ТКБ да продължи да съсипва Левски София. Ясно е едно обаче.. който е тръгнал срещу народа не е успял! А ние сме много!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 окт 2014 11:57

Колега, аз не мога да си представя как отбори, чиито заплати само на месец са около 300-400 бона, могат да се самоиздържат :roll: Вярно, ако си пълниме "Армията" и "Герена" всеки мач на 10-тина лева билет - ще стане ;) Засега, обаче, не виждам как ще стане :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 31 окт 2014 11:58

Жълто-черен Пловдив написа:Само един въпрос от безпристрастен наблюдател: кой ще е този, който ще бръкне и ще извади 27 млн лв, за да плати дълговете на Левски към фирмите на Батков?
Ако не сте намерили такъв в момента, по-добре си налягайте парцалите, че ви чака съдбата на буферите.

Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 31 окт 2014 11:59

"да вземе клуба с агентурни методи за без пари"?! добре де според вас клубът в момента струва ли повече от 1 лев?

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 31 окт 2014 12:01

Готвача написа:
ss1914 написа:Организираните фенове на Левски скочиха срещу мустака. В сайта на НКП не спират да пристигат декларации срещу тумора в отбора на Левски, ТКБ. До момента 12 от фракциите са пуснали декларация, като се очаква в следващите дни броят да нарастне. Какво стана с теорията за платените фенове, за хората на хранилка?
http://www.nkp.bg/?lang=1&pid=2

Ами тези фракции са от "селата",както наричате малките населени места.Много ясно че не са на хранилка,като онези дистрибутори-"децата на Батков".Може да има и някоя фракцийка от София,която да не се е докопала до паричките на Мустака и тя да участва в заверата.Но къде тук са "истинските" левскари от София Запад?Дотук добре,разбрахме кои не са успели да се облажат.Но как ще стане това което го предлагате вие?Все едно да отида аз с още няколко мои колеги при собственика на кръчмата и да искаме дял,защото сме фенове/разбирай работници,или хора посещаващи кръчмата/и искаме ние да я управляваме както си знаем и можем/или както си искаме/.И чорбаджията казва-ГОТОВО!Кръчмата е ваша,яжте,пийте и се плодете,както намерите за добре.Ако не ви стигат парите за нещо,просто поискайте от мен.Колкото повече чета,толкова повече лъсва несъстоятелноста на искането от една страна,а от друга си личат отново действията на тези,с които ви отъждествява цяла България.Някой подмолно иска да разкара ТКБ с агентурни методи,като заграби клуба за без пари.А феновете с декларациите са просто маша.Един въпрос към автора-нали не си мислиш,че феновете ще управляват Левски?Ще станете като червените ви антиподи-6млн по един лев месечно-6млн по 12 равно на 72 млн годишен бюджет.Да,ама не-шоуто предстои.
п.п.Успех в борбата с лицето-гъз!

Защо не се подготвиш преди да напишеш нещо?! СЗ излезе с позиция!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Архив”