Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

effect

Re: Бандаловски в ЦСКА ?

Мнениеот effect » 06 окт 2014 21:56

Аз имам предвид, че Бандаловски си изкарва картони в ситуации, непредполагащи такова нещо - някакви шпагати отстрани или отзад в центъра например, безмислени реплики към съдията, а от това не страда само той, а целия отбор.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 22:03

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RrHkQMJJo74[/youtube]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 22:06

Гледам това видео и си казвам - да, това момче ще свърши работа. Агресия и пробиви от дълбочина - имаме ги от ляво - Кукоч, а защо да не добавим Бандата вдясно?!
Кое пречи, на кого пречи?

Alekssander
Контакти:

Мнениеот Alekssander » 06 окт 2014 22:15

Определено Бандата предизвиква двуполюсни чувства във всеки "армеец" с това, че беше галеник на Титан. Освен това взимаше и най-висока заплата в клуба. Качествата му като футболист са безспорни, въпреки че записа и няколко слаби мача. Направи ми обаче изключително добро впечатление, когато дойде при отбора на лагера в Холандия и заяви в интервю, че стиска палци за ЦСКА, въпреки че е юноша на Левски, и се надява да се върне някой ден. Именно заради това подкрепям да му се даде нов шанс с уговорката, че няма да мрънка за пари. Успех, Банда!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 22:22

Alekssander написа:Определено Бандата предизвиква двуполюсни чувства във всеки "армеец" с това, че беше галеник на Титан. Освен това взимаше и най-висока заплата в клуба. Качествата му като футболист са безспорни, въпреки че записа и няколко слаби мача. Направи ми обаче изключително добро впечатление, когато дойде при отбора на лагера в Холандия и заяви в интервю, че стиска палци за ЦСКА, въпреки че е юноша на Левски, и се надява да се върне някой ден. Именно заради това подкрепям да му се даде нов шанс с уговорката, че няма да мрънка за пари. Успех, Банда!

Мораес и Зику бяха доведени по време на пияниците и техните подбуди, но това не е повод за по-благосклонно отношение от мен и много други към споменатите господа.

Alekssander
Контакти:

Мнениеот Alekssander » 06 окт 2014 22:29

Alekssander написа:
Определено Бандата предизвиква двуполюсни чувства във всеки "армеец" с това, че беше галеник на Титан. Освен това взимаше и най-висока заплата в клуба. Качествата му като футболист са безспорни, въпреки че записа и няколко слаби мача. Направи ми обаче изключително добро впечатление, когато дойде при отбора на лагера в Холандия и заяви в интервю, че стиска палци за ЦСКА, въпреки че е юноша на Левски, и се надява да се върне някой ден. Именно заради това подкрепям да му се даде нов шанс с уговорката, че няма да мрънка за пари. Успех, Банда!

Мораес и Зику бяха доведени по време на пияниците и техните подбуди, но това не е повод за по-благосклонно отношение от мен и много други към споменатите господа.

Така е, да. И аз това казвам - нека му се даде шанс, но трябва да си имаме едно наум за Бандата. Иначе е с класи над Апата и Венци, би могъл да ни свърши прилична работа.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 окт 2014 22:33

Кировец написа:Гледам това видео и си казвам - да, това момче ще свърши работа. Агресия и пробиви от дълбочина - имаме ги от ляво - Кукоч, а защо да не добавим Бандата вдясно?!
Кое пречи, на кого пречи?

Пука ти, след новината за отсъствието на Вальо според мен, а и не само мен шансовете за привличането на Бандаловски стават доста големи.
Големи моралисти, Крачунов се скъсахте да го псувате, вкара гол на ония и веднага обърнахте плочата...Същото ще е и с Бандаловски.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 06 окт 2014 22:35

Винаги ми е харесвал като футболист и ще се радвам ако се върне.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

PR_CSKA
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот PR_CSKA » 07 окт 2014 11:43

Бандата е идеален за нас. Ако градим отбор за догодина за турнирите в Европа ще свърши добра работа. Венци за негов заместник е добра алтернатива. Апата според мен е резерва на централните защитници и то в най добрия случай. Трябват ни поне 1 играч за вътрешен халф. Галчев е за резерва. Маркиньос вече ми е малко излишен.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот dreben23 » 16 окт 2014 15:38

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов вече подготвя списъка с набелязани футболисти за зимната селекция. Източници на БЛИЦ разкриха, че “червените” ще се опитат да привлекат най-много трима играчи, а не както бе през лятото. Всичко това обаче ще се случи само при положение, че не се стигне до продажба на някои от основните състезатели. Вратар и нападател са приоритетите в предстоящите трансфери през януари.

В плановете на Младенов е добре познато име – Венци Христов. ЦСКА все още не се е отказал от нападателя, за чието идване на “Армията” се разшумя много през зимната пауза на миналогодишния сезон. В крайна сметка голмайсторът се озова вместо в Борисовата градина в Металург (Донецк), където изкара кратък период под наем. Настоящият договор на Венци Христов с Берое изтича на 30 юни 2015 година.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”