Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Бандаловски в ЦСКА ?

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 21:21

bastuna203 написа:
effect написа:А за тва 2:2 ако не се лъжа и 2-та гола станаха през неговата зона или поне центриранията.

Този мач не беше уреден, Водехме 2-0 до 88 мин. кати Зико изпусна два пъти сам срещу вратаря да направи 3-0 ;)
Гола на Жоао Силва ви го подари сливенското келеме, което играеше ляв бек и покри с 10 метра засадата, затова и бяхте в пъти в повече в наказателното. Разград мача за титлата го загубихме заради глупоста на Грънчов и пропуските на черната перла Нджонго!
Мен друго ме притеснява - безумната му игра - справка червения картон срещу Дания. В ситуацията, в която сме никой няма да го жали. А имам чувството, че пак един мач ще реши титлата ;)

Как си вадиш генерални изводи от един червен картон?
Дори Зидан има...Удар с глава.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 21:22

Red joker написа:
mistreated написа:Радой Божилов пак вкарва хубав гол за дубъла. Кога Стойчо, кога???

Този много го хвалят,май че ще трябва в най-скоро време да го гледам :)

Ако не се лъжа Долапчиев извън мъжете вкарваше като разпран. Ама после...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 21:23

Venko123 написа:Хубаво, щом мислите че играч като Бандаловски е излишен...Вальо контузен до края на годината, усещам че ще сме голям цирк в защита с Апостолчо... :x

Денис, Крачуна, Супи - има защитници. 8-)
Бандаловски не е излишен. Догодина Апата е излишен.

bastuna203
Контакти:

Мнениеот bastuna203 » 06 окт 2014 21:27

Кировец написа:
bastuna203 написа:
effect написа:А за тва 2:2 ако не се лъжа и 2-та гола станаха през неговата зона или поне центриранията.

Този мач не беше уреден, Водехме 2-0 до 88 мин. кати Зико изпусна два пъти сам срещу вратаря да направи 3-0 ;)
Гола на Жоао Силва ви го подари сливенското келеме, което играеше ляв бек и покри с 10 метра засадата, затова и бяхте в пъти в повече в наказателното. Разград мача за титлата го загубихме заради глупоста на Грънчов и пропуските на черната перла Нджонго!
Мен друго ме притеснява - безумната му игра - справка червения картон срещу Дания. В ситуацията, в която сме никой няма да го жали. А имам чувството, че пак един мач ще реши титлата ;)

Това е един пример просто. Не знам дали нарочни не си спомняш безумните му влизания във всеки мач. Пропусна два кръга 2012 година заради 9 жълти картона. Мился че беше за 21или 22 кръга. Той е от типа играчи, които е с картон още на излизане от тунела като Дяков, Гаджев, Галчев. А от тук нататък ще се впряга всичко против нас. Мачове като първия с Черно Море миналата година във Варна ще са всеки кръг ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 21:32

bastuna203 написа:
Кировец написа:
bastuna203 написа:

Това е един пример просто. Не знам дали нарочни не си спомняш безумните му влизания във всеки мач. Пропусна два кръга 2012 година заради 9 жълти картона. Мился че беше за 21или 22 кръга. Той е от типа играчи, които е с картон още на излизане от тунела като Дяков, Гаджев, Галчев. А от тук нататък ще се впряга всичко против нас. Мачове като първия с Черно Море миналата година във Варна ще са всеки кръг ;)

Малко по-агресивен играч е, но в крайна сметка има съдии и те решават дали са безумни или не. Не аз и ти. Гатузо и неговата игра познати ли са ти, примерно? Това, че е агресивен не го прави безумен и слаб. Има много играчи, които трудно остават респектирани от съперника и са с идея по-агресивни в играта, но това не е смъртен грях.

effect

Мнениеот effect » 06 окт 2014 21:33

Между играта на Гатузо и тази на Бандаловски, Гаджев, Галчев и другите рецидивисти от този тип разликата е от земята до небето.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 окт 2014 21:34

Вземайте го, без това сте пълни с футболисти без морал и откровени селяндури!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 окт 2014 21:35

W84me написа:Вземайте го, без това сте пълни с футболисти без морал и откровени селяндури!

Гаджев, Минев, вие ли сте? :?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 окт 2014 21:35

Да не съм ви видял да коментирате Пирло от Добринище. 8-)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 окт 2014 21:36

Teo написа:
шивача написа:Бандата не е имал проблеми със Стойчо. С две ръце съм ЗА :)

Шивач братле, нещо забравих случая с Бандата... да не беше от тия ''момци'' дето като чуха ''В група избегаха''? :roll: Щото ако така беше първо да се извини като Крачуна и тогава на Армията!

Чак да е бягал? Бяха му предложили договор, но той си избра да продължи в чужбина. Иначе си има кусури, но мен ме кефи и го искам в отбора. А за онея мачове с подуене и разградчани не е само той, ами и половината отбор.Просто боклуците продадоха титлата, а те са изпълнителите. Друг е въпросът, как трябва едно човешко същество да реагира в такава ситуация, но това е друга тема. Бандата си заслужава!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”