Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Крим, Украйна и началото на Втората световна война

Мнениеот CTAHKO » 03 сеп 2014 16:57

dodo7271 написа:
CTAHKO написа:
dodo7271 написа:Аз викам да спрете с тази истерия. Днес Путин и Порошенко са се договорили за примирие. Ебахти малоумниците сте. Като се правите на толкова загрижени и начетени, поне да бяхте проверили информационните сайтове....

И това какво общо има с началото на ВСВ и нахлуването на Вермахта в Полша :?:

Говори си, не ми пречиш...

Нещо по темата имаш ли да казваш :?: Ако нямаш, знаеш къде е вратата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 03 сеп 2014 17:03

Станко,Станко,не цапай синята фланелка,а за хитлеристкия ти поздрав нямам думи,подобен на всички твой постове?!
Не знам защо не са те отсвирили от форума?
Аз бях "отсвирен" за много по малки прегрешения,но ти явно си имаш закрилник??!

?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 сеп 2014 17:06

Кремълските ибрикчии (Гласът на Русия) иска всъщност да ни каже че зелени човечета в Крим никога е нямало а СТАНКО им приглася като ученичка.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 сеп 2014 17:08

Емигрант 45 написа:Станко,Станко,не цапай синята фланелка,а за хитлеристкия ти поздрав нямам думи,подобен на всички твой постове?!
Не знам защо не са те отсвирили от форума?
Аз бях "отсвирен" за много по малки прегрешения,но ти явно си имаш закрилник??!

?

Пак да попитам къде го видяхте този хитлеристки поздрав :?:

urkoto

Мнениеот urkoto » 03 сеп 2014 17:11

Уреца не разбира какъв е проблема да бъде поздравен Фюрера и да бъде преклонена глава пред святото му дело и вечния му завет...? :?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 сеп 2014 17:14

urkoto написа:Уреца не разбира какъв е проблема да бъде поздравен Фюрера и да бъде преклонена глава пред святото му дело и вечния му завет...? :?

Уреца явно не разбира, колко тесногръди люде пишат в темите на СТАНКО и колко труд и нерви му коства да се принизи до тяхното ниво 8-) Поне парите си заслужават 8-)

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 03 сеп 2014 17:25

CTAHKO написа:
dodo7271 написа:Аз викам да спрете с тази истерия. Днес Путин и Порошенко са се договорили за примирие. Ебахти малоумниците сте. Като се правите на толкова загрижени и начетени, поне да бяхте проверили информационните сайтове....

И това какво общо има с началото на ВСВ и нахлуването на Вермахта в Полша :?:

Само дето не Германия напада Полша, а Русия и Германия си ПОДЕЛЯТ Полша. Двата аналогични социалистически и национал-социалистически режими. Аре ходи се гръмни са.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 сеп 2014 17:29

CTAHKO написа:
urkoto написа:Уреца не разбира какъв е проблема да бъде поздравен Фюрера и да бъде преклонена глава пред святото му дело и вечния му завет...? :?

Уреца явно не разбира, колко тесногръди люде пишат в темите на СТАНКО и колко труд и нерви му коства да се принизи до тяхното ниво 8-) Поне парите си заслужават 8-)

[offtopic]За какви пари " работиш " ?[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 сеп 2014 17:30

CTAHKO написа:...Малко със закъснение, ама има исторически събития, които трябва да се помнят :!: И хайде отново да не превръщаме темата в Русия vs САЩ 8-) Което не означава, че еврейчетата не трябва да бъдат споменавани 8-)

Тук си напълно прав. За първи септември си закъснял, но за 17 септември, когато съветските войски нахлуват от Изток на Запад в Полша, имаш достатъчно време за още една тема. Предостатъчно ти е времето до 30 ноември, когато СССР започва агресията срещу Финландия. И ако руският (съветски) историк Пихалов се прави на три и половина, говорейки ни за аншлуса на Австрия (макар че и там не е била използвана военна сила), аз бих му напомнил за присъединяването на Судетската област (с компактно немско население) към Германия от Хитлер, което 1:1 е копирано от другаря Путин (дори без съглашение, подобно на това от Мюнхен) с Крим... 8-)
П.П. Станко, да не забравиш да пуснеш тема и за "доброволно" присъединилите се към СССР Прибалтийски републики... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 сеп 2014 17:42

Станко имаш ли си джи пи бе човек :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Архив”