Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот Alternative » 27 ное 2009 12:32

botev forever написа:Нека да е ясно,аз не съм Чернев!!!!Нека почнем да даваме идеи как да се излезе от гадната ситуация.Искренно желая да се спре с личностните нападки помежду ни.Това би било добро начало.Бях дал идея да натискаме Селяка не да продава,а да подарява Ботев Пд.След това да поканим Марин Бакалов с неговата фондация и да видим дали и той не е въздух под налягане.Защото и той бе с голяма кошница обещания.Смятам,че при евентуално дарение на клуба ще има повече сериозни купувачи на клуба.

Хората на Бакала са строителни предприемачи/изключвам КЦМ/,знаеш за кризата в този сектор.Намаляха им паричките.
Изображение
Изображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 27 ное 2009 12:41

botev forever написа:Нека да е ясно,аз не съм Чернев!!!!Нека почнем да даваме идеи как да се излезе от гадната ситуация.Искренно желая да се спре с личностните нападки помежду ни.Това би било добро начало.Бях дал идея да натискаме Селяка не да продава,а да подарява Ботев Пд.След това да поканим Марин Бакалов с неговата фондация и да видим дали и той не е въздух под налягане.Защото и той бе с голяма кошница обещания.Смятам,че при евентуално дарение на клуба ще има повече сериозни купувачи на клуба.

само да те питам ти бешели на сутрешната тренировка когато феновете бяха там и уговаряха футболистите да спрат бойкота
селски вземи си скункса не се сърди

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 27 ное 2009 12:43

kishe написа:

само да те питам ти бешели на сутрешната тренировка когато феновете бяха там и уговаряха футболистите да спрат бойкота

А ти?

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 27 ное 2009 13:13

Кой бил, кой не бил... Защо т.н. тартори поискаха да спре бойкота? И не иска ли същото Селския? По този начин отново ще чакаме до февруари и нищо няма да се случи. Аз поне, така мисля, дай Боже да не съм прав!

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Мнениеот intheair » 27 ное 2009 13:25

А защо така наречените футболисти не бойкотираха когато ги думкаха куцо и сакато ?

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 13:46

Има едно интересно нещо при тази случка с Пичони и Чернев днес. Ако е истина това, какво става ако Италиянците нкяога и въобще вземат акции, власт и се разпореждат? не е ли 100% сигурно че Бат Владо гори, а може би покрай него и повечето момчета? ;)

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 27 ное 2009 13:47

Хубаво стана, че спряха. Водачите на агитките /мразя думата тартор/ свършиха добра работа. Всеки има право да стачкува, когато и за каквото си иска. Все пак добър или лош, навременен или не /според мен мноооого закъснял/ протестът на БГ футбалерите играе важна роля.
От една страна да покаже, че няма ли сделка дори НАЙ-слабите играчи си отиват, т.е. свободен и аматьорски Ботев във В група.
От друга страна да покаже на италианците, че ако смятат да се държат като МитЮ в клуба ги чака същата съдба. Дори и по-тежка. Все пак МитЮ ни е обица на ухото и втори такъв няма да има.

Малко думи за Форевъра. Ако ми е вярно инфото, е юнак от Широк център, модел 1976. :idea: Не знам има ли такъв в клуба. Дано с разкриването на това, ако е вярно разбира се, не предизвикам лошави действия срещу него. Включително и той има място сред Ботевистите. Нищо, че не съм съгласен с много от нещата, които казва и особено, тези които прави. Различността трябва да се поощрява!!! :!: Защото това е един от критериите, които ни отличават от Муууу и груух.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 27 ное 2009 15:07

1912BOTEV написа:Кой бил, кой не бил... Защо т.н. тартори поискаха да спре бойкота? И не иска ли същото Селския? По този начин отново ще чакаме до февруари и нищо няма да се случи. Аз поне, така мисля, дай Боже да не съм прав!

+1
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 15:32

стачки и протести в момента, 10 дена и 2 кръга преди края на шампионата така или иначе няма да доведат до нищо. късно е , за добро или з алошо - късно е. така че сега да се стачкува, когато могат да се вземат някви точки, няма смисъл.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 ное 2009 15:57

Трябваше да продължи бойкота и да не се играят последните два мача. Да в такъв случай ни изхвърлят при аматьорите, но не бяхме ли ние тези, които до преди 2 месеца искахме точно това?! Сега направихме поредната услуга на селяка. Ще избута до полусезона, ако може ще продаде някой играч, ще прибере парите и напролет пак старата песен. Вместо това, трябваше да се бойкотира мача с мездра, по този начин да се търси форсиране на евентуална сделка(да бе да) , за да има мач с Пирин и да не ни изхвърлят от групата. Натиска щеше да е по-голям, да се надяваме този път тарторите да не ни подведат, а ако стане, поне веднъж да си поемат отговорността за действията.

Върни се в “Архив”