Тик-Так1892 написа:Петорчо Младенов написа:Имало пари за мениджъра на Буш. УАУЗа кой друг да има? За мен ли?
Не казвам,че е нередно,но защо Стойчо лъже,че не се дава нищо?
И какво лъже? Какви трансферни суми е платил ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тик-Так1892 написа:Петорчо Младенов написа:Имало пари за мениджъра на Буш. УАУЗа кой друг да има? За мен ли?
Бивш шеф на ЦСКА: От 25 години в клуба всеки ходи да краде и после да избяга
petko.h.markov написа:Red Warrior написа:Тик-Так1892 написа:Петорчо Младенов написа:Имало пари за мениджъра на Буш. УАУЗа кой друг да има? За мен ли?
Ако даването се ограничава до заплати с таван 7 500 евро и комисионна за мениджъра на някой добър футболист - това да ни е проблема. Аз ти казвам, че с такива заплати и само със свободни агенти по-напред в Европа от тази година няма да стигнем. Ако ще и Капело да ни е треньор.
Не омаловажавай ролята на добрия треньор.Паро,с какви европейски звезди,победи Нотингам,Ливърпул,Байерн?
По тази логика отбори като Байерн,МЮ, Реал и други,няма нужда да вземат добри треньори.Просто купуват добри
футболисти,дават им големи заплати и работата заспива.
petko.h.markov написа:Red Warrior написа:Тик-Так1892 написа:Петорчо Младенов написа:Имало пари за мениджъра на Буш. УАУЗа кой друг да има? За мен ли?
Ако даването се ограничава до заплати с таван 7 500 евро и комисионна за мениджъра на някой добър футболист - това да ни е проблема. Аз ти казвам, че с такива заплати и само със свободни агенти по-напред в Европа от тази година няма да стигнем. Ако ще и Капело да ни е треньор.
Не омаловажавай ролята на добрия треньор.Паро,с какви европейски звезди,победи Нотингам,Ливърпул,Байерн?
По тази логика отбори като Байерн,МЮ, Реал и други,няма нужда да вземат добри треньори.Просто купуват добри
футболисти,дават им големи заплати и работата заспива.
Петорчо Младенов написа::lol:
Орманджиев си признава:Бивш шеф на ЦСКА: От 25 години в клуба всеки ходи да краде и после да избяга
Човекът благодарение на който Левски стана шампион изоставайки със 7 точки и направи историческото влизане в ШЛ. Никога няма да забравя как Черепа и неговия верен слуга - Орманджиев сътвориха тази невероятна глупост.
Red Warrior написа:Тик-Так1892 написа:Петорчо Младенов написа:Имало пари за мениджъра на Буш. УАУЗа кой друг да има? За мен ли?
Venko123 написа:Петорчо Младенов написа::lol:
Орманджиев си признава:Бивш шеф на ЦСКА: От 25 години в клуба всеки ходи да краде и после да избяга
Човекът благодарение на който Левски стана шампион изоставайки със 7 точки и направи историческото влизане в ШЛ. Никога няма да забравя как Черепа и неговия верен слуга - Орманджиев сътвориха тази невероятна глупост.
И въпреки всичко, Божков и Орманджиев са най-добрите управленци на ЦСКА от 90та насам!
Изключителна глупост на една част от феновете навремето, да плюят Божков, при положение че даде една камара милиони.
Убеден съм, че щеше да ни вкара в групите на ШЛ.
GOLEADOR написа:Черепа е мутра и като такъв борбата на феновете на ЦСКА с него си дойде съвсем естествено.Ако някой е очаквал ултрасите да вдигнат плакат "Върнете мутрата-Спасете ЦСКА" ,значи е объркал стадиона![offtopic][/offtopic]Отделно Черепа продаваше всеки футболист за който се появеше оферта и правеше яка пачка от ЦСКА,без да го интересува,че така отбор не се гради.
Venko123 написа:GOLEADOR написа:Черепа е мутра и като такъв борбата на феновете на ЦСКА с него си дойде съвсем естествено.Ако някой е очаквал ултрасите да вдигнат плакат "Върнете мутрата-Спасете ЦСКА" ,значи е объркал стадиона![offtopic][/offtopic]Отделно Черепа продаваше всеки футболист за който се появеше оферта и правеше яка пачка от ЦСКА,без да го интересува,че така отбор не се гради.
Това не е вярно.
В периода 2000-2006г. имахме едно изградено ядро от сравнително млади БГ играчи, които не бяха продадени.
Велизар, Янчев, Гъргоров, Янев, Сакалиев, Тъча + И. Гай.
Нали не мислиш, че не е имало оферти за тези играчи? Особено за Бадема, Велизар и Янев...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта