Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

БОТЕВЬ
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот БОТЕВЬ » 26 ное 2009 21:40

Някой май се засегна без да съм го споменал,интересно защо?

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 21:45

БОТЕВЬ написа:Някой май се засегна без да съм го споменал,интересно защо?

Аргументи ,батка , аргументи !... Ако я караме на "споменаване" , аз съм научил от едни сърби да псувам сто пъти без да се повторя... Ама това във Форум не работи . ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 ное 2009 21:47

Чернев се е правил на Отеца ли?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 ное 2009 21:51

VHP написа:До предната мишка :arrow: Пет пари не давам дали Селския загива или не загива , когато загива БОТЕВ , и когато в тоя момент част от феновете му са като наркомани ,вкопчени в наркотика "Сделка с италианци" :!:

"добре дошъл в цивилизацията диви селянино" много ме радваш с жалките си и високопарни изказвания които звучът като вербална диария в ушите на всеки трезвомислещ човек! Много е лесно да кълнеш и да обиждаш, много е лесно да даваш квалификации на хора които имат ясна представа какво ще се предприеме ако пропадне сделката и че най-разумното нещо на този свят е да се изчака. Защото това е последната сламка за която можем да се хванем, без отбора да мине през аматьорският футбол за да се спаси от селяка!

Как не разбираш колко си жалък с постоянните си опити да разединиш нас БОТЕВИСТИТЕ, какво си мислиш че ще постигнеш? Не разбра ли, че твоите мнения може да бъдат приети доста по сериозно, но за това трябва да се мисли - как да бъде поднесено на хората които те слушат/ четат/, а и не на последно място трябва да се дава алтернатива. Трябва да предложиш решение. Но ти си празноглавец който говори без да мисли и нямаш си и на представа какво може да се направи нали?

Или както казваше едно време "дългия" на всеки мач - "баща ти ако е знаел какво ще излезе от теб е щял да те изхвърли в мивката"

Mato написа:Аз като ви разправях от толкова време,че в Италия ,по-точно в Сан Бенедето са обявили война на Пичони и че е пълен измамник.Не се ли замисляте???Най-големият мошеник от Сан Бенедето идва при най-големия измамник от Пловдив и региона,тва не е съвпадение...Пичони не казваше ли,че е изпратен от онзи уж собственик на Пиза и какво ли не?Направо не знам какво да мисля за тия италиански простотии вече....

Ааааа ти си този дето ни разправя от много време, дето е регистриран преди 10 дни и има само 4 мнения във форума.
Извинявай полубожество, че не изпълнихме волята ти!

Тотално сте изкривени от 10 години селско "управление", все Ви мамят, все Ви лъжат.
Ако стане сделката ще има - "казах ли Ви, че сделка ще има", не може така - помислете реално и разберете, че една сделка винаги може да пропадне, както може и да бъде сключена! Вие които сте били срещу спирането на войната със селяка - да я бяхте продължили - ние дадохме кредит на доверие на италианците, а не на селяка! Защо му развързахте примката от вратът
Последна промяна от botev_1912 на 26 ное 2009 21:59, променено общо 1 път.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 21:58

Тъй като тука /гонга/ останах само десетина сектантчета , с лоша лексика и нулево логическо мислене , нека вземем копи-паст от Независимия , една степен по-добро място :arrow: Мисля, че е време да се оттегли кредитът на доверие, който дадохме.Минаха много дни, даже месеци, а реално нищо не се е променило.Останаха едва два кръга и паузата на щампионата е близо.Дошло е време да се решава и да се действа бързо.Или заставаме зад българите, които макар и късно, излезнаха и като мъже казаха че това не може да продължава така, или агоният продължава до края на полусезона.Бати Митко още е президент на Ботев.В паузата прибира парите от продажбата/кражбата на футболисти(както май някой писа), и.....оооо чудо, март месец 2010г., президент е вездесъщият крумовски бизнесмен, който не се уморява да прави добрини, и все още ще "дава пари" за клуба.Това не ви ли напомня един сценарий, повтарящ се за трета поредна година.За това по-добре е да не се играе мача с ЛокоМз.Да ни вземат точки, да ни глобат яко, и да ни изкарат в В група.Да фалират АД-то на Селския.И тогава да бием шута на Селтака.После все си мисля, че нещата които ще се случат на клуба ще бъдат далеч по-хубави.Освен това Кръстева печели делото, БФС иска да си платим глобите(едната от която е от 7-8г. ако не се лъжа, и ми е чудно как досега никой не си е поискал парите от честният и почтен бизнесмен Христолов), отделно се дължат толкова пари за заплати, осигуровки и прочие, че Христола си е за раирана дреха от раз. Нещо около това мнение ?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 ное 2009 22:00

Стига се карайте бе ,моля ви се!!!!!!!!!!!!!!Майна, сърцето ми се къса !
Не знам,някой ше го отнася,заклевам се!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 26 ное 2009 22:01

VHP написа:
Mod 1912 написа:
gogova4o написа:аз съм един от оптимистите,оптимист съм,че митю си отива ,акойще е новия все тая важното е него да го няма

+1. А ако вхп е толкова доволен, може да се каже, че той празнува кошмара на всеки ботевист: липсата на сделка... но не бързай, вхп, не бързай...

Напълно сте превъртяли. Като не разбирате за какво ви се говори - тръгвате на лични обиди и откровени глупости. За какво "празнуване" пишеш ? Аз внушавам ,че с наивното си поведение ултрасите дадоха 4 /четири/ месеца толеранс на Селския :idea: Това вече е очевАден факт. Той ми говори че "празнували"...

Две неща: обидите са от теб към всички останали, и така и не отговори ти какво прави в тези срамни 4 месеца?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 ное 2009 22:03

ВХП след като четеш независимия , как ще коментираш въпроса на един от потребителите .предполагам че си същото вхп :shock:
Аве твойте източници по едно време не те ли бяха информирали, че наистина има нещо. Поне с такова впечатление съм останал от постоянното ти драскане последните месеци я в ГОНГ, я тука

?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 26 ное 2009 22:04

PLOVDIV PEE 1912 написа:Стига се карайте бе ,моля ви се!!!!!!!!!!!!!!Майна, сърцето ми се къса !

Честно казано и аз неразбирам това каране и спорене кой е най-правият в мисленето си за "добрите дни"на Ботев :!: Всеки е Ботевист-нека се уважаваме :!: Виновен е само един нечовек и всеки го знае. :evil:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 ное 2009 22:05

PLOVDIV PEE 1912 написа:Стига се карайте бе ,моля ви се!!!!!!!!!!!!!!Майна, сърцето ми се къса !

Братле май ще си го отнесе ВХП-то!

Не мога да го разбера какво иска да постигне - това което прави е да ни разедини и нищо друго!

За мен той няма как да е Ботевист!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”