Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!
не говоря за клуба , а за христолов ще го съсипят!
Mod 1912 написа:gogova4o написа:аз съм един от оптимистите,оптимист съм,че митю си отива ,акойще е новия все тая важното е него да го няма
+1. А ако вхп е толкова доволен, може да се каже, че той празнува кошмара на всеки ботевист: липсата на сделка... но не бързай, вхп, не бързай...
Напълно сте превъртяли. Като не разбирате за какво ви се говори - тръгвате на лични обиди и откровени глупости. За какво "празнуване" пишеш ? Аз внушавам ,че с наивното си поведение ултрасите дадоха 4 /четири/ месеца толеранс на Селския

- since_1912
- Контакти:
Падре зашто се остави днес на тая селска подлога Чернев да те искара теб виновен.

Don Rumen написа:Не бях писал от доста време и то най-вече, заради разни индивиди без самоличност т.е. които се крият и не смеят дори да излезнат с истенските си имена и леца, знаем кой се крие! Щом толкова държиш и аз се извинявам, ако съм подвел някой, единственото което съм целял е да знаят феновете какво става, защото незнанието е най-мъчително. За мен още има шанс, това е мое мнение и за това ме обнадеждават някой случки от днес. Първо, нюз4000 излезна с вярна информация, но защото трябваше да пише, за Антонио кой е той, човек с не много добра репутация, но това не е толкова важно, защото клуба не иска той да го купи, той ще докара хора да го купят и тези от този сайт им изтръпна нещо. Второ, нашите "звезди" футболисти стачкуват!? Някой не задава ли си въпроса защо? Защото, при евентуална сделка почти никой от тях няма да има място в отбора, сега се загрижиха да стачкуват срещу христолов, в началото на първенството им казвахме да бъдат с нас, не уважиха феновете, ако го бяха направили сега нямаше да има тези саги и селския щеше да е изринат и в затвора. И не виждам, какво толкова сме виновни, напротив христолов до сега твърдеше, че феновете гоним всички кандидат копувачи, сага с толерантността си доказахме, че не сме ние, а той и най-важното накрая за нас е този нечовек да се махне от клуба, така че аз съм спокоен, ако няма сделка, той си заминава, всъшност това което искахме всички. Найстина на края ще кажа за тези дето злорадстват сега, христолов 3 месеца е на спокойствие, ако причината е в нас че сме подвели хората, то вие будните, какво направихте, освен да обиждате и разединявате феновете?
Уважаеми Отче ,тъй като имате необходимия ценз ,ще влезна в полемика , надявам се да спорим с аргументи , а не с обиди и заклеймяване...За каква "евентуална" сделка отново говорите на феновете ? Не смятате ли че станах прекалено много тия евентуалности , и е време да говорим за лошите реалности , а не за светлите евентуалности ?? След като се даде 4 месеца рахат на Селския Урод - вредата ,която този рахат донесе за каузата Свободен Ботев - не смяташ ли че в пъти надхвърля имагинерната полза от някакво си доказателство ,че Селският бил лъжец... /т.е. доказахме че топлата вода е топла

- botev_1912
- Контакти:
VHP написа:Don Rumen написа:Не бях писал от доста време и то най-вече, заради разни индивиди без самоличност т.е. които се крият и не смеят дори да излезнат с истенските си имена и леца, знаем кой се крие! Щом толкова държиш и аз се извинявам, ако съм подвел някой, единственото което съм целял е да знаят феновете какво става, защото незнанието е най-мъчително. За мен още има шанс, това е мое мнение и за това ме обнадеждават някой случки от днес. Първо, нюз4000 излезна с вярна информация, но защото трябваше да пише, за Антонио кой е той, човек с не много добра репутация, но това не е толкова важно, защото клуба не иска той да го купи, той ще докара хора да го купят и тези от този сайт им изтръпна нещо. Второ, нашите "звезди" футболисти стачкуват!? Някой не задава ли си въпроса защо? Защото, при евентуална сделка почти никой от тях няма да има място в отбора, сега се загрижиха да стачкуват срещу христолов, в началото на първенството им казвахме да бъдат с нас, не уважиха феновете, ако го бяха направили сега нямаше да има тези саги и селския щеше да е изринат и в затвора. И не виждам, какво толкова сме виновни, напротив христолов до сега твърдеше, че феновете гоним всички кандидат копувачи, сага с толерантността си доказахме, че не сме ние, а той и най-важното накрая за нас е този нечовек да се махне от клуба, така че аз съм спокоен, ако няма сделка, той си заминава, всъшност това което искахме всички. Найстина на края ще кажа за тези дето злорадстват сега, христолов 3 месеца е на спокойствие, ако причината е в нас че сме подвели хората, то вие будните, какво направихте, освен да обиждате и разединявате феновете?
Уважаеми Отче ,тъй като имате необходимия ценз ,ще влезна в полемика , надявам се да спорим с аргументи , а не с обиди и заклеймяване...За каква "евентуална" сделка отново говорите на феновете ? Не смятате ли че станах прекалено много тия евентуалности , и е време да говорим за лошите реалности , а не за светлите евентуалности ?? След като се даде 4 месеца рахат на Селския Урод - вредата ,която този рахат донесе за каузата Свободен Ботев - не смяташ ли че в пъти надхвърля имагинерната полза от някакво си доказателство ,че Селският бил лъжец... /т.е. доказахме че топлата вода е топла/ Заслужаваше ли си 4 месеца да го токазваме това ?? Какво сме направили ние , питаш ... Ние НЕ ЛЪГАХМЕ феновете ,че Сделка ще има , че този път "всичко е ок" , че трябва само да се търпи...Ние се съмнявахме още от самото начало , и до последно призовавахме към трезво мислене. А да лъжиш приятелите си ,дори и неволно , ако не е грях, то да ругаеш този ,който казва лошата истина ,само защото е ЛОША - това е лицемерие...Нищо не може да се направи от една общност ,ако тя е разединена. А ботевистите са разединени.Разединени са ,защото бяха дълго време лъгани и хранени с празни надежди/някои от тях/.Преди да кажем - какво да се прави сега ,първо трябва катарзис , прошка за лошите думи ,които се хвърлиха по хора които ОБИЧАТ БОТЕВ ! Трябва единно мнение от всички фенове за причините за положението на Клуба , и едва тогава - призиви за действия от когото и да било.
Абе кой е давал нещо на селският, аз ли? Отчето ли? ти ли? Кредит на доверие се даде на италианците! А ти най-дейний в борбата със селяка - защо спря с атаките срещу гнидата - ако те бяха продължили - нямаше и за секунда да си помисли да прави въртели!!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Ако и сега не си разбрал че Селския и Италианците "кандидат-купувачи" са един и същ ЦИРК ,значи нищо не си разбрал.
При първата трудност или индикация за провал на сделката,мишките започнаха да излизат от дупките.Че даже искат и извинение.Това е върха на наглостта.Май наистина ще се окаже,че сме си заслужавали сельо.ПОНЕ ДА БЯХТЕ ИЗЧАКАЛИ ДО СРЯДА,КОГАТО ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО.Аз мисля че, ако му е останал капка разум на идиота селски, ще се хване за последната сламка,която му се предлага,ако провали всичко ПРОСТО ЗАГИВА.
До предната мишка
Пет пари не давам дали Селския загива или не загива , когато загива БОТЕВ , и когато в тоя момент част от феновете му са като наркомани ,вкопчени в наркотика "Сделка с италианци"
Дори да си представим че има Сделка с италианците ... Нали ги видяхме италианците - просяци и завлечи мисири. Пълни цървули. Не се плащат сметките в хотелите , не си плащат на собствените сънародници заплатите !!! Какво ще стане с БОТЕВ с тези собственици ? Ще стане това за което ни се подиграват - Деметрио Христолини - Селско управление по италиански...Мерси.

Последна промяна от VHP на 26 ное 2009 21:41, променено общо 1 път.
- PLOVDIV PEE 1912
Kой кво е викал на Отеца ?????
Аз като ви разправях от толкова време,че в Италия ,по-точно в Сан Бенедето са обявили война на Пичони и че е пълен измамник.Не се ли замисляте???Най-големият мошеник от Сан Бенедето идва при най-големия измамник от Пловдив и региона,тва не е съвпадение...Пичони не казваше ли,че е изпратен от онзи уж собственик на Пиза и какво ли не?Направо не знам какво да мисля за тия италиански простотии вече....