Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Heo

Re: Сепаратисти ли са били опълченците на Шипка?

Мнениеот Heo » 07 авг 2014 11:19

ИРТИШ2013 написа:
Heo написа:
ИРТИШ2013 написа:Проблемът ви е ,че обичате путлерова Русия,повече от България-мисля че е ментален проблем...

Като се замисли човек,българските опълченци също са обичали Русия,на всичко отгоре са воювали на тяхна страна срещу законната тогава власт.

Въпросът е да не обичаш чужда страна,повече от Родината си,ама вие феновете на Путлер не може да го разберете явно...Нали сте интернационалисти по подразбиране...

Не съм никакъв фен на никого. Напълно безпристратен съм и не мога да проумея на какво отгоре реши,че съм фен на Путин?Защо някой като не е на мнението че САЩ са добрите самаряни и го изрази гласно,веднага става фен на Путин и българофоб?Казал съм си мнението по въпроса и нищо повече.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 авг 2014 11:21

fcb_bg написа:
stefani написа:Цял свят осъди путинизма и рашизма, но нашите руски лакеи продължават да се правят на глухи :lol:

Твоят цял свят ако е селския хоремаг, значи съм съгласен с теб.

Цял свят значи от Канада през Парцелона до Австралия драги ми умнико :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 07 авг 2014 11:21

CTAHKO написа:
VOLOV написа:ГОНГ, моля Ви, прекратете непрестанната съветска пропаганда
в прекрасния Ви форум! Лично аз съм намалил посещенията си
именно заради няколкото ТРОЛОВЕ, които тук спокойно прокарват
спуснатите пропагандни теми и опорни точки. На нас нормалните
ни писна! Моля, да ограничавате подобни манипулации, защото
зад тях стоят стройно организирани и добре платени структури,
целящи пропаганда!

Кои сте ВИЕ нормалните :?: Вие нормалните да вземете да прочетете по нещо ли...де да знам ;)

Човечеца е напълно прав, Станко! Нормален е!Проблема на лудите е само този ,че са много по малко и за това са в лудниците...Пострадалите от промиването на мозъци и тежкото зомбиране за безпрекословно слугуване на новите ни "приятели" са доста и е напълно нормално да се имат за нормални!

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 07 авг 2014 11:22

CTAHKO написа:Покрай случващото се в Украйна и налаганите от продажните, еврейски медии настроения и квалификации "сепаратисти" и "терористи", много хора се поддават на манипулациите и проявяват силно изразеното си русофобство. Ако ги питаш защо и те самите не могат да отговорят. Както и да е, не това е целта на темата, а да се сравнят две напълно аналогични ситуации, отразяването им в медиите и какво се случва в съзнанието на българина. От къде идва този двоен стандарт? От непознаване на българската История или от подмяната на българските ценности. Надявам се да се получи интересна дискусия и моля пуберите непрочели и една книжка, без квалификации и обиди 8-) Аз съм на твърдото мнение, че българските опълченци, подобно на своите руски колеги от Източна Украйна, са си чисти стопроцентови терористи и сепаратисти, дори са били по-зле. Имало е и камикадзета 8-) Така поне излиза според съвременните тълкувания на "сепаратизма", "тероризма" и "опълчението" 8-)

За тези от Шипка не съм съвсем сигурен - най-вероятно днешната преса би ги изкарала платени руски агенти, но пък за Батак, Перущица, Брацигово съм наясно - биха ги обявили за сепаратисти и терористи, а зверствата на башибозука - за АТО.
Иначе паралелът между изгорените живи в църквата в Батак и в Профсъюзния дом в Одеса сам се натрапва.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2014 11:22

stefani написа:
CTAHKO написа:
Red_Neck написа:Станко пак изкара надника :)
... еееееееех, троле :)

Какъв трол, какъв надник :? Задавам въпрос, върху който си заслужава да се замисли всеки българин 8-) Твоето мнение по темата какво е 8-)

Аз искам да знам кога ще те изритат най после от форума ? :lol: :lol: :lol:

За твоя най-голяма радост съм решил това да е последната ми тема във този форум ;) Ама ми е интересно ти какво ще правиш с "интелигентните" си коментари и къде ще ги пишеш :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2014 11:24

stefani написа:
fcb_bg написа:
stefani написа:Цял свят осъди путинизма и рашизма, но нашите руски лакеи продължават да се правят на глухи :lol:

Твоят цял свят ако е селския хоремаг, значи съм съгласен с теб.

Цял свят значи от Канада през Парцелона до Австралия драги ми умнико :lol:

Две държави и един град със сгрешено име :roll: Както винаги, фамозен 8-)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 авг 2014 11:25

... мнението ми е, че имперската политика на Русия започва далеч преди Петър I и продължава до днес.
Това включва и Войната с Османската империя от 1877-78, както и подбудите за нея.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 авг 2014 11:27

Red_Neck написа:... мнението ми е, че имперската политика на Русия започва далеч преди Петър I и продължава до днес.
Това включва и Войната с Османската империя от 1877-78, както и подбудите за нея.

Въпроса ми беше за опълченците в България и в Украйна, а не за Русия ....упс, сепаратистите.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 авг 2014 11:28

CTAHKO написа:
stefani написа:
CTAHKO написа:
Red_Neck написа:Станко пак изкара надника :)
... еееееееех, троле :)

Какъв трол, какъв надник :? Задавам въпрос, върху който си заслужава да се замисли всеки българин 8-) Твоето мнение по темата какво е 8-)

Аз искам да знам кога ще те изритат най после от форума ? :lol: /quote]
За твоя най-голяма радост съм решил това да е последната ми тема във този форум ;) Ама ми е интересно ти какво ще правиш с "интелигентните" си коментари и къде ще ги пишеш :?

Закълни се бе ! Само интелектите разбират от ирония май :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 авг 2014 11:33

CTAHKO написа:
Red_Neck написа:... мнението ми е, че имперската политика на Русия започва далеч преди Петър I и продължава до днес.

Въпроса ми беше за опълченците в България и в Украйна, а не за Русия ....упс, сепаратистите.

По какъв начин тогавашната Османска империя придобива контрол върху територията на днешна България и по какъв Украйна?
Попитах те - сепаратизъм в Аляска - КОГА?

ПП: Реално погледнато, всяка държава в Еропа (чисто исторически) може да има териториални претенции към поне един свой съсед. Давай да се почваме тогава, а?
Ние имаме претенции към поне 5 - какво чакаш? Запасвай патлака!

Абсолютен трол!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”