Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!
Ами VHP сега е момента отново да сложиш снимките с овцете 

аз съм един от оптимистите,оптимист съм,че митю си отива ,акойще е новия все тая важното е него да го няма
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
VHP написа:ilian12 написа:Някой хора я докараха до там да обвиняват и нагрубяват други за това, че са оптимисти. Според мен никой от пишещите във форума няма личната възможност да купи Ботев, така че ни остава надеждата някой друг да го направи. Като част от "оптимистите" вярвам че ще бъде продаден, защото обичам този тим и не мога да приема, че няма да го има.
Може да ме обвините, че съм наивен, глупав, пубер и т.н., но няма да предам вярата си, само за да направя удоволствие на някой изгубил се в страховете си.
Страховете ми - сега стават страховете НИ . Стават реалността. Понякога е добре да се вслушваш в страховете си ,за да може Разумът да вземе правилното решение. Времето за правилните решения за БОТЕВ изтече в сладък унес.
Страх и разум се взаимноизключващи се понятия. Ти си вреден за жълто-черната общественост. Хора като теб създават напрежението, което обикновено разваля всичко хубаво, зараждащо се. А и освен това - смятам, че се нуждаещ от лекарска помощ и то спешно.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Нещо се разсмърдя в този форум... А, ама той ВХП изпълзял от кочината си и гаднее 
Този тюфлек е добре да си свали еблемата от аватара и да си обира чуковете посока където си реши. Ако този се нарича "канар", аз съм монголец. Дребна, смотана душица, която се радва на нещастието. Низвергнат, недолюбван малкопишковец, който дори няма елементарното достойнство на част от "пурковците" да си замълчи.
Хау!

Този тюфлек е добре да си свали еблемата от аватара и да си обира чуковете посока където си реши. Ако този се нарича "канар", аз съм монголец. Дребна, смотана душица, която се радва на нещастието. Низвергнат, недолюбван малкопишковец, който дори няма елементарното достойнство на част от "пурковците" да си замълчи.
Хау!
Не натискайте ТУК!
Шврнц Тпрунков написа:Нещо се разсмърдя в този форум... А, ама той ВХП изпълзял от кочината си и гаднее
Хау!
Такъв фен - не пожелавам даже и на Локомотив Пд

малей вие си изщракахте пръстите бе
всичко около Ботев е ясно отдавна..селския не може да продължи..той е разорен откъдето и да го погледнеш..не продаде ли/а и няма избор/ БПФК фалира и започваме отново..а най-хубавото е да продаде лайняните си акцийки.

Yobs1912 написа:малей вие си изщракахте пръстите бевсичко около Ботев е ясно отдавна..селския не може да продължи..той е разорен откъдето и да го погледнеш..не продаде ли/а и няма избор/ БПФК фалира и започваме отново..а най-хубавото е да продаде лайняните си акцийки.
Ходи го обясни на полумозъците, които шарят из тоя форум

Аре спрете се,бе!Имали някакво значение кой в какво е вярвал!НЕ се дръжте като дечица!Всички обичаме БОТЕВ......и всички мразим митито ....селското зло!Спрете се ......
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
не ми се мисли след 10-20-30 дни ,когато сделката стане . тука какво ще става
оптимистите отвръщат на удара

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

gogova4o написа:аз съм един от оптимистите,оптимист съм,че митю си отива ,акойще е новия все тая важното е него да го няма
+1. А ако вхп е толкова доволен, може да се каже, че той празнува кошмара на всеки ботевист: липсата на сделка... но не бързай, вхп, не бързай...