Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Re: Продажбата на Зе

Мнениеот naso » 26 ное 2009 17:59

http://gong.bg/view_article.php?article_id=104735 доста ГРАМОТНО го е написал стефчо...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 ное 2009 18:01

mitaca написа:
POPCORN написа: Батков не купува той само продава :lol: :lol: :lol:

Това разбира се не е вярно и сигур затова са емотиконите в края на "колегата" от ЦСКА (то тез кой ги купи ;)). Въпроса е, че очевидно трябва да се продава и няма да е само той (при наличие на интерес де). А с парите надали ще вземем нещо по-добро :(. Хубаво ще бъде да видим Гонзо на това поприце, като истински спортен директор, но няма да е тази зима (дано изляза лош пророк).

е точно де тия му бяха последните футболисти които купи.После почна практиката свободни агенти :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 26 ное 2009 18:16

ако това се случи ,ще е поредната грешка в трансферната политика на Левски,не може така .ако ЗЕ суарес и Жоазиньо имаха бг гражданство отдавна да са национали.това все пак са двете на-добри крила в бг в момента

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 ное 2009 18:28

ст.станчев ще бъде заместник на Зе ,друг е въпроса че много ме е яд за тази продажба.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 ное 2009 18:35

zlatan написа:ст.станчев ще бъде заместник на Зе ,друг е въпроса че много ме е яд за тази продажба.

Стефан Станчев е централен защитник.....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 ное 2009 19:32

levski55 написа:ако това се случи ,ще е поредната грешка в трансферната политика на Левски,не може така .ако ЗЕ суарес и Жоазиньо имаха бг гражданство отдавна да са национали.това все пак са двете на-добри крила в бг в момента

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Гледай и други отбори и тогава говори кои са най-добрите крила. Сомалийчетата мили, когато им дишаш във врата и се строполяват на земята :lol: :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: И за какво си говорим...

Мнениеот ehh » 26 ное 2009 19:41

petko.h.markov написа:Извинете! Много прости момчета са всички отговарящи за Левски в Гонг.Държавата се е оплескала те се захващат със съдията.Да си оправят възпитанието всички-те спортен директор футболисти.Футболът е ИГРА а не война.Загубиха всички мачове два месеца сега тези две точки са фатални.Нещастни комплексари!

И какъв си ти, че да даваш оценки точно на тези хора? Като ти гледам, как е написано мнението ти, не знам наистина, кой е простия...
И къде ти е логиката, че като "са загубили всички мачове два месеца" сега видиш ли, трябва да спрат да играя, да се борят, или какво?
Някои хора, преди да почнат да пишат, да преброят до 10, 20 или колкото решат. Няма смисъл, само да трупаме форумен обем и мнения.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 26 ное 2009 20:33

ЕМИЛ написа:
zlatan написа:ст.станчев ще бъде заместник на Зе ,друг е въпроса че много ме е яд за тази продажба.

Стефан Станчев е централен защитник.....

разбирача :) :) :)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 ное 2009 20:48

housestyle написа:разбирача :) :) :)

Ми така като гледам май съм си разбирач. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 0%B5%D0%B2

Върни се в “Архив”