Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!
ами до известна степен е прав човека ,че бяхме задрямали и таяхме само надежди за предостоящата сделка
BultraStyle написа:ами до известна степен е прав човека ,че бяхме задрямали и таяхме само надежди за предостоящата сделка
Е и какво от това?. А песимистите какво направиха или ще направят?.
Някои от "оптимистите" имат поне достойнство и са се скрили. Излъгаха ги . И други бяха излъгани. За известно време и аз си наложих да вярвам в Сделка...Наложих си. Ама не повярвах. И то - само за известно време. Но тука има гьон сурати ,които продължават да имат нахалството да пишат на инат.
Айде пишете - Орнела , Фредерико , Борго, Антонио...
Господа бла-бла...

-
- Контакти:
VHP написа:Някои от "оптимистите" имат поне достойнство и са се скрили. Излъгаха ги . И други бяха излъгани. За известно време и аз си наложих да вярвам в Сделка...Наложих си. Ама не повярвах. И то - само за известно време. Но тука има гьон сурати ,които продължават да имат нахалството да пишат на инат.Айде пишете - Орнела , Фредерико , Борго, Антонио...
Господа бла-бла...
няма нужда да злорадстваш
VHP написа:Някои от "оптимистите" имат поне достойнство и са се скрили. Излъгаха ги . И други бяха излъгани. За известно време и аз си наложих да вярвам в Сделка...Наложих си. Ама не повярвах. И то - само за известно време. Но тука има гьон сурати ,които продължават да имат нахалството да пишат на инат.Айде пишете - Орнела , Фредерико , Борго, Антонио...
Господа бла-бла...
Пак не ми отговори на въпроса.
Не песимистите. А РЕАЛИСТИТЕ .shotgun написа:BultraStyle написа:ами до известна степен е прав човека ,че бяхме задрямали и таяхме само надежди за предостоящата сделка
Е и какво от това?. А песимистите какво направиха или ще направят?.
Щото това ,което стана е реалността. Това ,за което малцината тука предупреждаваха... Защо не излязохме с декларация преди месец ? Преди два ? Когато все още имаше надежда нещо да се случи ! Сега сезона приключва . БОТЕВ е на опашката твърдо изпадащ. Селският спечели 4 месеца и спокойно ще проведе фалита на отбора. Във "В" група - пак сме с него

BultraStyle написа:ами до известна степен е прав човека ,че бяхме задрямали и таяхме само надежди за предостоящата сделка
не съм съгласен. много хора положиха усилия, загубиха време, поддържаха контакти, даваха информация. Всичко с положително желание и в един момент нещата изглеждаха доста прилично. Би било доста трудно тогава да не се надяваш и да не дадеш кредит на доверие. Да се обвиняват тези фенове сега е просто безумно. Хора, дали доста от себе си за доборото на ботев и феновете.
Сега много мишки като тоя ВХП могат да си излзиат сега от дупките и да плюят по тези, които правиха нещо.
Никой няма да злорадства тука. Злорадства се във форума на Доко Пловдив. Щом се пише тука ,значи има БОЛКА от ставащото.И това трябва да се чуе от блеещите "Сде-е-е-е-елка!..."
злобари много сега ... ето го първия
Само болен буфер (не локомотивец, а буфер, ако схващате разликата) може така с пяна на устата да натяква "аз кво ви казвах"...
Последна промяна от veseo на 26 ное 2009 17:58, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!