Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот BultraStyle » 26 ное 2009 17:39

ами до известна степен е прав човека ,че бяхме задрямали и таяхме само надежди за предостоящата сделка

shotgun
Контакти:

Мнениеот shotgun » 26 ное 2009 17:43

BultraStyle написа:ами до известна степен е прав човека ,че бяхме задрямали и таяхме само надежди за предостоящата сделка

Е и какво от това?. А песимистите какво направиха или ще направят?.

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 17:44

Някои от "оптимистите" имат поне достойнство и са се скрили. Излъгаха ги . И други бяха излъгани. За известно време и аз си наложих да вярвам в Сделка...Наложих си. Ама не повярвах. И то - само за известно време. Но тука има гьон сурати ,които продължават да имат нахалството да пишат на инат. :evil: Айде пишете - Орнела , Фредерико , Борго, Антонио... :evil: Господа бла-бла...

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 26 ное 2009 17:48

VHP написа:Някои от "оптимистите" имат поне достойнство и са се скрили. Излъгаха ги . И други бяха излъгани. За известно време и аз си наложих да вярвам в Сделка...Наложих си. Ама не повярвах. И то - само за известно време. Но тука има гьон сурати ,които продължават да имат нахалството да пишат на инат. :evil: Айде пишете - Орнела , Фредерико , Борго, Антонио... :evil: Господа бла-бла...

няма нужда да злорадстваш

shotgun
Контакти:

Мнениеот shotgun » 26 ное 2009 17:49

VHP написа:Някои от "оптимистите" имат поне достойнство и са се скрили. Излъгаха ги . И други бяха излъгани. За известно време и аз си наложих да вярвам в Сделка...Наложих си. Ама не повярвах. И то - само за известно време. Но тука има гьон сурати ,които продължават да имат нахалството да пишат на инат. :evil: Айде пишете - Орнела , Фредерико , Борго, Антонио... :evil: Господа бла-бла...

Пак не ми отговори на въпроса.

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 17:51

shotgun написа:
BultraStyle написа:ами до известна степен е прав човека ,че бяхме задрямали и таяхме само надежди за предостоящата сделка

Е и какво от това?. А песимистите какво направиха или ще направят?.
Не песимистите. А РЕАЛИСТИТЕ .
Щото това ,което стана е реалността. Това ,за което малцината тука предупреждаваха... Защо не излязохме с декларация преди месец ? Преди два ? Когато все още имаше надежда нещо да се случи ! Сега сезона приключва . БОТЕВ е на опашката твърдо изпадащ. Селският спечели 4 месеца и спокойно ще проведе фалита на отбора. Във "В" група - пак сме с него :evil: Ще обжалва решението от днес по делото на Кръстева -айде още половин година отсрочка... В това време БОТЕВ е покойник. 4 месеца дадохте пълно спокойствие на Сельо . Тарторите си "залагаха главите" ,че този път сделка имало... Пляс ! Чакаме извинение. Говоря от името на хилядите ботевисти ,които са омерзени от цялата сапунка , и които ,за сведение на оптимистчетата , не пишат тука ... :evil:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 17:52

не съм съгласен. много хора положиха усилия, загубиха време, поддържаха контакти, даваха информация. Всичко с положително желание и в един момент нещата изглеждаха доста прилично. Би било доста трудно тогава да не се надяваш и да не дадеш кредит на доверие. Да се обвиняват тези фенове сега е просто безумно. Хора, дали доста от себе си за доборото на ботев и феновете.

Сега много мишки като тоя ВХП могат да си излзиат сега от дупките и да плюят по тези, които правиха нещо.

VHP

Мнениеот VHP » 26 ное 2009 17:54

Никой няма да злорадства тука. Злорадства се във форума на Доко Пловдив. Щом се пише тука ,значи има БОЛКА от ставащото.И това трябва да се чуе от блеещите "Сде-е-е-е-елка!..."

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 17:54

злобари много сега ... ето го първия

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 26 ное 2009 17:55

Само болен буфер (не локомотивец, а буфер, ако схващате разликата) може така с пяна на устата да натяква "аз кво ви казвах"...
Последна промяна от veseo на 26 ное 2009 17:58, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”