rhaegar написа:efc27 написа:Голямо браво на Кенрайт. Много съм щастлив
По-скоро трябва да почерпиш Моуриньо
Прав си така и не разбрах защо Моу не го харесва, ама Кенрайт да извади 25 милиона паунда все още ми звучи невероятно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:efc27 написа:Голямо браво на Кенрайт. Много съм щастлив
efc27 написа:Прав си така и не разбрах защо Моу не го харесва, ама Кенрайт да извади 25 милиона паунда все още ми звучи невероятно
efc27 написа:rhaegar написа:efc27 написа:Голямо браво на Кенрайт. Много съм щастлив
Прав си така и не разбрах защо Моу не го харесва, ама Кенрайт да извади 25 милиона паунда все още ми звучи невероятно
bilyaletdinov написа:efc27 написа:Прав си така и не разбрах защо Моу не го харесва, ама Кенрайт да извади 25 милиона паунда все още ми звучи невероятно
Е, то се видя на световното що не го харесва. Не издържа на напрежениеИначе е идеален за един такъв отбор като Евертън, който по принцип не гони титли и купи.
Alexx написа:Hustla написа:Вярно е, че Саутхямптън си разпродадоха отбора, обаче като се замислиш, кой клуб от тяхното ниво няма да го направи? Тук говорим за трансфери от по 20-30 млн. Ще видим заместниците, които ще дойдат как ще се справят, но не мисля, че ще изпаднат.
Между другото винаги английските играчи са били страшно надценени, не разбирам на какво отгоре Лалана, Шоу и Калъм Чембърс струват тези пари? Играчи средна класа, идващи от средняшки отбор, направил малко по-силен сезон. Само като се сетя колко пари се дадоха за Анди Керъл ... просто защото беше млад англичанин, уж с потенциал.
Tи какво искаш? Светците да си дадат играчите евтино на добра воля, защото да не им спират развитието ?
Тик-Так1892 написа:Ливърпул с това треньорче и у футболистчета трудно ще влязат в топ4.
Тик-Так1892 написа:Ливърпул с това треньорче и у футболистчета трудно ще влязат в топ4.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта