bigbonusprize написа:Какво вън от А група бе малоумници. Всичките нерви станаха благодарение на съдията. Хората отидоха да наблюдават гвоздея в програмата и се появи тоя евнух и провали мача. Тия жени от Литекс въобще да не ми излизат с тия коментари. Колко чисти нарушения бяха подминати. Курвата Кишишев какви влизания имаше... Трябваше да го изгонят много по-рано. При 2:1 ги бяхме сгънали и тоя ******** съдията изгони централният ни нападател за борба за висока топка. Дори и нарушение да е извършил. Аз питам колко такива нарушения в света се свирят с жълт картон? А при положение, че ще е втори? Много слаб съдия. И накрая за капак на всичко тия убитаци от Литекс обвиниха Левски, че не играли футбол. АБЕ ЕЙ СЕЛЯНИ така ви бяхме сгънали, че само съдията попречи да ви вкараме 3ти.
+ 1 Първият жълт картон на Веско и вторият на Еньо бяха напълно измислени. Не съм съгласен само, че съдията е слаб - просто той перфектно изпълни поръчката си. По-конкретно, изгонването на Еньо беше в точния момент - когато, както казва колегата, ги бяхме сгънали с човек по-малко.По аналогичен начин преди известно време изкуствено беше нажежена обстановката на мача "Черноморец" - "Литекс", след което последваха картоните. Явно Гришата доста се е изръсил преди първенството