Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - ВЪН ОТ "А" ГРУПА
Ей такива като този Теразини най ги обичам - мухльовци, които обясняват колко са безпристрастни, а в същото време е озверял от злоба и омраза. Толкова е оскотял, че пуска от други сайтове, за които и на децата им е ясно, че са собственост на Литекс.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Само не разбрах Теразини, защо като Гонг е такъв лъжлив, гаден, левскарски сайт, ти го четеш, та чак и пишеш във форума. Чети си чорбарските сайтове, много са.
Ако се беше позагледал това ми беше първата тема и първото мнение. Познай какво ме провокира да я напиша. Чета 5-6 сайта и когато отначалото ми изтриха темата мислех да спра да чета Гонг. Пуснах я втори път и засега се задържа - да видим до кога. А за "чорбарските сайтове" - не си мисли че има само два отбора в България. Има и още един. ЕДИН Е ТОЙ НА СВЕТА ЗАВИНАГИ ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА ....
-
- Контакти:
браво цитирал си спортлайн. тоя сайт няма нищо общо с Гриша Ганчев нали
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]
Бираманиак написа:браво цитирал си спортлайн. тоя сайт няма нищо общо с Гриша Ганчев нали
Вече ще цитирам само " правилни" сайтове, които пишат за "правилните" отбори с "правилни" треньори и"правилен" футбол.
- evgenimilenov
- Контакти:
Смятах да не пиша тази вечер във форума , но смешните ви коментари ме накараха да го направя . Та .......... за всички фенове на Литекс , нима не видяхте че 1-то полувреме имаше игра с ръка на барт ? ... Нима 1-вия жълт картон на Минев .... по принцип е силно пресилен ? 1-во нарушение и то във вашата полувина на терена . Нима 2-та жълти картона на Кръстовчев не бяха пресилени ? ... Даже за тях бих казал , че и нарушения нямаше , а нашия съдия ги свири . Ами коментираше се ..... забравих точно къде , че Литекс са купили шампионата тази година .... е май така си излиза . А за този "тарикат" ( да не го нарека с по-силни думи ) който е измислил тази тема ..... а именно Левски вън от А група .... Просто от такива смешници няма нужда .... и искам да ми каже адреса си ако може ..... да го посетя да ме почерпи една домашна ракия и да му кажа за коя лудница в България е ..... още сега се сетих една по забутана в едно малко селце . До колкото си спомням тази лудница се намира в Царевброд ..... село до град Шумен ..... та да не се отклоняваме от темата ..... всички видяхте как литекс игра само 20 мин от 1-то полувреме и 10 от второто и то "благодарение" на пресилените картони , които бяха дадени на Левски ...... тука работата стана както при Суперкупата ..... когато левски би литекс с 9 човека на терена ...... е толкова ясно да си личат работите пък не може ...... Не съм Сашо Диков , но просто е срамно .... всички като хиени плюете Левски ...... а запитахте ли се защо ? Защото май или ви е яд , че вашите отбори никога няма да достигнат нивото на Левски или може би нещо "друго" ....... Литекс ...... дори и ида си купите шампионата ........ от мен да знаете пак няма да бъдете 1-ви , защото нямате манталитет на победители . Това е от мен ... дано ви е прищракало нещо в главата ..... а ако не е .... сами си правете сметката колко тъп може да бъде един човек
sport**** нямаха човек на стадиона. Така че не заслужават да им се вярва на заглавията
Не вярвате на автора, че е безпристрастен, а вие обективни ли сте? Надъхвате се фенове, гонзовци, футболисти, нахъсвате се един друг и лаете като кучета и живеете и си вярвате в заблудите, които сами си създавате.
Гледах мача без коментар, нито от радиото нито от телевизията - и впечатление с което останах е съвсем различно.
Всички картони бяха справедливи. Футболистите се държаха като изтървани зверове и от двата отбора. Кишишев разправя, че бил батко на съдията - явно не е научил много в Англия. За мене единственото грешно отсъждане беше ВТОРИЯ жълт на Еньо. Всички други си заслужиха картоните - даже малко или късно им бяха.
Трябва да се отбележи обаче, че от футболна гледна точка двата отбора играха по-хубаво от ЦСКА и ЛокомотивСф например, което не радва моите фенски пристратия, но е неуспорим факт.
И пак ако това е клане, значи наистина по-добре изобщо да се закрие футбола в България. Щом на черното може да се каже бяло няма смисъл.
Аз щях да се радвам Левски да си бяха задържали преднината. Играха мотивирано - плюс Литекс нямаше да бягат и вечното дерби отново ще е интригуващо.
Между другото това - http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2535524 - чорбарски сайт ли е?
А журналиста от гонг, който е написал статията за мача е толкова журналист, колкото аз пилот на Еърбъс. Съдията излязал от мишата си дупка защото показал червен на Минев. Между другото само втория фал на Минев стига за червен. Айде лека, а пък ако смятате, че целия свят е срущу Левски и това ще ви помогне да заспите. Ок. Така е. Сега се успокойте и по леглата.
Гледах мача без коментар, нито от радиото нито от телевизията - и впечатление с което останах е съвсем различно.
Всички картони бяха справедливи. Футболистите се държаха като изтървани зверове и от двата отбора. Кишишев разправя, че бил батко на съдията - явно не е научил много в Англия. За мене единственото грешно отсъждане беше ВТОРИЯ жълт на Еньо. Всички други си заслужиха картоните - даже малко или късно им бяха.
Трябва да се отбележи обаче, че от футболна гледна точка двата отбора играха по-хубаво от ЦСКА и ЛокомотивСф например, което не радва моите фенски пристратия, но е неуспорим факт.
И пак ако това е клане, значи наистина по-добре изобщо да се закрие футбола в България. Щом на черното може да се каже бяло няма смисъл.
Аз щях да се радвам Левски да си бяха задържали преднината. Играха мотивирано - плюс Литекс нямаше да бягат и вечното дерби отново ще е интригуващо.
Между другото това - http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2535524 - чорбарски сайт ли е?
А журналиста от гонг, който е написал статията за мача е толкова журналист, колкото аз пилот на Еърбъс. Съдията излязал от мишата си дупка защото показал червен на Минев. Между другото само втория фал на Минев стига за червен. Айде лека, а пък ако смятате, че целия свят е срущу Левски и това ще ви помогне да заспите. Ок. Така е. Сега се успокойте и по леглата.
rumen_dqvolaa написа:... ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА....
Без да коментирам останалото, което си написал ще попитам две неща:
1. Кой народ?
2. Откога?
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Ми хайде кажете ми защо НЯМА нито една статия тук в ГОНГ за това което стана в ложите?
Хайде кажете ми де и не е клюка само това има си материал в спортал със видео и снимки, но тук гледат да не блегнат на това че мача бил цирк и моля ви се минути след като се разбра за боя в ложите тук пише ИЗВЪНРЕДНО : Левски иска оставката на Михайлов.
Това ли е ви е най важната новина да ни занимавате Левски какво иска, кога ходи до тоалетна, кой кога напуска стадиона и кой как ритнал топката?
Пак питам ЗАЩО НЯМА НИЩО ТУК В ГОНГ ЗА ТОВА КОЕТО СТАНА В ЛОЖИТЕ??????????
После ходете кажете че не сте протежета на Левски !!!!
Е няма как да не го смятат всички след като така "обективно" отразявате нещата.
Хайде кажете ми де и не е клюка само това има си материал в спортал със видео и снимки, но тук гледат да не блегнат на това че мача бил цирк и моля ви се минути след като се разбра за боя в ложите тук пише ИЗВЪНРЕДНО : Левски иска оставката на Михайлов.
Това ли е ви е най важната новина да ни занимавате Левски какво иска, кога ходи до тоалетна, кой кога напуска стадиона и кой как ритнал топката?
Пак питам ЗАЩО НЯМА НИЩО ТУК В ГОНГ ЗА ТОВА КОЕТО СТАНА В ЛОЖИТЕ??????????
После ходете кажете че не сте протежета на Левски !!!!
Е няма как да не го смятат всички след като така "обективно" отразявате нещата.
Сладкооо,ако може всеки мач така да свирят срещу вас...