Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

terazini
Контакти:

Re: Левски - ВЪН ОТ "А" ГРУПА

Мнениеот terazini » 26 ное 2009 00:09

metal1111 написа:еи теразини поосерко, да наистина ПИРИН Е ГРАНД защото само тои успя да победи новият шампион

Не съм го казал с цел да засегна някои от отборите които съм изброил. Просто исках да кажа, че в България тази година футболът е още по-зле и сериозни отбори няма.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 ное 2009 00:10

Как ще вадят Латекса от групата бе - Гришата вече плати куп пари на съдиите - да остане капо ли искате!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 ное 2009 00:12

SAMP написа:
Иначе не мога да си намеря място заради това,което стана днес,но.............няма връщане назад,явно титлата е капарирана ;)

Не си само ти,аз също не съм на себеси :x
Добре че беше Бордо да ми се оправи малко настроението :mrgreen:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 ное 2009 00:12

Вие миени - уважаааа ли ти ма ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 26 ное 2009 00:17

[quote="terazini"]
Браво на Гонг.бг. Все пак това е Левски 1914 София. За тях или добро или нищо.

А защо Левски нямат място в българския футбол. Защото всичко това е системата им на работа. Защото 90% от скандалите в БГ футбола са провокирани от тях. И най-лошото е, че ги провокират техните ръководители. Е това е върхът. Всички отбори имат и по-луди фенове. Обаче когато са подкрепяни и подтиквани да правят щуротии от ръководството на техния клуб...
Аз не съм нито от Левски нито от Литекс. Фен съм на един доста закъсал отбор. Гледах мача напълно безпристрастно. Единствената спорна ситуация беше изгонването на Еньо. Но такива картони се дават всяка седмица в Европа. И всички са доста спорни. Но се дават.
А явно някои хора в Левски си помислиха, че щом като са победили такива грандове като Своге, Мездра, Пирин и Ч. море, значи са станали велики. И титлата трябва да им се присъди служебно ... пак.
ВЪН ЛЕВСКИ 1914 ОТ А ГРУПА Това е ясно на всички от години но..................кучето си лае............... :idea:

bobi743
Контакти:

Мнениеот bobi743 » 26 ное 2009 00:19

Точно и правилно казано.Левски ВЪН от "А" група.ТЕ го заслужават.
Подкрепям.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 26 ное 2009 00:22

Тоя Дихонов един път го ударили с бутилка, втори път със запалка, трети път с камък -поне се научете да лъжете като хората!!!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Tsetso
Контакти:

Мнениеот Tsetso » 26 ное 2009 00:25

Мен по ми е интересно какво ще напише сега Светослав Табаков. След като даде всичко от себе си да контрира Ники Александров. Едно цитатче

...Излиза, че българският футбол е някакъв остров на безветрието. А дали е така... Май на този етап трябва наистина да се вслушаме в реалистичните гласове да снижим претенциите си. Наистина, на какво отгоре имаме такива изисквания към нашите футболисти и съдии. Да си кютаме кротко в тинята и да си траем!

Лесно е на чужд гръб. Ха сега кажи ще си траеш ли?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 26 ное 2009 00:26

Честно казано нямам спомени на Левски да са показани толкова картони на "Герена".Не са свикнали...оттам дойде напрежението по трибуните.Пловдивските отбори в това отношение имаме богат опит от наказания,претръпнали сме :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Real_Madrid1
Контакти:

Мнениеот Real_Madrid1 » 26 ное 2009 00:30

Момчета какво се занимавате с топ terazini просто да го банират, да се наспи и да си пише във форума на тоя сайт където ги е видял тея заглавия, това е сайт за малоумници за кво му се вързвате, а и Литекс от кога е отбор пък чак и фенове има те са 20 фанатика фенове на техният сайт където пишат такива заглавия .

Върни се в “Архив”