Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!
Господин forever,не разбрах само счетоводството ще стачкува ли?
Служителите на клуба, а и българските футболисти са си в правото да стачкуват. Аз лично съм солидарен с тях. Не плюйте юношите на клуба, защото това, че са слаби е също следствие от селската политика и нищо не може да се промени отведнъж!
Сделка и до ден днешен няма. Значи заплатите ги дължи селския. До вчера го плюехте, а днес му гласувате кредит на доверие.
За мен всички тук сте пълни наивници
Излиза супер непознат италианец, хвърля две три фразички, които очакваме да чуем и всички му вярваме
при условие, че това е N - тия поред "сигурен собственик"...................
В същото време всички тук познаваме селския и знаем, че той не иска да продава, а се оказва, че му вярваме
СУПЕР НАИВНИЦИ!!!
Прекалено много кредити на доверие отпуснахме и май е време пак да се въоръжаваме!
АЗ ИСКАМ СВОБОДЕН БОТЕВ!
Сделка и до ден днешен няма. Значи заплатите ги дължи селския. До вчера го плюехте, а днес му гласувате кредит на доверие.
За мен всички тук сте пълни наивници

В същото време всички тук познаваме селския и знаем, че той не иска да продава, а се оказва, че му вярваме

СУПЕР НАИВНИЦИ!!!
Прекалено много кредити на доверие отпуснахме и май е време пак да се въоръжаваме!
АЗ ИСКАМ СВОБОДЕН БОТЕВ!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
terro написа:Служителите на клуба, а и българските футболисти са си в правото да стачкуват. Аз лично съм солидарен с тях. Не плюйте юношите на клуба, защото това, че са слаби е също следствие от селската политика и нищо не може да се промени отведнъж!
За мен всички тук сте пълни наивнициИзлиза супер непознат италианец, хвърля две три фразички, които очакваме да чуем и всички му вярваме
В същото време всички тук познаваме селския и знаем, че той не иска да продава, а се оказва, че му вярваме![]()
СУПЕР НАИВНИЦИ!!!
АЗ ИСКАМ СВОБОДЕН БОТЕВ!
ивсички пари, които се плащат в момента, ги плаща селския, нали? Браво, ненаивнико!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Цяла България разбра ,че Христолов=Италиянците и Италиянците=Христолов. Само няколко от феновете на Ботев не можахте да го разберете...
Abbiati написа:terro написа:Служителите на клуба, а и българските футболисти са си в правото да стачкуват. Аз лично съм солидарен с тях. Не плюйте юношите на клуба, защото това, че са слаби е също следствие от селската политика и нищо не може да се промени отведнъж!
За мен всички тук сте пълни наивнициИзлиза супер непознат италианец, хвърля две три фразички, които очакваме да чуем и всички му вярваме
В същото време всички тук познаваме селския и знаем, че той не иска да продава, а се оказва, че му вярваме![]()
СУПЕР НАИВНИЦИ!!!
АЗ ИСКАМ СВОБОДЕН БОТЕВ!
ивсички пари, които се плащат в момента, ги плаща селския, нали? Браво, ненаивнико!
По добре не го пиши това или пък дори и не си го помисляй, че инталианците дават някакви пари!!!
Нали до скоро тръбяхте, че не може да дават пари след като отбора не е техен??
Е тогава кажи ти кой плаща не само да ги защитавате сляпо
Incroyant написа:Цяла България разбра ,че Христолов=Италиянците и Италиянците=Христолов. Само няколко от феновете на Ботев не можахте да го разберете...
Тъпи сме, да! Айде бегай!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Abbiati написа:Incroyant написа:Цяла България разбра ,че Христолов=Италиянците и Италиянците=Христолов. Само няколко от феновете на Ботев не можахте да го разберете...
Тъпи сме, да! Айде бегай!
Я по споко, младеж!
Спокоен съм толкова, колкото аз реша, младеж!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Abbiati написа:ивсички пари, които се плащат в момента, ги плаща селския, нали? Браво, ненаивнико!
Можеш ли да ме светнеш какви пари се плащат в момента? Аз знам, че дублиращият отбор сам си плаща горивото. За ДЮШ нищо не се плаща, а и двете са собственост на клуба.
Ирена също плащаше пари ама отбора не е неин!
Помисли си кой е наивника в случая......
Има една поговорка - "Парен каша духа", ама ние, като не се съобразяваме с нея, май отново супата ще духаме.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
terro написа:Abbiati написа:ивсички пари, които се плащат в момента, ги плаща селския, нали? Браво, ненаивнико!
Можеш ли да ме светнеш какви пари се плащат в момента? Аз знам, че дублиращият отбор сам си плаща горивото. За ДЮШ нищо не се плаща, а и двете са собственост на клуба.
Ирена също плащаше пари ама отбора не е неин!
Помисли си кой е наивника в случая......
Има една поговорка - "Парен каша духа", ама ние, като не се съобразяваме с нея, май отново супата ще духаме.
Браво botev forever. Надявам се че си доволен. Постигна целта си отново - кавги м/у феновете на отбора. А от изказванията ти днес стана ясно , че ти си един от служителите на ДХ-С които чакате пари.