Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

creamfields
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот creamfields » 25 ное 2009 11:58

Мен повече ме дразнят изказванията от рода "Отваряйте шампанското Ботев е свободен до дни" или някви такива.Наистина се обмисля стачка,но на този етап няма да е всички са в изчаквателна позиция както феновете така и футболистите така и персонала

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 ное 2009 12:05

Стачка в Ботев няма да има до края на полусезона,това е сигурно,самите момчета казаха ,че ще довършат сезона заради феновете ! И от сега да се говори преди всеки мач за такава стачка е изнервящо. И за какви 7 заплати се говори ,като скоро прибраха пари ВСИЧКИ
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

shotgun
Контакти:

Мнениеот shotgun » 25 ное 2009 12:16

Поредната провокация на botev forever преди мач. Да се чуди човек как до него достигат само отрицателни неща.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 ное 2009 12:17

Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Какъв ще е ефекта от тази стачка,не ми е ясно. :roll:
Изображение
Изображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 12:24

Canaries front написа:Стачка в Ботев няма да има до края на полусезона,това е сигурно,самите момчета казаха ,че ще довършат сезона заради феновете ! И от сега да се говори преди всеки мач за такава стачка е изнервящо. И за какви 7 заплати се говори ,като скоро прибраха пари ВСИЧКИ

Служителите са взели по 200лв,а футболистите по 400 на 5 ноември.Ти не вярваше и за запора на Пичоне,когато единствен аз писах!Никога няма да излъжа феновете.

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 12:26

Canaries front написа:аз няма нищо против това ,че пуска инфо.Просто всеки път го прави преди мач на Ботев и винаги в повечето случаи е грешно инфото,а с това изнервя останалите фенове.

Казвай кога ми е било грешно инфото!!Ще бъдеш конкретен като мен,а не празни внушения.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 ное 2009 12:29

Aз ако съм един евентуален нов собственик ,няма да дам и една стотинка на неиграещите баберици на селския.От каде на каде ще плащам заплати на някви деца,че и със седем месеца назад,НИКОГА!Като не им се плащаха толкова време заплатите ,защо седяха бе??????ЩО НЕ СИ ТРЪГНАХА ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ИТАЛИАНЦИТЕ?????????
ДА СИ ЕБЪТ МАЙКАТА ,НЯМА ПАРИ ЗА ВАС!!!!

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 12:35

PLOVDIV PEE 1912 написа:Aз ако съм един евентуален нов собственик ,няма да дам и една стотинка на неиграещите баберици на селския.От каде на каде ще плащам заплати на някви деца,че и със седем месеца назад,НИКОГА!Като не им се плащаха толкова време заплатите ,защо седяха бе??????ЩО НЕ СИ ТРЪГНАХА ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ИТАЛИАНЦИТЕ?????????

А работници и служители,които всекидневно си вършата работата!Седяха защото ги лъжат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 ное 2009 12:37

ами смятам 4е съм достатъчно коректен като ти казах за тази стачка ,че от доста време е повтаряш,казваш първо 7 месеца не са взимали пари ,а сега казваш на 5-ти ноември. И не на последно място кажи ми къде сам написал ,че невярвам за забраната за напускане на Пичоне ? Единственото което съм казвал по този случай е,че Христолов е човека който е длъжен да покрива тези сметки и в крайна сметка се поправи и това недорозумение .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 ное 2009 12:40

botev forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Aз ако съм един евентуален нов собственик ,няма да дам и една стотинка на неиграещите баберици на селския.От каде на каде ще плащам заплати на някви деца,че и със седем месеца назад,НИКОГА!Като не им се плащаха толкова време заплатите ,защо седяха бе??????ЩО НЕ СИ ТРЪГНАХА ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ИТАЛИАНЦИТЕ?????????

А работници и служители,които всекидневно си вършата работата!Седяха защото ги лъжат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А,защо не застанаха на наша страна срещу селския????????????????????????????????Защо си натискаха парцалите цяла година и мълчаха????????????????????????????????????????ДА ЕБЪТ МАЙКАТА СЛУЖИТЕЛИТЕ ,НЯМА ПАРИ ЗА ТЯХ !!!!!!!!!!!!!!!НА КОЙТО НЕ МУ ОТЪРВА ДОВИЖДАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Архив”