Ако те успокоява, съдът никога не е осъждал Георги Илиев за разпространение на наркотици и трафик на хора, но това не ви пречи да се смеете с въпросните аргументи на съгражданите ви.
В България едрите престъпни риби никога не ги осъждат за нищо.
Цветан Василев отговаря
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Оманският държавен фонд ще съди България за фалита на КТБ
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
А БРЕ ТИЯ ЖЪЛТУРИ ВСИЧКИ СТАНАХА СПЕЦИАЛИСТИ ПО БАНКОВО ДЕЛО,СЧУПИХА СЕ ДА ЗАЩИТАВАТ ТОЯ КАРАИБРАХИМ ОТ ГАБРОВО,МИЛЕЕЩ ЗА БОТЕВЪ,ЕБА*ТИ И И НАИВНИТЕ СЕЛЯНДУРИ,ЗАТОВА ЩЕ ВИ БЪЗИКАТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ,ХР.БОТЕВ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА,ЧЕ МУ ПОЛЗВАТ ИМЕТО ЗА ЗАЩИТА НА ТУРСКА ПАРТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УМРЕТЕ СЕЛСКИ ОСМАНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
1982 написа:Ясно е, че всичко се случва по план, доскоро Доган и слугите му - Василев и Пеевски, заедно богатееха, сега единият вече е ненужен и му спретнаха завера, но това не го прави невинен, напротив, и той е в кюпа.
И той е в кюпа, но ситуацията рефлектира върху цялата държава! Освен парите на вложителите, пенсии и заплати на много хора са блокирани.. А бъдещето на хиляди работни места е под въпрос! Все пак да не забравяме, че банката има активи в много от големите компании в България, като Булгартабак, Виваком и т.н. Ако от цялата работа беше потърпевш единствено Василев - с мед да го намажеш!

za nas e toj religiq написа:Tommi написа:za nas e toj religiq написа:За трети път те питам, ЗАЩО са със спрени праваКое ги е накарало да деистват така
Кое налага закона да се използва в този си вид , а не в друг
Заради състоянието, в което е изпаднала банката. Това вече е преценка на хора, от които е поискан специален надзор и които са наложили такъв.
И кое му различното състояние от това на ПИБИ какво става ако се окаже, че в банката всичко е наред
Ще се извиняват ли, ще им връщат клиентите и загубите ли, ще им възобновят бизнеса
Как ще се окаже, че в банката всичко е наред, като банката свърши парите?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
RedeviL написа:1982 написа:Ясно е, че всичко се случва по план, доскоро Доган и слугите му - Василев и Пеевски, заедно богатееха, сега единият вече е ненужен и му спретнаха завера, но това не го прави невинен, напротив, и той е в кюпа.
И той е в кюпа, но ситуацията рефлектира върху цялата държава! Освен парите на вложителите, пенсии и заплати на много хора са блокирани.. А бъдещето на много работни места е под въпрос! Все пак да не забравяме, че банката има активи в много от големите компании в България, като Булгартабак, Виваком и т.н. Ако от цялата работа беше потърпевш единствено Василев - с мед да го намажеш!
Няма смисъл , ние сме лудите! Как да обясниш на един прост, злобен и заблуден човек, че с действията си държавата (в лицето на БНБ и правителството) пречи на себе си и цялото и население, а работи в полза на определен кръг хора

kikooo1912 написа:Tommi написа:kikooo1912 написа:
Знам какво пише в чл.116. Питах те къде в чл. 116 е записано, че останалите разпоредби от закона не се прилагат при поставяне на банката под специален надзор, и по конкретно чл.35 от същия закон???
Кой да извърши увеличаването на капитала по нормалния ред, след като акционерите и органите са със спрени правомощия, спряна дейност и под контрола на БНБ? Много неща не са ти ясни, но няма лошо да спориш просто за спорта, не ми пречиш.
БНБ може да разреши на акционерите на основание чл.35 да увеличат капитала на банката, тъй като никъде в чл.116 не е упоменато, че когато банката е поставена под специален надзор, останалите разпоредби от закона, включително чл.35 не се прилагат.
Или неискаш, или нямаш капацитет да го разбереш и в двата случая няма смисъл да ти обяснявам повече.
Значи отнемат правомощията на акционерите по един член от закона, а по друг член им дават право да изпълнят правомощията си?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
za nas e toj religiq написа:
Няма смисъл , ние сме лудите! Как да обясниш на един прост, злобен и заблуден човек, че с действията си държавата (в лицето на БНБ и правителството) пречи на себе си и цялото и население, а работи в полза на определен кръг хора![]()
![]()
![]()
Не се прави на загрижен за народа, защитавате бясно Цветан Василев, защото ви издържа, ако беше собственик на Локомотив Пд, съвсем други щяхте да ги пишете.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Томи, откажи се, братче, няма да излезеш на глава с птичетата, те, само и само да защитят престъпния си собственик, не специалисти по банково дело, ами и по ядрена физика ще станат.![]()
![]()
![]()
Ясно е, че всичко се случва по план, доскоро Доган и слугите му - Василев и Пеевски, заедно богатееха, сега единият вече е ненужен и му спретнаха завера, но това не го прави невинен, напротив, и той е в кюпа.
Аз имам опит с такива като тях.

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Tommi написа:za nas e toj religiq написа:Tommi написа:za nas e toj religiq написа:За трети път те питам, ЗАЩО са със спрени праваКое ги е накарало да деистват така
Кое налага закона да се използва в този си вид , а не в друг
Заради състоянието, в което е изпаднала банката. Това вече е преценка на хора, от които е поискан специален надзор и които са наложили такъв.
И кое му различното състояние от това на ПИБИ какво става ако се окаже, че в банката всичко е наред
Ще се извиняват ли, ще им връщат клиентите и загубите ли, ще им възобновят бизнеса
Как ще се окаже, че в банката всичко е наред, като банката свърши парите?Айде да мислим малко, преди да пишем.
Айде да говорим НЕ каквото ни е изгодно ! Банката си е свършила кеша, тоест наличните пари , нито е в несъстоятелност , нито пък няма други възможности да се стабилизира

БНБ не трябва ли да помага в тия случаи, а не да пречи

- El Commandante
Tommi написа:Затова Оманският фонд може да пие една студена вода,
Извинявай брато,ама ако аз имам 30% в 5 милиарда и некой е така реши от въздуха да ми ги открадне със супер смешна и съшита с бели конци история,пиенето на студена вода нема да е опция ако се сещаш, и на тея палячовци ше им се ебе пичицата лелина...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?