Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Левски договори Зе Соареш за Металург Донецк, Мечо с минимал

Мнениеот zlostar » 23 ное 2009 14:06

_RoKi_ написа:Е като го продава Батков,намерил ли ме у заместник-освен Телкийски,няма друг на този пост,но той още 1г. и това ще му е.Другите 2 варианта са два-или да мъчи Йовов на тази позиция/аз мисля,че той е играл там преди/ или да злага на някой юноша/този вариант не е лош,но трябва да е някой,който вече е "опитвал" вкуса на "А" група/.Варианта да купи някой на неговото място отпада по разбираеми причини :) Да видим как ще се развият нещата 8-)

Лъчо Балтанов!!!
Аз и по-рано бях писал, ама кой да чете. В всички юнушески формации Лъчо играе дясно крило, вкл. и за всички възрастови групи, за които е играл в нац. отбор. След бягството на Пелето Мъри почна да го тормози за десен бек, а от скоро го мъчат и за опорен халф. Ако разкарат Зе най-после Лъчо ще има възможност да се конкурира с Мечо за традиционния си пост.

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Мнениеот chervena burq » 23 ное 2009 19:22

След казангейт започна втора серия МЕТАЛУРГГЕЙТ давидим сега батков кой ще обвини за този 'трансфер 'може би отново шефовете на ЦСКА защото са от Перник и Велизар Димитров играе там .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 ное 2009 20:16

chervena burq написа:След казангейт започна втора серия МЕТАЛУРГГЕЙТ давидим сега батков кой ще обвини за този 'трансфер 'може би отново шефовете на ЦСКА защото са от Перник и Велизар Димитров играе там .

Тъкмо се зарадвах, че чета интересни мнения на строго футболна тема (вместо глупостите за афери, данъчни, ипотеки и т.н. , с които за съжаление понякога се пълнят форумите) и пак се намери някой да осере пейзажа :evil: Червена буря ли си, червен вятър ли си, защо не драскаш във вашия си форум? Даже ти предлагам тема: Ще пътува ли Любо Пенев другата седмица за Лондон, или не? Можеш да не ми благодариш :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 ное 2009 21:55

blue avalanche написа:
_RoKi_ написа:Е като го продава Батков,намерил ли ме у заместник-освен Телкийски,няма друг на този пост,но той още 1г. и това ще му е.Другите 2 варианта са два-или да мъчи Йовов на тази позиция/аз мисля,че той е играл там преди/ или да злага на някой юноша/този вариант не е лош,но трябва да е някой,който вече е "опитвал" вкуса на "А" група/.Варианта да купи някой на неговото място отпада по разбираеми причини :) Да видим как ще се развият нещата 8-)

Ми като не е "опитвал вкуса на А група" ще го опита.Искренов и Сираков да не би от първата си година да късаха мрежите.Помним какви "дръвчета" бяха.Никой не се е родил научен.Щото в Левски сме виждали и такива,дето са "врели и кипели в А група",пък след идването при нас се осраха.Тъй,че...И не знам защо,непрекъснато се пробутва тезата,че Левски е зле финансово?Да сте видели играчи с извадени джобове?Някой да се е оплакал,че не му е платено?Срещал съм много хора в България с пълни джобове,дето твърдят:"абе,знайш ли,нямам пари."Всъщност,не съм чул някой тук да излезе и да каже:"имам пари".То май си ни е национална черта?
Кой е казал,че Левски е зле финансово,тук става въпрос за Батков и неговата стиснатост :) А като написах "опитвали вкуса на "А" група",имах предвид да са играли поне 1-2 мача като титуляри в мъжкия тим,защото едно е на играеш в старша възраст,друго е в мъжки отбор

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 ное 2009 21:58

zlostar написа:

Лъчо Балтанов!!!
Аз и по-рано бях писал, ама кой да чете. В всички юнушески формации Лъчо играе дясно крило, вкл. и за всички възрастови групи, за които е играл в нац. отбор. След бягството на Пелето Мъри почна да го тормози за десен бек, а от скоро го мъчат и за опорен халф. Ако разкарат Зе най-после Лъчо ще има възможност да се конкурира с Мечо за традиционния си пост.
Прав си,че преди там играеше,ама аз вече като свикнах на този пост /десен бек/ да го гледам и съвсем го забравих :) ....Еми да го налага Гонзо,има качества момчета,с повече мачове ще натрупа опит и най-важното-УВЕРЕНОСТ :!:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 ное 2009 22:43

Ако го шитнем Зе за 400 хилки ще е супер яко.

sgbs

БОРЕ, СТАВАШ ВСЕ ПО-СМЕШЕН!

Мнениеот sgbs » 24 ное 2009 07:54

Да прав си, Батков прави много глупости, а и парите не му стигат. Как успя да уредиш Божинов за Левски?! А Батков го е прецакал и той от зор отишъл в Парма! Те и Ман. сити сигурно са предпочитали да го преотстъпят на нас а не в Италия...Боре, Боре...много просто момче си. Селянче си беше и селянче си остана! То да беше само ти...аман от "легенди"!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: БОРЕ, СТАВАШ ВСЕ ПО-СМЕШЕН!

Мнениеот tarikat » 24 ное 2009 08:45

Ето цялата новина .
Легендата на Левски и бивш спортен-директор в клуба Даниел Боримиров разкри пред "Меридиан мач" някои много интересни факти от работата си на "Герена". Борето отговори на нападките по негов адрес от страна на собственика на клуба Тодор Батков, като заяви, че адвокатът е сътворил куп лъжи, сложил е черен печат на Левски, измислил си е "Казанската афера", излъгал е Мъри Стоилов и Наско Сираков, провалил е контрола с Вердер (Бремен) и е осуетил привличането на играчи като Иван Стоянов, Коста Янев, че дори и Валери Божинов в клуба.

"Вече ми писна от глупостите на Батков. Тоя е за психиатрията. Нищо чудно, ако го нападнат извънземни да обвини мен за това. Батков сложи черен печат на Левски навръх 95-ата годишнина на клуба. Направи го както само той може с "Казанската афера" и куп лъжи. Първо излъга Мъри и Наско, че ще ги остави да работят и дори измисли "План 2009". Два дни след това ги изгони. После излъга германския шампион Вердер и немската футболна лига за някакви си 60 хил. евро. Излъга и Краси Балъков, с който се бяха разбрали да поеме Левски и после не му вдигаше телефона. Само няколко дни след като каза, че Емо Велев е неполатим на поста си, излъга и него. Той каза това след първия мач със Санта Хулия, а веднага след втория уволни Кокала. Това са само част от лъжите на Батков, а да не говорим колко пъти ме е лъгал и лично мен", изригна Боримиров.

Любимецът на "синята" агитка коментира и твърденията на боса, че той е искал звездите на Сливен Иван Стоянов и Коста Янев да преминат на "Герена", но Боримиров и Велев не са ги желали. Двамата в момента играят в ЦСКА и са сред лидерите на "армейците". Дани дори отиде по-далеч, разкривайки, че клубът е преговарял за наемане под наем на българския национал Валери Божинов от Манчестър Сити, но Батков е осуетил и този трансфер.

"Просто не знам как да си обясня батковите "разкрития" за Иван Стоянов и Коста Янев. Той типично по комунистически търси вината навсякъде другаде, но не и в себе си. Истината е, че Батков не става за шеф дори и на заводски отбор. Аз лично съм преговарял с Иван Стоянов, Коста Янев и Цветан Генков и Батков все повтаряше: Да, да, да... После обаче не даваше никакви пари. Дори се бяхме разбрали с Валери Божинов. Искахме да вземем нападатея под наем, но дори и тази сделка бе осуетена, защото Батков не даде пари", разкри Борето.

Бившият спортен-директор завърши със съвет към Батков: "Поведението на адвоката е меко казано неадекватно. Напълно разбирам защо феновете на Левски непрестанно го плюят. Ще го посъветвам още сега да мине през психиатрията да потърси помощ. Иначе много скоро ще започне да твърди, че са го атакували марсианците".

Sportal.bg

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 ное 2009 08:57

Браво Дани,наистина си голям,войната с Батков трябва да продължи с още по-голяма сила нищо,че отлепи от дъното.След Наско,Мъри,Дани,Кокала тая утрепка е на път да се подиграе и с друга легенда само и само да угоди на *ибачит* си Заберски и Жейнов.
п.с.Къв е Тодор Батков според нас?

Потребителски аватар
Punkd
Контакти:

Мнениеот Punkd » 24 ное 2009 09:06

ПаткоФФ ВЪН !

Върни се в “Архив”