Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
мемнто написа:Пореднят кьорфишек.
Ето ти бе ревльо, от вашия гуру:
Халфът Еденилсон Бергонси е отказал да подпише нов договор с Черно море, тъй като не било уважено желанието да му бъде повишена заплатата. От "Тича" предложили на бразилеца да преподпише със същите условия, но чрез своя мениджър Бергонси настоявал за повишаване на заплатата. След като никоя от двете страни не направила компромис, до сделка не се стигнало и на 30 юни футболистът става свободен агент.
Разбра се още, че Левски спори с американци за Еденилсон. "Сините" са готови да осигурят месечна заплата от 5000 евро на бразилеца, докато отбор от Мейджър Сокър Лийг му предлага 15 000 долара. Полузащитникът ще мисли още няколко дни, като неговото желание е да продължи да работи с Гонзо и на "Герена". Трансферът обаче може да стане факт, ако Левски вдигне с малко възнаграждението му.
http://www.prosport.bg/news/36930/%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80-%D1%81-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D0%9C%D0%9B%D0%A1-%D0%B7%D0%B0-%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%B8
И айде сега кажи каква е разликата с това:
Нападателят няма право да играе за Литекс
Новото попълнение на Литекс Омар Косоко може и да не заиграе за ловчанлии. Нападателят премина във водения от Красимир Балъков отбор преди седмица, месец след като напусна ЦСКА.
Livesport.bg разбра, че Косоко е имал контракт с „червените“ до края на месец юни и неправомерно е преминал в друг клуб, тъй като договорът му не е изтекъл.
Ръководството на „армейците“ ще предприеме съответните мерки спрямо футболиста като е възможно да се стигне до спиране на правата му.
Косоко бе последван в Литекс от приятеля си Джаксън Менди. От Борисовата градина се заканиха и на Менди заради бягството му.
Последна промяна от terata на 19 юни 2014 17:39, променено общо 1 път.
Честито! Тоя играе добре като за БГ стандартите. Определено е добър трансфер ако му плащате редовно! 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Aйде умнико, кажи ми как привлякохме и Маркиньос тогава, като договора му е до 30.06? От локото издадоха бележка за да може да тренира при нас до края на месецаи така.
Знаеш ли дали и сега не е така случаят? Договора подписан видя ли го? Мен ако ме снимат там с фланелката и аз ли съм подписал договор, или мога да го подпиша и на 01.07?
Аман от малоумници!
Знаеш ли дали и сега не е така случаят? Договора подписан видя ли го? Мен ако ме снимат там с фланелката и аз ли съм подписал договор, или мога да го подпиша и на 01.07?
Аман от малоумници!

- blue avalanche
- Контакти:
мемнто написа:Aйде умнико, кажи ми как привлякохме и Маркиньос тогава, като договора му е до 30.06? От локото издадоха бележка за да може да тренира при нас до края на месецаи така.
Аман от малоумници!
В този ред на мисли,ти видял ли си договора на Менди?А на Косоко?
И в този ред на мисли ти видя ли някое мое мнение, оспорващо или не техните договори?

blue avalanche написа:мемнто написа:Aйде умнико, кажи ми как привлякохме и Маркиньос тогава, като договора му е до 30.06? От локото издадоха бележка за да може да тренира при нас до края на месецаи така.
Аман от малоумници!
+ това дори и да не са подписали (ако не са), никой от клуба не ги е пуснал. Сеш' се? + това договорът на Менди не е до края на юни.
Ама малоумници, кво да ви прави човек.

мемнто написа:blue avalanche написа:мемнто написа:Aйде умнико, кажи ми как привлякохме и Маркиньос тогава, като договора му е до 30.06? От локото издадоха бележка за да може да тренира при нас до края на месецаи така.
Аман от малоумници!
+ това дори и да не са подписали (ако не са), никой от клуба не ги е пуснал. Сеш' се? + това договорът на Менди не е до края на юни.
Ама малоумници, кво да ви прави човек.
При неплащане на заплатките не са и длъжни да питат дали някой от клуба ше ги пусне сеш' се, ама малоумници, кво да ви прави човек.

Последна промяна от terata на 19 юни 2014 17:51, променено общо 1 път.
Да, но като му е преведена заплатата това не важи. Ще видим какво ще каже ФИФАта. 

мемнто написа:Да, но като му е преведена заплатата това не важи. Ще видим какво ще каже ФИФАта.
Хахахахах