Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: Стоилов вече не е треньор на Ботев!

Мнениеот caci » 04 юни 2014 18:32

Това ми прилича на нов собственик на Левски,който си премества екипа от Пловдив в София.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 юни 2014 18:33

Днешните изненадващи оставки на Станимир Стоилов и Димитър Димитров - Херо от Ботев Пловдив, имат своето логично обяснение. Дуото напусна изненадващо заеманите постове в “жълто-черния“ клуб след разговор със собственика Цветан Василев.

Трансферни игри или по-точно: опит за игри с парични средства, предназначени за трансфери, са коствали напускането на Стоилов и Херо. В заверата бил включен и румънски мениджър, с опит и име на трансферния пазар в северната ни съседка.

Тази информация достигна до LIVESPORT.BG от няколко независими един от друг източника. Херо и Мъри обявили една трансферна сума - доста по-висока от котируемата - на банкера Василев за играча на Астра Гюргево Константин Будеску, а с помощта на румънския импресарио, разликата щяла да бъде разделена между тях.

Цветан Василев обаче разбрал за двойната игра на своите хора и им предложил елегантно решение и изход от ситуацията, за да запазят двамата своето име и достойнство пред футболната общественост: Мъри подава оставка, като изтъква, че проблемите с феновете, в които се забърка са го принудили на тази стъпка, а Херо - заради забавени трансфери.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 04 юни 2014 18:38

джони написа:

Днешните изненадващи оставки на Станимир Стоилов и Димитър Димитров - Херо от Ботев Пловдив, имат своето логично обяснение. Дуото напусна изненадващо заеманите постове в “жълто-черния“ клуб след разговор със собственика Цветан Василев.

Трансферни игри или по-точно: опит за игри с парични средства, предназначени за трансфери, са коствали напускането на Стоилов и Херо. В заверата бил включен и румънски мениджър, с опит и име на трансферния пазар в северната ни съседка.

Тази информация достигна до LIVESPORT.BG от няколко независими един от друг източника. Херо и Мъри обявили една трансферна сума - доста по-висока от котируемата - на банкера Василев за играча на Астра Гюргево Константин Будеску, а с помощта на румънския импресарио, разликата щяла да бъде разделена между тях.

Цветан Василев обаче разбрал за двойната игра на своите хора и им предложил елегантно решение и изход от ситуацията, за да запазят двамата своето име и достойнство пред футболната общественост: Мъри подава оставка, като изтъква, че проблемите с феновете, в които се забърка са го принудили на тази стъпка, а Херо - заради забавени трансфери.

И LIVESPORT.BG научиха за това от "форума на гонг" или някой пловдивски вестник :?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 юни 2014 18:42

caci написа:Това ми прилича на нов собственик на Левски,който си премества екипа от Пловдив в София.

Мечтай си!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 04 юни 2014 18:44

caci написа:Това ми прилича на нов собственик на Левски,който си премества екипа от Пловдив в София.

От утре почват да местят и стадиона и базата в София.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 юни 2014 18:47

аз пък знам за вариант за точно обратното-от София преместване в Пловдив

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2014 18:50

Не трябваше да го прогонвате!!!Сега ще вземе да се изтърси при нас... :cry:

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 04 юни 2014 18:51

Честито момчето! Днес беше голяма радост толкова усмихнати лица отдавна не бях виждал, на два от телефоните ми им падна батерията обаждаха се и хора, които отдавна не бях чувал и всеки с един и същ рефрен "Честито".
Изображение

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 04 юни 2014 18:59

Сбогом сини коВри.На никого няма липсвате.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 04 юни 2014 19:02

ЧУДЕСНО... :)

Върни се в “Архив”