Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот yasen » 24 май 2014 20:03

не съм съжалявал за трансфера на Мата, даже напротив, направихме страхотна сделка, 38 млн.паунда е изгодна трансферна сума само и единствено за Челси.
Давид Луиз е сърцат, раздавал се е на 100%, харесваше се на феновете, но както някой каза в този форум, ВЪВ ФУТБОЛА ДНЕС НЯМА МЯСТО ЗА САНТИМЕНТИ, ВСИЧКО Е БИЗНЕС! Факт е, че той направи най-силните си мачове, когато играеше без почивка при Бенитес, просто нямаше умора тогава и беше безспорния лидер.
Миналият сезон не бе така, игра твърде малко като центр.защитник, допусна сериозни грешки, може би точно защото нямаше игрова практика. Игра и като деф.халф и то в най-важните и отговорни мачове от сезона за Челси, вярно е, че допусна грешки, които не се набиваха чак толкова на очи, защото компенсираше с желание и сърце, но няма да забравя приноса му за елиминацията на ПСЖ и думите на Моуриньо за него след мача: "Давид игра като животно"!
Все си мисля, че Моуриньо щеше да го задържи в клуба, ако не беше постъпила толкова добра оферта, 50 млн.паунда за Давид Луис е по-малоумен трансфер от 50 млн. паунда за Торес. Но щом се намери клуб който да извади такива пари, трябва да си най-големия тъпак да я отхвърлиш.
Разсъждавам чисто икономически, може би не е правилно, но живеем в такъв свят. НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ИГРАЧИ, ТРЕНЬОРИ, СОБСТВЕНИЦИ.
ИМА ОБАЧЕ НЕЗАМЕНИМИ ОТБОРИ! Челси е любим клуб на милиони по света, който не одобрява трансферите и се счита за по-голям специалист от треньори, собственици, да сменя клуба.
и да не ме разберете погрешно, аз не одобрявам трансфера на Луиз, но аз лично щях да го използвам деф.халф с Матич, но явно треньорските виждания са други.
За мен лично Давид Луиз не е добър центр.защитник, десният бек Иванович е доста по-стабилен и притежава далеч повече качества за такава позиция на терена.
За такава цена 50 млн.паунда, нямаш право на отказ. За Азар обаче цената е с поне 50% нагоре, ако се намери кой да я предложи, защо пък да не продадем и него?!
Въпреки, че ще стане прекалено, нали?!
п.с. предпочитах трансфери на Рамирес или Оскар, но кой ме пита мен? аз съм един фен, който просто трябва да подкрепя клуба.
Вярвам, че Курт Зума ще направи така, че няма да се чувства липста на Давид Луиз в центъра на защитата.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 24 май 2014 20:59

Раегар, ти Давид Луис с Меси ли го сравняваш, Меси къде е - той къде е, Меси колко успехи има - той колко успехи има, Меси направи много за клуба си и затова бе възнаграден, а Давид Луис ту играеше, ту не играеше и как да не е направил добър сезон колко вкарани голове има и даже имаше контузия по едно време и пак вкарва. Е, как няма да вярваме в треньора си, у него ни е надеждата играта да ни се подобри.А относно запомнянето, помня и мача му срещу Сити този сезон и в него игра хубаво, също така и в един мач с Юнайтед, когато вкара гол, мисля че завърши 3:3. Мисля да спрем с това безсмислено спорене, времето ще покаже дали ще се подобрим, дали не.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 25 май 2014 14:25

Изображение Предполагам че това ще ни е титулярния състав през новия сезон.. Предполагам ще продадем поне 3-4 футболиста това лято , има доста които ще бъдат преотстъпени отново.. Бих се радвал да вземем Рикардо Родригез от вълците или Шоу за левия бек + Кроос и Кощата ще е супер..

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 25 май 2014 16:15

Няма да са супер докато не се намери адекватен заместник на Мата. Оскар няма да издържи цял сезон на тази позиция, а за там трябва и отговорност, а той в много мачове се е криел.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 25 май 2014 19:21

terry_lampard написа:Няма да са супер докато не се намери адекватен заместник на Мата. Оскар няма да издържи цял сезон на тази позиция, а за там трябва и отговорност, а той в много мачове се е криел.

Не мисля , че ще имаме затруднения , имаме много силни резерви като Шурле и Салах , които може да се пробват там , а защо не да вземем Кроос/Ракитич за тази позиция..

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 25 май 2014 19:39

Коща с тея контузии...??? :?
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 26 май 2014 13:23

Kallachew написа:
terry_lampard написа:Няма да са супер докато не се намери адекватен заместник на Мата. Оскар няма да издържи цял сезон на тази позиция, а за там трябва и отговорност, а той в много мачове се е криел.

Не мисля , че ще имаме затруднения , имаме много силни резерви като Шурле и Салах , които може да се пробват там , а защо не да вземем Кроос/Ракитич за тази позиция..

Кроос остава в Байерн
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 26 май 2014 15:00

Kallachew написа:Изображение Предполагам че това ще ни е титулярния състав през новия сезон.. Предполагам ще продадем поне 3-4 футболиста това лято , има доста които ще бъдат преотстъпени отново.. Бих се радвал да вземем Рикардо Родригез от вълците или Шоу за левия бек + Кроос и Кощата ще е супер..

Дано не е това.Вилиан си е абсолютната резерва за клуб като Челси.Нито има някаква невероятна техника нито се раздава - Шурле е с две класи над него.За Кроос нямам наблюдения и няма да го коментирам.Иванович си мсиля, че ще играе повече като ЦЗ този сезон отколкото от дясно и ще се вземе нов ляв бек.Тази година ще се изхарчат около 100мил. за трансфери така, че очаквам поне 4 нови играчи.

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 26 май 2014 15:48

lorda1234 написа:
Kallachew написа:Изображение Предполагам че това ще ни е титулярния състав през новия сезон.. Предполагам ще продадем поне 3-4 футболиста това лято , има доста които ще бъдат преотстъпени отново.. Бих се радвал да вземем Рикардо Родригез от вълците или Шоу за левия бек + Кроос и Кощата ще е супер..

Дано не е това.Вилиан си е абсолютната резерва за клуб като Челси.Нито има някаква невероятна техника нито се раздава - Шурле е с две класи над него.За Кроос нямам наблюдения и няма да го коментирам.Иванович си мсиля, че ще играе повече като ЦЗ този сезон отколкото от дясно и ще се вземе нов ляв бек.Тази година ще се изхарчат около 100мил. за трансфери така, че очаквам поне 4 нови играчи.

Само луд човек може да твърди ,че Вилиан не се раздава , всичко друго може да му куца , но специално за това не съм съгласен бразилчето е изключителен мотор не спира да тича..

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 26 май 2014 17:47

Kallachew написа: ,че Вилиан не се раздава , всичко друго може да му куца , но специално за това не съм съгласен бразилчето е изключителен мотор не спира да тича..

То не става само с бягане.Виж Шурле, още не ми го побира главата защо не е твърд титуляр.Ще се повторя, но за мен Вилиан не е нищо повече от резерва.

Върни се в “Архив”