ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 01:44

Мляко с ориз написа:
RedeviL написа:Контролирането на мача се определя от резултата на таблото и поведението на футболистите! Пак се повтарям - тактиката на Симеоне сработваше перфектно почти цял мач! Както написа колегата по-горе - до 70 мин. играчите им бяха напълно обезличени, без нито едно чисто положение (освен това на Бейл в аут), всички празни пространства по терена се покриваха от играчите на Атлетико, а при 1:0 и перфектно сработване на тактиката, която практикуваш, ако това не е контролиране на мач - не знам..

Резултатът на таблото в крайна сметка сочи 4:1. Това първо,. Второ, до 93 сочеше 1:0, ама поведението на футболистите както казваш беше само едно- Реал пресираше и атакуваше, Атлетико се бранеше. Логично донякъде, но виж крайния резултат.... Това е финал в ШЛ, не е мач от А група... Няма как отбор, който си седи в половината, брани се, пробва да руши всячески играта да контролира мач...

Ако не бях гледал мача, щях да си помисля, че Реал са мачкали 120 минути Атлетико, които пък не са минали нито един път центъра, а владението на топката през целия мач е било нещо от рода на 80%-20% в полза на Реал. И да, Реал са си вкарали нелеп автогол, с който резултатът е станал в полза на Атлетико. Ясно! Няма какво повече да се коментира! Честита смазваща победа на белия балет и 10-та ШЛ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 май 2014 01:46

Велико, незабравимо. Просто нямам думи да опиша чувството. Благодаря на момчетата, че сбъднаха мечтата . Серхио Рамос затова ми е любимия играч от сегашния отбор, защото знае какво е мадридидизма - борба до последната секунда, до последния дъх. Миналата година, по същия начин вкара в продълженията на Дортмунд и бяхме на косъм от финала. Тази година - два гола на Байерн насред Мюнхен и днес беше черешката на тортата. ВЕЛИК. А за мача, няма какво да коментирам, мисля, че отборът, който създаде повече положения и искаше повече победата в крайна сметка триумфира. Атлетико хвърлиха много сили и старание, но мисля, че за 120 минути нямаха чисто положения изключвам гола, дошъл след доста левашка грешка на Касийяс, която я отдавам на напрежението . Не мисля, че съдията с нещо толкова е помогнал. В крайна сметка при шест направени смени и в последните десетина минути, на няколко пъти футболисти на Атлетико Мадрид се търкаляха по терена е нормално да се даде по-голямо продължение. А и голът не дойде в петата, а в третата минута. Ако трябва да издребняваме и един Коке трябваше да бъде изгонен още първото полувреме, защото не можах да му преброя грубите фалове. Както и да е, титлата на Реал Мадрид е напълно заслужена, дошла без дузпи, червени картони, голове от засади и т.н. След като си отстранил миналогодишните финалисти, след като си победил Байерн в Мюнхен с 4:0 мисля, че с право може да се радваш на титлата. Това, че Реал Мадрид изглеждаха по-свежи е нормално за всеки, който следи отборът . Тимът от един месец не играеше на пълни обороти в първенството, всички говореха за Лисабон, за Ла Десима. Правеха се доста ротации и се даде почивка на основните играчи. Докато Атлетико Мадрид буквално се бореха със зъби и нокти буквално до последната минута на първенството и си заслужиха титлата. Да днес, те играха без двамата си основни играчи Диего Коща и Арда Туран, но от Реал Мадрид не играха Шаби Алонсо (най-важния играч в средата на терена) и Пепе , който за подобни решителни срещи е много по-полезен от Варан( и който днес игра доста страхливо) . Спомнете си Пепе какви мачове направи срещу Байерн, които имаха над 20 ъглови в двете срещи, но нямаха чисто положение от тях, просто защото основно португалецът обра всичко възможно. Както и да е, в момента емоцията е много голяма, честито на всички мадридисти. Поздравления и за Атлетико Мадрид и Джак, твоите хора направиха вълшебен сезон, една приказка. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 май 2014 01:46

Девил, ако аз пък не бях гледал мача и ви бях чел тук 3-4 капацитети, щях да си помисля, че Атлетико са смазали Реал откъм преса, Реал нищо не са сътворили цял мач, нямали са смислени атаки, а са имали убийствен късмет да вкарат гол в 93 минута :lol:
Последна промяна от Мляко с ориз на 25 май 2014 01:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 май 2014 01:47

RedeviL написа:
Мляко с ориз написа:
RedeviL написа:Контролирането на мача се определя от резултата на таблото и поведението на футболистите! Пак се повтарям - тактиката на Симеоне сработваше перфектно почти цял мач! Както написа колегата по-горе - до 70 мин. играчите им бяха напълно обезличени, без нито едно чисто положение (освен това на Бейл в аут), всички празни пространства по терена се покриваха от играчите на Атлетико, а при 1:0 и перфектно сработване на тактиката, която практикуваш, ако това не е контролиране на мач - не знам..

Резултатът на таблото в крайна сметка сочи 4:1. Това първо,. Второ, до 93 сочеше 1:0, ама поведението на футболистите както казваш беше само едно- Реал пресираше и атакуваше, Атлетико се бранеше. Логично донякъде, но виж крайния резултат.... Това е финал в ШЛ, не е мач от А група... Няма как отбор, който си седи в половината, брани се, пробва да руши всячески играта да контролира мач...

Ако не бях гледал мача, щях да си помисля, че Реал са мачкали 120 минути Атлетико, които пък не са минали нито един път центъра, а владението на топката през целия мач е било нещо от рода на 80%-20% в полза на Реал. И да, Реал са си вкарали нелеп автогол, с който резултатът е станал в полза на Атлетико. Ясно! Няма какво повече да се коментира! Честита смазваща победа на белия балет и 10-та ШЛ!

Брат, нема смисъл просто, не се занимавай ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Мнениеот realmadrid_fan » 25 май 2014 01:47

Честито на всички мадритисти. Най-сетне дочачкахме Десетата. Браво на всички играчи(Ди Мария, Модрич и Варан за мен бяха най-добритете за Реал). Тази вечер Реал надигра по всички показатели (освен корнерите май) отбора на Атлетико. Не може с един случаен гол да се надяваш да спечелиш финал в ШЛ.
Продължението не знам дали трябваше да е 5 минути, но със сигурност трябваше да е минимум 4 минути, така че не виждам защо толкова много хора реват, при положение че Реал вкараха в 93 минута. Поздравления и за феновете на Атлети, за които остава да се радват все пак на спечелената титла в Испания.
[offtopic]Къде изчезна онази мишка frente atleti. Да не е скочило от някой мост момчето в 93 минута :?:[/offtopic]
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Потребителски аватар
Heo

Мнениеот Heo » 25 май 2014 01:48

Най-незаслужилия носител на трофея от създаването на турнира до сега!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 май 2014 01:50

просташка победа
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 01:50

Мляко с ориз написа:
RedeviL написа:А това наистина е най-смешното от цялата работа, че тук разни капацитети ми оприличават стила на Атлетико с този на Челси, без дори да виждат очебийните разлики в двата..

Никой не ти го сравнява пряко. Просто го споменахме. Защото Челси по съшия начин нямаха аргумент срещу Байерн и Барселона. В крайна сметка си чакаха шанса, точно както Атлетико днес си го чакаха. Играха груб и рушащ футбол, точно както Атлетико днес. Но отнесоха сумати критики. А вие другите капацитети да казвате, че мач се контролира от отбор, който руши играта с фалове през 2-3 минути е меко казано смешно ;)
Както и да е, явно няма да се разберем.
Тука сте 3-4 човека тези, дето го твърдите това нещо. Като гледам доста повече са хората, които смятат, че Атлетико с нищо не заслужиха този трофей и далеч не са "контролирали мача"

Аз не се опитвам да твърдя, че Реал не са заслужавали трофея, а че спечлването му от Атлетико съвсем нямаше да е незаслужено! Естествено, ако това беше станало в рамките на 90-те минути.. И това го казвам по простата причина, че в по-голямата част от редовните минути тактиката на Атлетико противодействаше тотално над тази на Реал, съответно с това и контролът над мача. Самият факт, че им липсваха голови положения го доказва! Развоят на събитията към края на мача, дългото продължение, късметлийския гол на Рамос и тоталното надмощие на Реал в продълженията е също така неоспоримо!

Iv3rs0n
Контакти:

Мнениеот Iv3rs0n » 25 май 2014 01:52

Madridist написа:Велико, незабравимо. Просто нямам думи да опиша чувството. Благодаря на момчетата, че сбъднаха мечтата . Серхио Рамос затова ми е любимия играч от сегашния отбор, защото знае какво е мадридидизма - борба до последната секунда, до последния дъх. Миналата година, по същия начин вкара в продълженията на Дортмунд и бяхме на косъм от финала. Тази година - два гола на Байерн насред Мюнхен и днес беше черешката на тортата. ВЕЛИК. А за мача, няма какво да коментирам, мисля, че отборът, който създаде повече положения и искаше повече победата в крайна сметка триумфира. Атлетико хвърлиха много сили и старание, но мисля, че за 120 минути нямаха чисто положения изключвам гола, дошъл след доста левашка грешка на Касийяс, която я отдавам на напрежението . Не мисля, че съдията с нещо толкова е помогнал. В крайна сметка при шест направени смени и в последните десетина минути, на няколко пъти футболисти на Атлетико Мадрид се търкаляха по терена е нормално да се даде по-голямо продължение. А и голът не дойде в петата, а в третата минута. Ако трябва да издребняваме и един Коке трябваше да бъде изгонен още първото полувреме, защото не можах да му преброя грубите фалове. Както и да е, титлата на Реал Мадрид е напълно заслужена, дошла без дузпи, червени картони, голове от засади и т.н. След като си отстранил миналогодишните финалисти, след като си победил Байерн в Мюнхен с 4:0 мисля, че с право може да се радваш на титлата. Това, че Реал Мадрид изглеждаха по-свежи е нормално за всеки, който следи отборът . Тимът от един месец не играеше на пълни обороти в първенството, всички говореха за Лисабон, за Ла Десима. Правеха се доста ротации и се даде почивка на основните играчи. Докато Атлетико Мадрид буквално се бореха със зъби и нокти буквално до последната минута на първенството и си заслужиха титлата. Да днес, те играха без двамата си основни играчи Диего Коща и Арда Туран, но от Реал Мадрид не играха Шаби Алонсо (най-важния играч в средата на терена) и Пепе , който за подобни решителни срещи е много по-полезен от Варан( и който днес игра доста страхливо) . Спомнете си Пепе какви мачове направи срещу Байерн, които имаха над 20 ъглови в двете срещи, но нямаха чисто положение от тях, просто защото основно португалецът обра всичко възможно. Както и да е, в момента емоцията е много голяма, честито на всички мадридисти. Поздравления и за Атлетико Мадрид и Джак, твоите хора направиха вълшебен сезон, една приказка. ;)

Друго беше мнението на феновете на Реал след реванша в Дортмунд. Там пак имаше 6 смени, бавене на играта, лежане, провокации, но видяхме само 2 добавени минути и куп обратни отсъждания в полза на тима от Мадрид.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 25 май 2014 01:53

RedeviL написа:
Мляко с ориз написа:
RedeviL написа:А това наистина е най-смешното от цялата работа, че тук разни капацитети ми оприличават стила на Атлетико с този на Челси, без дори да виждат очебийните разлики в двата..

Никой не ти го сравнява пряко. Просто го споменахме. Защото Челси по съшия начин нямаха аргумент срещу Байерн и Барселона. В крайна сметка си чакаха шанса, точно както Атлетико днес си го чакаха. Играха груб и рушащ футбол, точно както Атлетико днес. Но отнесоха сумати критики. А вие другите капацитети да казвате, че мач се контролира от отбор, който руши играта с фалове през 2-3 минути е меко казано смешно ;)
Както и да е, явно няма да се разберем.
Тука сте 3-4 човека тези, дето го твърдите това нещо. Като гледам доста повече са хората, които смятат, че Атлетико с нищо не заслужиха този трофей и далеч не са "контролирали мача"

Аз не се опитвам да твърдя, че Реал не са заслужавали трофея, а че спечлването му от Атлетико съвсем нямаше да е незаслужено! Естествено, ако това беше станало в рамките на 90-те минути.. И това го казвам по простата причина, че в по-голямата част от редовните минути тактиката на Атлетико противодействаше тотално над тази на Реал, съответно с това и контролът над мача. Самият факт, че им липсваха голови положения го доказва! Развоят на събитията към края на мача, дългото продължение, късметлийския гол на Рамос и тоталното надмощие на Реал в продълженията е също така неоспоримо!

Така вече съм съгласен. По принцип Реал Мадрид изпитва проблеми точно срещу такъв стил на игра като на Атлетико, Челси, Лион на времето.
И за сметка на това срещу Барселона, Манчестър, че дори и Байерн и Борусия е далеч по-лесно да вкара

Върни се в “Архив”