Мляко с ориз написа:RedeviL написа:Добре да махнем тези 5 удара в продълженията. Първо един мач се играе 90 минути. Второ какво направиха Атлетико цял мач? Може ли да ми кажеш едно тяхно 100% положение? Атлетико се бяха затворили и гледаха как да рушат играта цял мач. Това не е футбол. Не мтръднаха от мястото си. Ако това беше Челси, досега да има приказки за автобуси и разни други...
И Реал поне играеше нещо, опитваше да атакува, владееше топката и пробваше да стреля. Атлетико вкараха един гол, изцяло дело на Касияс и си помислиха, че мачът е техен.
Това е стилът на Атлетико срещу Барселона. Те по същият начин играха и на Кампа на 1/4 финалите....
Това е всичко друго, но не и контролиране на мач. Футболът е игра на голове, атаки, положения и всичко това. Днес Атлетико нищо от това не показаха...
Ти си сигурно единственият човек, който не е забелязал високата преса, която упражняваха футболистите на Атлетико близо 70-мин. Прибирането беше след това, когато им паднаха физическите сили по обясними причини, но да ми приказваш, че цял мач се били бранили.. Айде малко по-сериозно!
Въобще не съм единственият човек и в тази тема е пълно с хора, които точно това коментираха. Разрови се малко назад.
Висока преса, ок. Ама това не е КОНТРОЛИРАНЕ НА МАЧ!!! Всеки разбиращ поне малко от футбол ще ти го каже. Това е защита с цел да оцелееш. А какво прави отбор, който не минава центъра откакто е вкарал гол? Какво е, данеби да атакува?
Челси играха по същия начин като спечелиха ШЛ, ама тогава се спукаха да ги обиждат, че били паркирали автобуса, били антифутболисти и т.н. Но понеже това е Атлетико, няма такова нещо. Айде по-сериозно наистина.
И само луд човек ще отрече, че Атлетико Мадрид всяка втора секунда се стремяха да ритат играчите на Реал,. Това им е стилът и в Ла Лига. На ръба на грубостта... Това, ако ти харесва си в твой проблем.[/quote]
Висока преса без минаване на центъра.. Ей тва, ако ми го обясниш как се прави - ще те призная!